15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Blockchain.com pravi 'Zbogom veliko jabolko, zdravo Miami!'

Blockchain.com pravi 'Zbogom veliko jabolko, zdravo Miami!'

Župan Miamija pravi, da si želi “Miamija, ki traja večno”, ko je napovedal selitev Blockchain.com v Miami.

6688 Skupno ogledov

11 Skupaj delnice

Blockchain.com says ‘Goodbye Big Apple, Hello Miami!’

Glavni ponudnik kriptoloških rešitev Blockchain.com seli svoj ameriški sedež iz New Yorka v Miami, da bi spodbudil agresivno rast v naslednjih nekaj letih.

Podjetje s 5 milijardami dolarjev namerava najeti 300 nove redno zaposlene v regiji v naslednjih 18 mesecev. Novica je izbruhnila dan, preden je mesto gostilo največjo konferenco Bitcoin na svetu, Bitcoin 2021.

Župan Miamija Francis Suarez je v mestni hiši to sporočil s predsednikom Blockchain.com Petrom Smithom. Pojasnil je, da selitev ne bo le povečala lokalnega zaposlovanja, ampak bo tudi naložba v lokalno skupnost za znanost, tehnologijo, inženiring in matematiko (STEM) z izobraževalnim programiranjem. Suaraz je dejal: “proti vodilnim svetovnim podjetjem, da bi dosegli naš cilj, da postanemo Miami, ki traja večno, in Miami, ki deluje za vse. “

Blockchain.com je navedel, da je ključno gonilo te poteze “prijetno regulativno okolje v mestu, ki služi kot križišče kripto inovacij.” Globalni sedež podjetja bo še vedno imel sedež v Londonu, Miami pa bo imel sedež v ZDA. Blockchain.com ima tudi pisarne v San Franciscu, ki bodo ostale.

Blockchain.com je s 5 milijardami ameriških dolarjev vrednotenja verjetno največje lasišče, povezano z blockchainom. Miami, odkar je župan Suarez začel intenzivno kripto potiskanje. Podjetje storitev 32 milijon uporabnikov po 200 države.

V zadnjem letu je Suarez jasno povedal, da želi Miami označiti kot kripto središče države. Kripto finančno podjetje XBTO Group je aprila kupilo novo pisarno v Miamiju, nepremičnine pa sta kupila tudi Scott Minerd od svetovne investicijske družbe Guggenheim Partners in Peter Thiel, sodelavec Keith Rabois. Kripto izmenjava FTX je zagotovila 19 – leto posel za poimenovanje pravic do arene Miami Heat, in Borderless Capital je objavil dolar 25 milijonski sklad za kripto podjetja s sedežem v Miamiju 2. junija.

Suarez se je sestal tudi z dvojčkoma Winklevoss, Elonom Muskom, izvršnim direktorjem Twitterja Jackom Dorsey in izvršni direktor Googla Eric Schmidt, da bi jih prepričal v prednosti Miamija.

Suarez je izkazal tudi osebno prepričanje in javno razkril, da je lastnik Bitcoina in Ethereuma ter namerava “kupiti dip”.

“Sem lastnik #bitcoin in imam v lasti #ethereum, “pravi @FrancisSuarez. “Dip še nisem kupil, načrtujem pa. Preveč sem bil zaposlen.” pic.twitter.com/xdKpghIRR5

— Squawk Box (@SquawkCNBC) 3. junija, 2021

Prejšnji članekKripto CFD-ji se pojavljajo kot gobe – evo zakaj
Naslednji članekDeepDAO zagotavlja 3 milijone dolarjev za razširitev, tudi če se zakladnice DAO prepolovijo v enem mesecu

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments