10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Blockchain in kripto vrečka uporabljata etui pri skupinskem napovedovanju vremena

- Advertisement -

WeatherXM je bil nameščen več kot 700 decentralizirane vremenske postaje po vsem območju za zbiranje podatkov lokalnih evidenc, ki lastnikom postaj v zameno dajejo žetone za uporabnost.

700 Skupaj ogledov

44 Skupaj delnic

Blockchain in kriptovalute prihajajo na vremensko postajo v soseščini – ali vsaj nekaj od tega, kar išče ena skupina popolnoma popolnih inženirjev s sedežem v Atenah. WeatherXM je uporaba kombinacije popolnoma popolnega preverjanja podatkov, ki temelji na verigi blokov, s kripto spodbudami, da pridobimo od nas po vsem svetu, da shranimo njihove lokalne vremenske podatke za dodatno zvesto napovedovanje.

Cointelegraph sat skupaj s soustanovitelji WeatherXM, izvršnim direktorjem Manolisom Nikiforakisom in glavnim tehnološkim direktorjem Nikosom Tsiligaridisom na intervjuju v Atenah v Grčiji. Govorili so o tem, kako instrumenti Web3 zagotavljajo v bistvu najbolj inteligentno formulacijo za pomanjkanje finih in količino dostopnih vremenskih podatkov.

Soustanovitelji WeatherXM od leve proti dejanskemu: CEO Manolis Nikiforakis , Tehnični direktor Nikos Tsiligaridis, vodja inženiringa Stratos TheodorouPodjetje uvaja a blagovna znamka sodobna infrastruktura vremenskih postaj, ki jih poganja skupina, zgrajena s strojno opremo Oracle, ki temelji na verigi blokov. Ustvarja urejene pogodbe zapisov podatkov, zbranih iz lokaliziranih vremenskih postaj, iz katerih se proizvajajo decentralizirani vremenski zapisi. Urejene pogodbe obravnavajo vsako posamezno lokacijo postaje in nezamenljivost zapisov, zbranih s položaja.

»Potem monetiziramo te izdelke in storitve ter popravimo poleg razbremenitve vrednosti v običajni od nas, ki smo ustvarili nasvete v okviru principa put, to so lastniki hiš na vremenskih postajah, ki jih imenujemo vremenski rudarji,« pravi Nikiforakis. Izvorni žetoni skupnosti so WXM in Files Credit Score (DC).

»Z uporabo kripto spodbud zdaj sestavljamo jasne in lepe mehanizme, ki lahko naključno zagotovijo, da potem, ko je vrednost proizvedena in kupljena tretjič, lahko na priložnost premakni olajšanje skupini.”V skladu z soustanovitelji, misija vključuje vse spremljevalce vremena in tiste z dodatnim tehnično znanjem.

Trenutno končano 721 vremenske postaje so postavljene po vsem območju od Združene države in Evropa na vzhod kot Vietnam . Nikiforakis pravi, da v naslednjih nekaj mesecih najmanj še ena 2, 00 se lahko naključno pošlje strankam, da začnejo zbirati podatke o zapisih.

Klimatske postaje s strojno opremo Web3, ki jih je razvil WeatherXM v Atenah v Grčiji. Ustvarjalci WeatherXM artikulirajo decentralizacijo, ki je neločljivo povezana z misijo. S tem, ko ljudem omogoča, da namestijo svoje lastne postaje v določeni disciplini, se ustvari način “od nas za vse nas” za preverjanje serij podatkov o zapisih, kar ni kritično centralizirano prizadevanje.

»Čim bolj razpršena je decentralizirana vremenska skupina, tem večja je za redno točnost serij podatkov o vremenskih zapisih in za zagotavljanje evidence podatkov na območjih z majhnimi ali nič znanimi evidencami.” Gradbeniki spodbujajo vremenske rudarje z nagradami, ki temeljijo popolnoma na disciplini in recordsdata v redu. Tisti na neobičajnih območjih z dejanskimi namestitvami vremenskih postaj (tj. proč od asfalta, ne več pod tendo) žanjejo večje simbolične nagrade.

Čeprav so podeželske postaje zelo neobičajne zaradi postaj, ki želijo z življenjem polno povezavo z napitniško avtocesto.

Povezano: Kako lahko blockchain spodbudi vitalne trge: razlaga EU izobražen DLT

Približno ena tretjina mednarodnega finančnega procesa je izjemno estetsko povezana z vremenskimi vplivi in ​​spominja na mednarodno trgovino in ladijski promet ter kmetijsko trgovino. Za redne od nas lahko lesketajoče se vreme po naključju verjetno vpliva na odločitve glede oblačil. Za korporacije kritično vpliva na zmožnost zapravljanja ali odlaganja virov.

»Mogoče obstaja celotna trgovina, ki se ukvarja s podatki o vremenskih zapisih od ravni zavarovalne zaščite učiti,« pravi Nikiforakis in dodaja:

»To pomeni, da lahko naša infrastruktura dovolite urejene pogodbe za zaščito pred vremenskimi zavarovanji končno v programih, ki jih izumrle vremenske napovedi ali vremenska omrežja ta dan ne morejo.” Te modne popolnoma popolne rešitve, ki temeljijo na verigi blokov, so morda bistvenega pomena pri organiziranju območij, ki močno računajo na vremenske in estetske finančne procese. Na primer v Afriki 42% delovno aktivnih prebivalcev v 1434 je imel zaposlitev, povezano s kmetijstvom.

WeatherXM ima častitljive podatke o zbranih vremenskih zapisih za intenzivne dejavnosti ponudnika, ki cenijo Athens Worldwide Airport in ključni regionalni ponudnik telekomunikacij, priznava ekipa.

14566864

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -