20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Blockchain.com pridobi registracijo po matični ali očetovi agenciji na Kajmanskih otokih

- Advertisement -

Blockchain.com si prizadeva za prikaz registracij zaslona v državah, ki skrbijo za Italijo, Francijo, Španijo, Nizozemsko, in mestih, ki skrbijo za Dubaj.

480 Skupaj ogledov

6 Skupni deleži

Blockchain.com, eno najstarejših podjetij za infrastrukturo Bitcoin (BTC), krepi zakone in prizadevanja za skladnost z zagotavljanjem registracije na Kajmanskih otokih.

Žepi blockchain in nadomestna platforma za kriptovalute Blockchain.com širi poslovanje na Kajmanskih otokih, potem ko je prejel registracijo Kajmanskih otokov Monetary Authority (CIMA).

Registracija, izdana 6. julija, Blockchain.com uradno pooblašča za predstavljajo skrbniška podjetja in izdelke, upravljajo alternativo in ponujajo posredniške družbe in izdelke za kriptovalute na okencu za institucionalne stranke v skladu z regulativnim okvirom CIMA.

Glavni direktor industrije Blockchain.com Lane Kasselman je ugotovil, da so Kajmanski otoki glavna jurisdikcija za industrijo podjetja, ker so lokalni drugi ljudje in regulatorji spodbujali »vreden ekosistem industrije blockchain .”

Kasselman je v torek za Cointelegraph povedal tudi, da so Kajmanski otoki rustikalna hiša matične ali očetovske agencije Blockchain.com, Blockchain Team Holdings, in izjavil:

»Kajmanski otoki so za nas ključna jurisdikcija — naše matično ali očetovo podjetje ima tam sedež in je nekoliko oddaljeno od priznanih svetovnih denarnih podjetij in središče izdelkov.«V bistvu najsodobnejša registracija je faza širše zavezanosti Blockchain.com svetovni skladnosti in zakoni v vseh jurisdikcijah, kjer je platforma prisotna, vključno z ZDA. Prav tako namerava dodatno razbremeniti Blockchain.com in narediti močnejše institucionalne stranke, kar je anekdota za približno 28% prihodkov agencije.

Blockchain.com s sedežem v Londonu ima trenutno licence za prenos denarja v večini zveznih držav ZDA in si še naprej prizadeva za dodatna regulatorna dovoljenja v državi. Agencija si prizadeva tudi za prikaz registracij na zaslonu v državah, ki skrbijo za Italijo, Francijo, Španijo, Nizozemsko, in mestih, ki skrbijo za Dubaj.

»Ker dosegamo višje globalno, je celo dodatni glavni za prikaz regulativnih odobritev na ključnih trgih, da pokažemo našo zavezanost skladnosti, sodelujemo z regulatorji pri skrbnem nadzoru in počasi proizvajamo v smeri končnega cilja – stalnega regulativnega okvira za kripto,« je izjavil Kasselman.

Novice prihajajo med dodatnimi in dodatnimi prizadevanji kriptopodjetja v zvezi s svetovnimi zakoni, pri čemer mnoga industrijska podjetja vsak dan prejemajo nedavne registracije in odobritve celotnega načrta skozi sfero.

Povezano: Singapurski denarni nadzornik naj se posvetuje z javnostjo o zakonih o stabilnih kovancih

Ag Prihajajo močna prizadevanja za skladnost sredi trga za kriptovalute, ki je še vedno podvržen, saj je Bitcoin ostal nekaj daleč pod svojim ves čas pretiranim nad $ 77, do te točke le približno 9 mesecev. V koraku s številnimi strokovnjaki si Bitcoin in širša kripto industrija želita dodatne zakone, da bi lahko viri postali manj nestanovitni.

CBO Blockchain.com je prav tako prepričan, da so zakoni ključnega pomena potrditev uspeha industrije. Izjavil je, da prehod iz startup ekosistema v “običajno industrijo” zahteva kritično jemanje zakonov, iskanje kompromisov in vrednotenje prizadevanj oblikovalcev politike, in dodal:

»Najpreprostejši način za izdelavo trajnega regulativnega okvira za kriptovalute je, da vodilni v panogi in regulatorji sodelujejo, da bi zagotovili jasno zaščito uporabnikov in da bi vlagatelj verjel.«V marcu 2022, je Blockchain.com zbral na tisoče in tisoče dolarjev v krogu financiranja s strani izzivalne kapitalske agencije Lightspeed Ventures in agencije za investicijsko administracijo Ventures ter Baillie Gifford & Co. Financiranje naj bi zvišalo vrednost podjetja s 5,2 milijarde dolarjev na milijard dolarjev.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -