19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Blockchain Goes Green: Signum - resnično trajnostni Blockchain koraki v svetlobo

Blockchain Goes Green: Signum – resnično trajnostni Blockchain koraki v svetlobo

sponzorirano

Zürich, Švica, 1. julija 2021 – Kdor ima zeleno vest, se lahko zdaj pridruži kripto gibanju. Naslednja generacija in prvi resnično trajnostni blockchain na svetu Signum je zdaj v živo. Kot popolnoma integrirana pametna platforma z več inovacijami je Signum rešitev na enem mestu za prenos, trgovanje in pridobivanje lastne kriptovalute Signa (oznaka: SIGNA).

Signum združuje funkcije svetovnega razreda, kot so pametne pogodbe, medsebojno pošiljanje sporočil in ustvarjanje žetonov s hitrim in varnim digitalnim plačila – vsa na trajnostni blockchain.

Pametno, varno in trajnostno

  • Signum uporablja manj kot 0. % energije, ki jo Bitcoin potrebuje za pogon svoje verige blokov in lastnega digitalnega kovanca Signa (SIGNA).
  • Signum v bistvu ne proizvaja e-odpadkov, zaradi česar je prva veriga blokov, ki si zasluži, da se pokliče “trajnostno”.
  • Signum je veliko več kot krik tocurrency. Kot prilagodljiva platforma ima moč pošteno, neustavljivo in neomejeno decentraliziranih aplikacij, odpornih proti cenzuri.

Zakaj je Signa prihodnja kriptovaluta

Signa ni le še en kriptocoin – je temelj trajnostne prihodnosti. Signa se pridobiva, trguje in shranjuje tako kot katera koli druga kriptovaluta v decentraliziranem sistemu glavne knjige, vendar se uporablja tudi v vseh funkcijah Signuma – kot so ustvarjanje žetonov, pametne pogodbe in sporočanje. Vse to, čeprav se ni treba ukvarjati z okoljskimi in negativnimi posledicami drugih današnjih kriptovalut.

“Z nedavnim kaosom na trgih bitcoinov in kriptovalut po kritikah Elona Muska na pretirano energijo Bitcoinov uporaba, Signumov zagon pride ob pravem času, « pravi Benjamin Schroeter, serijski tehnološki podjetnik in predsednik združenja Signum Network (SNA).

Kaj naredi Signum resnično trajnosten?

Zamisel o trajnostna veriga blokov ni povsem nova, mnogi so trdili, da je tako. Toda Signum je resnično v ospredju trajnostnega gibanja. Ker 2019 je jedrna razvojna skupina s svojo veliko in angažirana tehnološka skupnost neutrudno dela na Signumovi podlagi. Signum se je razvil iz nekdanje blockchain Burstcoin, ki je imel svoj blok geneze v 2014.

Signum je svetu predstavil Dokazilo o zavezanosti (PoC +) decentralizirano soglasje kot evolucija soglasja o dokazilu o zmogljivosti (PoC). Za razliko od dobro znanega soglasja o dokazilih o delu (PoW), ki ga uporabljajo Bitcoin in številni drugi kovanci (za katere je potrebna posebna oprema, ki zahteva energijo), PoC + preprosto uporablja razpoložljivi prostor na disku.Ta inovativni konsenz rudarjem ponuja nov način za povečanje njihove dejanske skladiščne zmogljivosti – s tem, da na svojem računu prevzamejo saldo Signa (delež). To pomaga zaščititi omrežje in izboljšati možnosti za zaslužek od rudarskih nagrad. PoC + je bolj zelena možnost, saj je mogoče učinkovito zmogljivost povečati brez nakupa dodatne opreme.

Po besedah ​​Benjamina Schroeterja “ker ni nobenih pomislekov glede energije in e-odpadkov, je Signum lahko rešitev za številne vsakodnevne aplikacije, ki trenutno delujejo na energijsko lačnih verigah blokov. Podjetjem in ljudem lahko pomagamo, da na Signum na trajnosten in pošten način lansirajo nove ideje. Za Signum v bistvu ni nobenih omejitev. “

Osnovne vrednote Signuma

Signumova filozofija je bila zgrajena na nizu temeljnih vrednot, ki so še naprej osnova vsega, kar je razvit na platformi.

Pravičnost, trajnost in inovativnost so jedro Signum:

  • trajnostno rudarstvo,
  • opolnomočenje majhnih rudarjev za resnično decentralizacijo,
  • gradnja varnega omrežja,
  • nizke pristojbine,
  • zagotavlja platformo, bogato s funkcijami,
  • in globalna dostopnost.

JJos, glavni razvijalec Signuma, verjame “jedro filozofije Signuma je tisto, zaradi česar je ta veriga verig in njegova skupnost tako močna. Z najnovejšimi hardum-forki Signum-a smo končno v središču pozornosti in si prizadevamo biti na vrhu – 50 igralci v kripto prostoru. “

Odkrijte Signum

Signum je prva resnično trajnostna veriga blokov na svetu, ki vključuje vrhunske aplikacije na trajnostni vodilni arhitekturi blokov. Signum napaja svojo izvorno kriptovaluto Signa (SIGNA) z manjšim delom energije in brez dodatnih e-odpadkov v primerjavi z drugimi kriptovalutami. Signum opolnomoči uporabnike in razvijalce po vsem svetu z inovativnimi blockchain rešitvami za vsakdanje življenje.

SNA je švicarska neprofitna organizacija (ustanovljeno leta 2021), da bi zagotovili trdno podlago za Signum za rast in izpolnitev svoje vizije trajnostnega in inovativnega blockchaina.

Več o tem na ( https://signum.network/ ), Telegram (@signumnetwork), Twitter (@signum_official) in Discord (Signum).

Pazi, kaj pomeni Signum: ( https://youtu.be/9oMD2AO7aeE )


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Triall: Bridging the Gap Between Medical Research and Blockchain Technology

Ventup, the IDO Launchpad by Vent, Connects Game-Changers With Investors

Triall: Bridging the Gap Between Medical Research and Blockchain Technology

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments