21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

BlackRock lansira ETF za spremembe blockchain, kripto imenuje kot 1 od 3 velikanskih alternativ

- Advertisement -

Največji upravljavec premoženja na svetu je uvedel blockchain ETF, ki kupcem ponuja večjo reklamo podjetjem s kripto in blockchain.

1525 Skupno število ogledov

87 Skupaj deleži

BlackRock je uradno predstavil ETF, osredotočen na blockchain, ki vlagateljem omogoča objavo sprememb kripto- in blockchain-a, ne da bi morali neposredno prepoznati digitalne vire.

V sredo največji upravljavec premoženja v sektorju, ki zaenkrat upravlja približno bilijona virov, dodal Blockchain and Tech ETF (IBLC) svoji liniji izdelkov iShares.

ETF v vrednosti 4,7 milijona dolarjev ne prepozna več samih kriptovalut ali digitalnih virov, vendar kot drugačen sledi vrsti svetovnih podjetij, ki bi se verjetno osredotočila na spremembo.

ETF je sestavljen iz 41 ločena imetja, pri čemer je največja posamezna ohranjena kriptovaluta sprememba v osnovi v ZDA. Coinbase sestavlja 11.11 % sklada. Tukaj je tesno sprejeto s strani ogromnih rudarjev Bitcoinov Marathon Digital Holdings (.11%) in Rebel Blockchain Inc., ki predstavlja 00.11% celotnega imetja.

Pripravljenost za prihodnje prevzeme, ETF zaenkrat športne aktivnosti zdrav 9. 15 % ameriških dolarjev denarna disciplina.

Ob izvoru popolnoma novega ETF-ja je BlackRock objavil dokument, ki opisuje tri najpomembnejša področja trga, ki bodo verjetno zaenkrat v nenehnem prilagajanju.

Dokument drži, kako bikovsko je BlackRock pri spremembi kriptovalut, navaja, da je večina pozornosti, usmerjene v smer digitalnih virov, specializirana za vrednost in nestanovitnost, posebno ceno blockchaina še ni v celoti realiziran.

»Predvidevamo, da širša priložnost – izkoriščanje tehnologije veriženja blokov za sredstva, pogodbe in porabo na splošno – še ni več po ceni.« Članek opozarja tudi na sprejetje digitalnih valut centralne banke (CBDC) , pri čemer ugotavlja, da so 56 države zaenkrat znotraj tehnika raziskovanja tehnologije.

Povezan: BlackRock se pridruži krogu $() izdajatelja stabilnih coinov M krog financiranja

Kripto ETF-ji postajajo vse bolj prepoznavni med institucionalnimi vlagatelji kot moda pridobivanja javnosti o spremembi kriptovalute.

Razprave o dobavi Bitcoin ETF so se ponovno razvnele, potem ko je nov pogled Nasdaqa razkril, da 72% od 500 anketirani denarni svetovalci bi verjetno verjetno bolj verjetno vlagali sredstva strank v sklad za dostavo v primerjavi s terminskim skladom, ki v osnovi temelji na terminskih pogodbah.

85439

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -