16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Blockchain.com imenuje skrbniškega sodelavca za svojo institucionalno ponudbo

- Advertisement -

Zdaj ne tako dolgo nazaj uveden BCAM bo zagotovil institucionalno platformo za skrbništvo in poravnavo za digitalne vire.

56 Skupni ogledi

1 Skupaj deleži

Blockchain.com, podjetje, ki nadomešča kriptovalute ter denarne izdelke in storitve, je imenovalo Long-established Custody & Have trust Company, ker je skrbnik nedavne institucionalne platforme Blockchain.com in Altis Companion, Blockchain.com Asset Administration (BCAM).

6. aprila je Blockchain.com uvedel dodelitev institucionalnih rešitev za financiranje, ki združujejo infrastrukturo za trgovanje s kriptovalutami, izdelke in storitve orodij za študij in varnost Blockchain.com v partnerstvu s podjetjem za upravljanje financiranja Altis. Sopotniki.

V bistvu na podlagi četrtkove objave ponudnika dolgoletnega skrbništva ureja, zavaruje in vodi skupina svetovalcev iz kripto-denarnih produktov in ser industrija razvade. Charles McGarraugh, glavni finančni direktor Altis Companions, je priznal, da:

»Uvedba izplačanih knjig uporabnih znanosti in kripto viri so sposobni trgovati s strukturo denarnih produktov in storitev ter svetovnimi kapitalskimi trgi, hkrati pa predstavljajo nedavne priložnosti za trgovce.”Institucionalna vpletenost v industrijo kriptovalut se je z leti resno povečala, kar kaže na močno trgovanje s tem, kako razdrobljeni trgovci preizkušajo digitalne vire. Iz razloga, ker je prihodnost Bitcoin (BTC) decembra , kripto industrija je dala institucionalne vzpone trgovalnim platformam, stabilnim skrbniškim rešitvam in nedavnim izbiram izdelkov, ki so primerljive z nadomestnimi trgi. blago, mikro terminske pogodbe in zdaj skladi, s katerimi se trguje nadomestkom.

Rast kripto skrbništva se nadaljuje, saj se zunajinstitucionalni trgovci oglašajo z Bitcoin, Etherjem (ETH) in decentraliziranimi financami (DeFi). Prejšnji teden sta se decentralizirana denarnica za finance in razširitev brskalnika MetaMask združila s štirimi potrebnimi skrbniki kriptovalut, da bi zbrali večjo svojo institucionalno ponudbo: Gnosis Obliging, Hex Have trust, GK8 in Parfin.

Povezan: Kaj uporablja ustanove za porabo denarja za kriptovalute? David Olsson iz BlockFi pojasnjuje

Coinbase, Microstrategy in EQONEX Neighbourhood je natančnih nekaj podjetij, ki aktivno spodbujajo institucionalne trgovce, da zbirajo zanimanje na trgu kriptovalut. Ko dodaten institucionalni denar vstopi v prilogo kriptovalute, so se podjetja, ki kotirajo na borzi, z neposrednim oglaševanjem lastnih kriptovalut, pojavila kot izvedljiva vstopna raven za raztrgane trgovce.

2017

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -