-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Blockchain omogoča modo trgovanja z misijami v Metaverse

Blockchain omogoča modo trgovanja z misijami v Metaverse

Podjetniški blockchain je od svojega začetka v napredoval dolgo časa. Blockchain za porabo misij v začetnem učinku se je začel kot tehnologija, zgrajena na zasebnih, dovoljenih omrežjih, v bistvu pogosta za administracijo verige ponudb. Ko je blockchain dozorel dodaten čas, so podjetja začela izkoriščati javna omrežja brez dovoljenj za trgovanje z Ethereumom.

Hitro naprej do 128018 — podjetja zdaj uporabljajo decentralizirane ideje za boljšo atmosfero vrhunske delovne tokove v Metaverse. William Herkelrath, vodja trgovskega vzorca pri Chainlink Labs – decentralizirani mreži prerokov – je Cointelegraphu predlagal, da je Metaverse težko predstaviti razlago, vendar verjame, da gre za množico ekosistemov, ki se naravno dvigajo iz decentraliziranih financ ali DeFi:

»Podjetja morajo biti v interakciji z izvornim zračnim svetom in bi morala biti zato prisiljena v zasebne ekosisteme v Metaverse. Na primer, morajo potrošniki izkoristiti funkcije zvestobe, ki izvirajo iz posameznih platform, zato bo večja verjetnost, da bodo zajeli blagovne znamke, ki so lahko očitne nagrade celo pogosti notranji raznoliki ekosistemi. Metaverse omogoča, da se zapisi, fizični viri, komercialni in finančni viri namestijo v plast, ki izvira iz zraka centraliziranega ozračja.«

Metaverse za podjetja

Medtem ko bi prepričanje verjetno zvenelo futuristično, različna podjetja, ki uporabljajo blockchain, začnejo učinkovati, da bi sprejela Metaverse. O tej temi se je v zadnji sredo poglobljeno razpravljalo na virtualni konvenciji Evropske konvencije o veriženju blokov v dolžini panela z naslovom »Izgradnja podjetniškega multiverse«.

David Palmer, vodja blockchain pri Vodafone Enterprise, je med dolžino razprave omenil, da gleda na Metaverse kot na navidezni svet, ki vpliva na digitalne izkušnje s strategijo video iger ali omrežij družbenih medijev. lahko obsega prostor. Po Palmerju se Metaverse zdaj uporablja za finančne ideje, ki jih poganja tehnologija blockchain, ki ustrezajo digitalnim valutam centralne banke, nezamenljivim žetonom ali NFT in DeFi.

Kljub temu je Palmer slavil, da je plast, ki manjka v Metaverse, način za preklop virtualnih transakcij v določen svet. Palmer je slavil, da lahko mobilni telefon poveže ta dva svetova in deluje kot vmesna programska oprema. Poleg tega je Cointelegraphu predlagal, da Vodafone Enterprise izkorišča blockchain za prijazne digitalne identitete, ki jih je mogoče celo uporabiti tako v Metaverse kot v resničnem življenju:

»Digitalni id bo presegel digitalni in fizični svet. Na primer, digitalna denarnica bo obesila čekovno zgodbo, podatke o hipotekarni evidenci, žetone, NFT in drugo. Toda decentraliziran id bo dodatno pridobil zasebni dostop do teh poverilnic, kar bo drugim omogočilo sodelovanje v Metaverse in v fizičnem svetu.«

Palmer je povedal, da Vodafone Enterprise dela na ustvarjanju denarnic. notranji mobilni pripomočki za gostovanje virtualnih identitet. Prepričanje o samosoverenem id-u v multiverzumu je bilo včasih dodatno omenjeno v sodobnem epu Greyscale Be taught z naslovom »Metaverse, Web 3.0 Virtual Cloud Economies«. V prispevku je self-suvereign id opisan kot “kovanec za družbeno priznanje, ki izvira iz interneta (kovanci ustvarjalcev),” in ugotavlja, da je večja verjetnost, da bodo podatki iz različnih platform preneseni v Metaverse in pogosti za id ali kreditno točkovanje.

Angel Garcia, vodja postopka verige svetovne ponudbe in transformacije pri Telefonici, je za dolžino panela dodatno definiral, da bi digitalna ponudbena veriga za Metaverse lahko zelo verjetno dobro razbremenila posledice pri učinkovitosti za telekomunikacije. Po Garcii je Telefonica napravo, v kateri je povečanje omrežja blockchain pogosta, vzela v notranjost ekosistema Metaverse. Dodal je, da je podjetje trenutno v fazi oblikovanja zbiranja podatkov o evidencah za izboljšanje procesov od bivanja do bivanja. “Naslednji korak je avtomatizacija teh trgovinskih procesov in njihova centralizacija za vse Američane,” je pripomnil.

Rowan Fenn, soustanovitelj Upward push X – rešitve za misijo za podjetja, ki imajo vpogled v prijazne digitalne avtonomne organizacije – je dodatno omenil, da lahko podjetja zasedejo digitalni dvojček svoje avtonomne organizacije za manipulacijo, upravljajo in zadržijo nadzor nad analognimi procesi: »Te organizacije bodo imele možnost sodelovati in opravljati transakcije z vsemi, ki se razlikujejo v resničnem času v Multiverse. To bo morda dodatno omogočilo digitalnim avtonomnim organizacijam, da sodelujejo v analognem svetu.«

Fenn je pojasnil, da bodo imela podjetja z digitalnim dvojčkom v ekosistemu Multiverse možnost, da razvijejo več predmetov in storitev. in izdelki, medtem ko uporaba veliko manj okoljskih virov. Kot tak verjame, da bo ta trgovska manekenka sektorju omogočila, da preklopi daleč od končnega k neskončnemu finančnemu sistemu.

Podjetja že porabijo blockchain za nastop v Metaverse

Medtem ko podjetja tiho raziskujejo primere zgodnje porabe za uporabo trgovskih modnih naprav, v katerih se uporablja Metaverse, nekateri sektorji že uporabljajo ta okolja. Herkelrath je na primer omenil, da omrežja blokovnih verig, ki se uporabljajo v zavarovalništvu, prikazujejo trgovsko manekenko Metaverse.

Še posebej je Herkelrath opredelil, da se kmetom po vsem svetu prek virtualnih ekosistemov zagotavlja skupni kup na stotine zavarovalnih pogodb. Dodal je, da so odlične pogodbe, zgrajene na vrhu omrežij veriženja blokov, na strani decentraliziranih oraklov fancy Chainlink, zasebnih, omogočile, da bi jih morda morda upoštevali pri reševanju izzivov preglednosti vseh naprav, v katerih se izvaja zavarovalna trgovina. Poleg tega je to poenostavilo končno zavarovalniško pot, da bi bila globalno dostopna za obespravljene možnosti.

Čeprav se bo verjetno zdelo, da je to omogočil samo blockchain, je Herkelrath slavil, da odlične pogodbe, ki jih ustvarijo zavarovalne agencije, zahtevajo zapise, ki jih ne bi bilo mogoče zbrati zasebno brez obstoja Metaverse :

»Tukaj je narejeno, kar bi verjetno lahko upoštevali, ker boste verjetno potrebovali metaverzum podjetij s podatki o zapisih, ki prihajajo, ki jih preverja širše omrežje. Že samo dejstvo, da se bo to najverjetneje dobro zgodilo v Metaverse, dokazuje, da se lahko transakcije med trgovino in potrošniki spremenijo v poceni in dostopne nekomu v sektorju.

Kako verjetno je, da bodo podjetja sprejela Metaverse?

Medtem ko nekatera podjetja začenjajo razvijati in izkoriščati trgovske mode v Metaverse, bi lahko razvoj tehnologije najverjetneje zmanjšal hitro sprejetje. Rodolfo Quijano, vodja veriženja blokov pri Henklu – nemškem podjetju za kemikalije in potrošniške izdelke – je med dolžino panelne razprave omenil, da bi lahko največja nevarnost, ki je zdaj sprejeta, najverjetneje izračunati stroške, ki jih Metaverse lahko predstavlja podjetjem:

“Tehnologija ni poslanstvo, kljub temu pa bo verjetno vsebovala več časa, da si bomo morali posvetiti svoje glave o tem, kaj počne blockchain in o napravi, v kateri bo najverjetneje vrednotenje vodnjaka z metodami načrtovanja virov, ki so koristne za misijo zrelih običajev. Odkrivanje evangelistov v celoti predstavlja veliko nevarnost za sprejetje z načinom uporabe blockchaina v Metaverse.

Palmer je dodal, da je razširljivost notranjosti atmosfere misije Metaverse poleg tega tudi poslanstvo, poleg tega, da podjetja pridobijo radi ideje za prehod in izkoreninjenje s to edinstveno tehnologijo: »Za telekom, največji show zajemajo v obravnavo je ideje za povezovanje nas v Metaverse. Ljudje lahko zasedejo dve identiteti, eno virtualno in eno fizično, zato je vprašanje, če lahko zasedemo pasovno širino glede na način povezljivosti.

Poleg tega Palmer verjame, da se bodo podjetja spraševala o vlogi, ki jo ima blockchain glede na način trgovanja Metaverse. Kljub temu meni, da je tehnologija na prvem mestu za te primere porabe. “Blockchain je zaupanja vreden in nadomestni sloj v ozračju multiverse. To je obsežna priložnost, kljub temu pa bi bila nevarnost za podjetja, da bi omogočila prehod.”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments