24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Blockchain in domača podnebna akcija sta poudarjena na Tednu native podnebja MENA

- Advertisement -

Kristina Cornèr, odgovorna urednica Cointelegrapha, je na odru Tedna domorodnega podnebja MENA delila vpogled v to, kako bi kriptoskupnost morda lahko dobro prispevala k določenemu vplivu domačega podnebja.

992 Celotni ogledi

56 Celotne delnice

Teden native podnebja MENA se je začel v torek z zanimanjem za razpravo o uporabi strokovnega znanja o veriženju blokov za prenos transformativnih domačih podnebnih ukrepov na spletno mesto. Kristina Cornèr, odgovorna urednica Cointelegrapha, je delila svoje vpoglede v panelni razpravi o tem, kako je lahko domačemu sektorju podnebnih ukrepov všeč dobiček skupnosti kripto in blockchain.

Na zasedanju v Dubaju v Združenih arabskih emiratih je Cornèr razpravljal o vprašanjih, ki izhajajo iz namena medijev pri izobraževanju množice o blockchainu, da bi imeli zaupanje in sodelovanje notranjih blockchain projektov in načrta, v katerem bi domača skupnost podnebnih ukrepov morda morda dobro uporabila blockchain. prednosti skupnosti, kot so ambicioznost, delovanje in prijaznost za spodbujanje varnega vpliva na okolje.

Glavni urednik Cointelegrapha govori na plošči MENA Native podnebnega tedna v Dubaju, ZAE. Pojasnitev miselnosti, ki jo ima kripto skupnost pri gojenju blockchaija n projektov, je Cornèr poudaril, da sta ambicioznost in ukrepanje le nekaj največjih izkoriščajočih sil, ki so doma v sferi veriženja blokov.

»Ljudje, ki so ustvarili to skupnost, so predrzni in pogumni, in to je tisto, kar si domača podnebna akcija želi zdaj. Animirane razprave od “kaj lahko označimo” do “označimo” so način, kako udeleženci skupnosti blockchain gradijo svoje projekte.”Povezan: Trajnost kriptovalute in zelene rešitve poudarjene na COP26

Poleg tega je Cornèr slavil tudi pomen vnosa raznolikosti v mešanico. Povedala je, da so projekti blockchain zaradi svoje raznolikosti na mestu, da si pomagajo z različnimi svežimi rešitvami, ki bi morda lahko prinesle različne ravni preklopa v skupnosti.

»Sodelovanje prinaša čim več glasov, kolikor si jih lahko zamislite, podobno kot ta plošča in načrt, ki ga gre, verjetno boste prinesli raznolikost tukaj. Prav tukaj je, za kaj gre tudi pri blockchainu, v zgodbi o tem, da se verjetno dogaja, boste poleg tega prinesli popolnoma druge glasove in bo prinesel popolnoma drugačne rešitve.« Cornèr je svojo razpravo zaključila s ponovitvijo, da skupina Cointelegraph nenehno začenja zagotavljati ekspresno in platformo tistim, ki delajo znotraj blockchaina in domačo podnebno bivališče in da upa, da bo vsaka skupnost všeč več sodelovanja na dolgi obali.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -