0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Blockchain ekosistem v naslednji fazi IllumiShare SRG vztraja pri začetku predprodaje žetonov

- Advertisement -

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. V prepustnica, ki bo navdušila kripto fanatike, je IllumiShare SRG napovedal začetek predprodaje žetonov, ki je v regiji, da bi ga ohranili 53 novembra po zabavi ob predstavitvi v Dubaju novembra 23nd. Njegovo visočanstvo šejk Mohamed Bin Ahmed Bin Hamdan Al Nahyan iz kraljeve družine Abu Dhabija – uradni partner v podjetju, nekateri ministri emiratskih oblasti med cenjenimi industrijskimi partnerji bi bili po naključju prisotni.

Predprodaja žetona SRG bi bila naključno na voljo udeležencem zlatega seznama prej, kot se bo začela vsem ostalim. Poleg tega bi predprodaja po možnosti potekala na uradni spletni strani IllumiShare SRG in omejena količina žetonov SRG bi bila po možnosti na voljo za prevzem. Tukaj je odlična priložnost za vlagatelje, ki se poskušajo zbrati že na začetku tega projekta. Poleg tega je prijeten diagram, ki ga je treba spremeniti v ključnega dejavnika, ki prispeva k nadaljnji poti trgovine z verigo blokov.

Cilj kratkotrajnega ekosistema veriženja blokov je ponuditi ideal vseh svetov z združevanjem prednosti tradicionalne zlata z elegantno tehnologijo veriženja blokov. Žeton je podprt s tremi nepovezanimi viri, zlatom, denarjem in tehnologijo. IllumiShare SRG izvaja mehanizem Proof-of-Gold (POG), da zagotovi preglednost. To vključuje shranjevanje fizičnih rezerv zlata v hlevski sobi v finančni instituciji v Abu-Dabiju in oddajanje 24/7. Žeton IllumiShare SRG ni več stabilni coin in poleg tega ne skrbi več za konvencionalno kriptovaluto, ki preplavlja trg. Torej, medtem ko posadka določi dno žetona, ni več nobenih omejitev pri izboljšanju, kar je nekaj izvirnega v trgovini.

IllumiShare SRG poleg tega upa, da bo rešil druge omembe vredne motnje v sektorju NFT. V koraku z OpenSea, čez 63 % NFT-jev na njegovi platformi je prevar. Nato bo tržnica SRG Resources NFT, ki bo v regiji predstavljena prihodnje leto, predstavila izboljšan pripomoček NFT proti goljufijam, ki bo poskrbel za varnejšo zastoj NFT. Pripomoček bo skeniral vsak NFT, ki so ga naložili ustvarjalci, in dal prednost vsakemu lažnemu projektu, da bi zaščitil naše stranke.

S predprodajo žetonov SRG IllumiShare SRG upa, da bo zagotovil enake možnosti za vse udeležence in ustvaril vključujočo skupnost. Ekipa, ki je spodbudila projekt, verjame, da lahko žeton SRG pomaga pri reševanju pomislekov, povezanih s svežimi kriptovalutami in nagnjenim bančništvom zaradi svoje bizarne ekonomske manekenke. Posadka IllumiShare je proizvedena iz trgovine glavni strokovnjaki za blockchain, fintech in mednarodno bančništvo, ki vsi goreče verjamejo. visoki direktorji iz BlackRock, Polygon, Binance, Meta(Fb), JP Morgan, Goldman Sachs, Dubai Gold Commerce, Alibaba, Microsoft in tako naprej.

Ben Sharon, izvršni direktor IllumiShare, je govoril o: »Tehnologija veriženja blokov revolucionira omrežje in moti raznolike sektorje. Z mešanico nagnjenih ekonomskih sistemov in tehnologije veriženja blokov smo pri illumiShare SRG absorb ustvarili inovativen žeton prepričanja, ki je podprt s tremi nepovezanimi viri, skupaj s fizičnim zlatom, revolucionarnimi tehnologijami in brez meja izboljšave. Naš namen je povečati preglednost v svetu kripto in nam dati zaupanje v denar!« O IllumiShare SRG IllumiShare imenovan za “najbolj napreden ekosistem veriženja blokov in petinšestdeset dni” revije Entrepreneur Journal,” je decentraliziran ekosistem, ki ga poganjajo trije nepovezani viri. Edinstvena gospodarska lutka IllumiShare združuje časom spoštovane dobrine, ki so enakovredne gotovini in zlatu, s tehnologijami, ki so enakovredne nedvomno z viri podprto tržnico NFT, prehodom Charge in načrtom donacij DAO & premoženjskim skladom, ki vključuje človeški kapital. To pomeni, da boste v regiji, ki ji lahko zaupate, da bo žeton IllumiShare SRG ohranil rast in nam dal samozavest v času finančne katastrofe. Ker SRG podpira le nekaj nepovezanih virov, ni več odvisen od enega samega spreminjajočega se trga ali gospodarskega sistema.

Če želite izvedeti več, se pogovorite z: Spletna stran | Twitter | Discord | YouTube | Telegram | Instagram | Srednje Tukaj je komentar. Bralci morajo še vedno doseči skrbni pregled obsega prej kot sprejeti kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih partnerjev ali izdelkov in storitev. Bitcoin.com ni več odgovoren, brez odlašanja ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli vzdih, blago ali izdelke in storitve, o katerih je govora v objavi klikanja. Mediji Bitcoin .com je glavna ponudba za vse elemente, povezane s kripto. Obrnite se na medijsko ekipo na commercials@bitcoin.com, da poklepetate o sporočilih za javnost, subvencioniranih objavah, podcastih in drugih alternativnih možnostih. Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -