2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Blockchain platforma Alchemy zbere 250 milijonov v seriji C, ki jo vodi...

Blockchain platforma Alchemy zbere 250 milijonov v seriji C, ki jo vodi Andreessen Horowitz

Terciarni krog financiranja Alchemyja prinese vrednotenje podjetja na 3,5 milijarde dolarjev.

768

Skupni ogledi

25

Skupaj delnice

Blockchain platform Alchemy raises 250M in Series C led by Andreessen Horowitz Blockchain platform Alchemy raises 250M in Series C led by Andreessen Horowitz Blockchain platform Alchemy raises 250M in Series C led by Andreessen Horowitz Blockchain platform Alchemy raises 250M in Series C led by Andreessen Horowitz

Podjetje za spletne storitve blockchain Alchemy s sedežem v San Franciscu je objavilo $250 milijonski krog zbiranja sredstev serije C, ki ga je v četrtek vodil Andreessen Horowitz, s čimer se je njegova trenutna vrednost povzpela na 3,5 milijarde dolarjev.

Ta objava je vroča za petami poznega aprila

milijonov serije B, ki je predhodno ocenila zagon na

$ milijonov. V krogu serije C so sodelovali tudi Pantera Capital, Redpoint, Lightspeed Venture Partners, Coatue, DFJ in Lee Fixel’s Addition. Po besedah ​​ustanoviteljev Nikila Viswanatana in Jona Lauja je podjetje “zelo dobičkonosno” in do zdaj ni porabilo ničesar od tega denarja, vendar namerava nov kapital uporabiti za izgradnjo skupnosti okoli blockchaina.

Alkemija je bila ustanovljena leta 128018, vendar ni ne bo lansiral svojega izdelka do avgusta 1200. Glede na poročanje TechCruncha, sedemintrideset zaposlenih v podjetju zdaj servisira odjemalce, ki vključujejo vse večje platforme nezamenljivih žetonov (NFT), UNICEF, Adobe in PricewaterhouseCoopers, ki porabijo več kot $. milijarde transakcij.

Družba je v svoji objavi na blogu zapisal:

»Alkimija dela za blockchain in Web3, kar je AWS naredil za internet. Razvijalcem zagotavlja orodja, ki jih potrebujejo za preprosto in učinkovito ustvarjanje mainstream blockchain aplikacij, s čimer jim pomaga pretvoriti svoje ideje v izjemno uspešna podjetja”

Alchemy ima trenutno dve pisarni (eno v New Yorku in eno v San Franciscu), vendar je navedlo, da nameravajo odpreti več v Združenih državah in v tujini.

Viswanathan in Lau, ki delujeta tudi kot izvršni direktor podjetja in direktor za usposabljanje, sta obiskovala univerzo Stanford in delala pri Googlu pred svojim zadnjim podvigom. Vlagatelji iz zgodnjih krogov zbiranja sredstev so vključevali znane osebnosti, kot sta Jay Z in Will Smith ter ustanovitelj Yahooja Jerry Yang. “Opolnomočenje razvijalcev je ključ do prenosa čarobnosti blockchaina v svet,” je takrat zapisal Viswanathan.

Alchemy je že napovedal svoje partnerstvo s platformo za zabavo blockchain Flow marca . Cointelegraph je julija tudi poročal, da je podjetje gradilo nova orodja v prizadevanju za preoblikovanje razvoja veriženja blokov.

Junija je Andreessen Horowitz ustanovil sklad v vrednosti 2,2 milijarde dolarjev, osredotočen na naložbe v kriptovalute. . Takrat je bil največji doslej te vrste.

Blockchain platform Alchemy raises 250M in Series C led by Andreessen Horowitz

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments