18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Blagovni strateg Mike McGlone pravi, da je BTC za 40 tisoč dolarjev...

Blagovni strateg Mike McGlone pravi, da je BTC za 40 tisoč dolarjev bolj verjeten kot 20 tisoč dolarjev

Bloomberg Intelligence višji blagovni strateg Mike McGlone verjame, da je bitcoin “bolj verjetno” usmerjen v $ 40 K namesto $ 20 K po razpravi o možnosti kapitulacije v nedavnem tvitu. McGloneovo mnenje sledi številnim napovedim, ki pravijo, da bi se bitcoin lahko znižal na $ 20 K območje, če je na kartah več odmika.

Bloomberg Commodity Strategist predlaga, da Bitcoin “bolj verjetno” doseže $ 40 K Than $ 20 K

Trgi bitcoinov so se v sredo izboljšali po objavi iz Salvadorja, ki je bitcoin (BTC) priznal kot zakonito plačilno sredstvo v državi. Čeprav so bile novice pozitivne, nekateri še vedno niso prepričani, ali je “dno notri.”

Obstajajo napovedi, da bo BTC padel pod $ 30 K regiji in celo do $ 09 K cona. Stephen Kelso, vodja trgov pri ITI Capital, je v opombi za Bitcoin.com News pojasnil, da obstajajo poročila, ki kažejo, da bi lahko BTC padel na to najnižjo točko.

“Špekulativna poročila kažejo da bi lahko bitcoin kmalu padel na $ 20, , ki se sklicuje na grozeči ležajni križ 50 in 200 dnevna drseča povprečja, «je pojasnil Kelso. “Kljub temu pa še vedno obstajajo nekateri pozitivni znaki za ponovno rast cene digitalnih sredstev, na primer spodbudno cenovno ukrepanje čez noč, stabiliziranje razmikov financiranja za terminske pogodbe in upad implicirane volatilnosti opcij,” je dodal izvršni direktor ITI Capital. Kelso še podrobneje:

Še pomembneje je, da večje institucionalne denarnice še naprej nabirajo bitcoine, Microstrategy Michaela Saylorja pa se je povečal velikost trenutne ponudbe junk obveznic do $ 500 m za nakup več BTC na teh ravneh. Ti bodo imeli večji vpliv na makro hedge sklade, ki bodo skušali izkoristiti možnost umika.

Mike McGlone, višji strateg za blago pri Bloomberg Intelligence je na Twitterju pojasnil svoje stališče.

“Kapitulacija Bitcoinov? $ 40, 000 je bolj verjetno kot $ 20, 000 – 8. junij Bitcoin potop in ponovni obisk spodnjega konca podpore okoli $ 13, je imel veliko značilnosti izjemnega medvedjega čustva, značilnega za bolj trpežna dna bikovih trgov, “je tvitnil McGlone.

Commodity Strategist Mike McGlone Says $40K BTC Target 'More Likely' Than $20K
Grafikon je 9. junija delil Bloombergov visoki blagovni strateg Mike McGlone 2021 .

Čeprav se vsi niso strinjali z McGloneovim mnenja in en posameznik je rekel: »Ena težava s tem. Ko smo kapitulirali v 2014, 2018 in 2020 smo našli dno na 200 Tedenski MA. Nismo še blizu. Prava kapitulacija je običajno 80% + od najvišje. Skozi ves ta propad ste bili preveč bikovski. “

Kljub temu so se nekateri odzvali skeptičnemu odzivu McGloneu in poudarili:

Dnevi so drugačni, posvojitve so drugačne, vključenost institucij je drugačna. Zgodovine ni treba ponavljati …

Tehnični direktor Bitfinexa, Paolo Ardoino je za Bitcoin.com News povedal, da trenutno premor zanj ni presenečenje.

“Ta trenutna tržna premor ni nepričakovana,” je podrobno povedal Ardoino. »Vsak potrebuje čas, da oceni in prebavi, kaj je zgradila skupnost. Čakamo, da se nabere nov zagon, saj še naprej gradimo na temeljih, ki so jih ustvarili nekateri največji možgani v fintechu. Dolgoročno sem še vedno zelo voljen glede bitcoinov in dolgoročnih osnov ter primerov uporabe tehnologije. «

McGlone: ​​”Bitcoin se je preusmeril v globalno digitalno rezervno sredstvo”

V nekaj tvitov pred McGlonovo oceno trgov BTC v sredo je McGlone tudi dejal, da Bitcoin 2021 na konferenci v Miamiju je prišlo do sprejetja bitcoinov, podobnih Woodstocku.

„Bitcoin (3-5. junija) je nadalje potrdila naše stališče, da je Bitcoin prešel v globalno digitalno rezervo sredstvo in ne da bi špekulativna kripto, «je na Twitterju pripomnil McGlone.

Starejši strateg za blago Bloomberga je v zadnjem času tvitnil tudi o rasti cen zlata in ugotovil, da je prejšnji popravek zlata videti popolna. “Zlato nad 2 $, , srebrni $ 30 – Ne smemo čakati na junijsko brezposelnost – Poročila o brezposelnosti v aprilu in maju v ZDA slabša od konsenza podpirajo naš ključni način prevzema, da sta zlato in srebro zrela za nadaljevanje bikovih trgov. Vetrovi zaradi naraščajočih donosov obveznic in Bitcoinov so bili ublaženi, “je dodal strateg.

Kaj menite o napovedi Mikea McGlonea o bitcoinu, ki zadeva $ 40 K pred $ 20 K? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Crypto Consolidation Continues — Bitcoin's Attempt to Rise Above Psychological Levels Falls Short

Asset Manager Sees Bitcoin Price Bottoming out — Says Market Is Mispricing BTC

Oznake v tej zgodbi

Sredstva, Bearish, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin kapitulacija, Bloombergov analitik, bikovski, kapitulacija, gospodarstvo, finance, zlato, cena zlata, ITI kapital, trg, Mike McGlone, Paolo Ardoino, PMS, Plemenite kovine, kratkoročno, srebro, Stephen Kelso

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Mike McGlone, Twitter,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments