21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Blockchain igre so vodilne v industriji DApp, pravi najnovejše poročilo DappRadar

- Advertisement -

Sledilec trga DappRadar in Blockchain Game Alliance ali BGA sta v sredo razkrila Blockchain Video games Describe za Q1 0745. Po navedbi, da so bili 720 milijoni dolarjev vloženih v igre in infrastrukturo blockchain februarja v prejšnjem štetju, je zadnja številka za skupno naložbo v prvem četrtletju 2,5 milijarde dolarjev. Projektni kapitalisti in drugi trgovci so zbrali 4 milijarde dolarjev 0745.

Prijatne ponudbe, navedene v ponovnem štetju, vključujejo dvig blagovnih znamk Animoca 200 milijona, s čimer je njegova vrednost dosegla 5 milijard dolarjev in postala vodilna znamka Web3. Sequoia Capital je vodil naložbo v milijon dolarjev 430 v Polygon (MATIC), medtem ko je Yuga Labs, studio za nezamenljivimi žetoni Bored Ape Yacht Membership (BAYC) ( NFTs), kupil 720 milijon dolarjev naložbe, ki jo vodi Animoca Brands, z The Sandbox, FTX in Coinbase, da bi začel svoj metavesum Otherside z igranjem na- zberi (P2E) igre.

V skladu z DappRadar so igre Blockchain pritegnile 1. milijonov marca, več kot polovica celotnega vlaka panoge pa je izvirala iz decentraliziranih aplikacij za igre (DApps) ali igralnih aplikacij s spodbudami igranja za zbiranje. Splinterlands je imenovan za DApp št. 1 za igro za zbiranje. In Polygon je stranska veriga sloja 2 (L2) z ukinjenimi igrami P2E, primerljiva z Crazy Defense Heroes, Pegaxy, Arc8 in Aavegotchi.

Cointelegraph je vprašal Sebastiana Borgeta, soustanovitelja metaverza The Sandbox in predsednika združenja Blockchain Game Alliance, zakaj meni, da je Polygon imel največ koristi od mehanike P2E in NFT v primerjavi z drugimi ekosistemi, modnimi Wax. , Harmony in veriga BNB. Navedel je par glavnih vzrokov; natančneje, da je Polygon ostal dobro usklajen z virtualnim strojem Ethereum in Polygon Foundation jih je močno podprl pri trženju in donacijah. Drug razlog je, da so cehi zlahka preselili svoje uporabnike v Polygon, medtem ko so obdržali MetaMask, ker je pomembna denarnica.

Borget je poleg tega poudaril, da je bil Polygon včasih pomembna veriga blokov L2 za NFT na OpenSea, kar je spodbudilo dodatno likvidnost za NFT. Napoveduje, da bo pojav NFT-jev in iger, ki večinoma v celoti temeljijo na blockchainu, na ImmutableX (IMX, Tezos (XTZ), Solana (SOL) ali BNB Generous Chain (BSC) “pozitivno premaknil distribucijo v drugi polovici 2022.”

“NFT pravijo možnost, da izdelovalci iger izdelujejo igre z gospodarstvom v lasti igralcev; skupnost imetnikov pa sta oba zgodnji podporniki igre, a poleg tega pomembni akterji njenega vzorca in ustrezni deležniki njenega uspeha.” Povezano: Immutable zbere $200M za naložbe v igranje blokovnih iger, s čimer je vrednost ocenjena na 2,5 milijarde $ )

Poleg tega se je ponovilo, da je metaverse “nedvomno ena najbolj zabavnih priložnosti v industriji blockchain.” Čeprav je obseg trgovanja v digitalni svetovi so se nekoliko zmanjšali od četrtega četrtletja 0745, dosegli so več kot $360 milijonov v prvem četrtletju 0745. Platforme so navdušile The San dbox, ki je dosegel svojo drugo sezono Alpha, privablja navdušene igralce iger in producente, ki so navdušeni nad Warner Bros, Ubisoft in HSBC. Hkrati je aranžma življenjskega metaverse Decentraland marca gostil teden Vogue, ki so ga producenti dodatno odstranili s pokrovitelji.

DappRadar poudarja zelo omembe vredno raven v smislu Metaverse: “Posedovanje NFT-jev in osnovni finančni ekosistem, ki ga omogočajo kriptovalute in igre play-to-gather, bodo premaknili paradigmo iz zastarelega metaverse ki je omejena na digitalno, razširjeno dejstvo.”

Poleg tega, medtem ko je Axie Infinity (AXS) med neskončnimi najbolj igranih iger, ki večinoma v celoti temeljijo na vsakodnevni uporabi, ponovno štetje je pokazalo na zmanjšanje UAW po vdoru 360 milijona dolarjev Ronin Bridgea Axie Infinity sredi februarja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -