17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Block.one se po poravnavi tožbe lahko osredotoči na kripto poslovanje v višini...

Block.one se po poravnavi tožbe lahko osredotoči na kripto poslovanje v višini 10 milijard USD

S pravnimi težavami, ki so očitno v ozadju podjetja, bi lahko Block.one določil, kako končno narediti pomembne vdore v kripto in blockchain prostoru.

6458 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Block.one free to focus on $10B crypto business after lawsuit settlements

Razvijalec EOSIO Block.one je dejal, da se po nedavnem reševanju skupinske tožbe osredotoča na svoj kripto poslovni mandat.

V objavi v blogu, objavljeni v petek, je objavila programska družba blockchain sporazum o poravnavi s skupino vlagateljev, ki jo vodi Crypto Assets Opportunity Fund, povezan z 2018 Začetna ponudba kovancev EOS.

Če bo sodišče odobrilo, bo Block.one poravnal za $ 27. 5 milijonov, kar je podobno globi, ki jo je družba nakazala družbi United States Securities and Komisija za izmenjavo že oktobra 2019.

EOS ICO, ki je dosegel več kot 4 milijarde dolarjev, je bil predmet teme Polemika z očitki, da so bili žetoni prodani ameriškim vlagateljem. Nekateri udeleženci so trdili tudi, da je Block.one prevaral vlagatelje z lažnimi in zavajajočimi izjavami.

V komentarju poravnave je Block.one izjavil:

“Block.one meni, da je bila ta tožba neutemeljena in polna številnih netočnosti. Sprejem te poravnave pa nam omogoča, da se več časa in energije osredotočimo na poslovanje in dobavo novih izdelkov. «

Podjetje je pred kratkim objavilo načrte za ustanovitev podjetja Bullish Global – tehnološke hčerinske družbe, katere cilj je premostiti tradicionalni in digitalni prostor premoženja. Kot je že poročal Cointelegraph, je Block.one zbral $ 10 milijard za ustanovitev tehnološke hčerinske družbe z načrti za uvedbo hibridne platforme za izmenjavo kriptovalut.

Povezano: Block.one zagotavlja sredstva za $ 10 B Kripto izmenjava na osnovi EOS platforma

Zadnje podjetje Block.one je pritegnilo podporo večjih igralcev, kot sta Galaxy Digital Mike Novogratz in serijski vlagatelj Peter Thiel. Upravitelji hedge skladov, kot sta Louis Bacon in Alan Howard, so prav tako sodelovali pri zbiranju dolarjev 300 milijonov za Bullish Global.

Tak obseg je Block.one usmeril k temu novemu podjetju, da je družba po poročanju potopila svoj delež v Bitcoin (BTC) – približno 164, 000 BTC je bil takrat ocenjen na 9 milijard dolarjev – v novo podjetje. Razvijalec EOSIO je kašljal tudi dodatnih $ 100 milijonov dokapitalizacij in 20 milijonov EOS.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments