14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Blockchain platforma zbere 12 milijonov USD za izdelavo JavaScript podobnih DApps

Blockchain platforma zbere 12 milijonov USD za izdelavo JavaScript podobnih DApps

Razvojna platforma Blockchain želi doseči univerzalno združljive DApps z gradnjo programskega jezika, podobnega JavaScript.

3689 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Blockchain platform raises $12M to build JavaScript-like DApps

Reach, platforma za razvoj verig blokov za decentralizirane aplikacije, je zbrala $ 12 milijonov vlagateljev za nadaljnje cilje poenostavitve postopka ustvarjanja DApp, je v sredo napovedala družba.

Najnovejši krog financiranja pomeni, da je skupni znesek, ki ga je zbral Reach, znašal $ 48, saj si podjetje želi izdelati programski jezik, podoben JavaScript, za uporabo pri gradnji blockchain aplikacije. Trenutno se večina glavnih verig blokov lansira s svojimi edinstvenimi programskimi jeziki, kar pomeni, da so aplikacije, zgrajene na posamezni platformi, redko združljive z drugimi.

Doseg, ki se je začel v 2019 in je doslej dosegla združljivost z verigami Ethereum in Algorand z načrti za razširitev združljivosti svojega prevajalnika kode, da se prilagodi kateremu koli omrežju .

Ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Reach Chris Swenor je dejal, da so prizadevanja za zbiranje sredstev projekt približala postajanju glavne platforme za interoperabilni razvoj DApp.

“Ta naložba pospešuje našo pot do tega, da postanemo glavna metoda, po kateri svet gradi decentralizirane aplikacije, ki bodo osnova za globalno interakcijo,” je dejal Swenor. “Navdušeni smo nad zagonom, ki smo ga videli do zdaj, in izjemno podporo vlagateljev in pionirskih omrežij, ki delijo našo vizijo o uvajanju mainstreamov blockchain.”

Ethereum je že dom največji odstotek razvijalcev verig blokov, po nekaterih poročilih dvakrat več kot najpomembnejša kriptovaluta, Bitcoin (BTC). Algorand je začel 2019 s ciljem povečati uspešnost blockchain-a, katerega cilj je od takrat napredoval s prijavljenim 1 , 000 transakcije na sekundo in procentualne provizije.

Generalni direktor Algoranda Steve Kokinos je govoril o pomembnosti preprostih programskih jezikov, ki so dostopni vsem razvijalcem – kar je treba doseči, če želimo uresničiti vizije Algoranda.

“Menimo, da je ključnega pomena, da vse razvijalce opolnomočimo s preprostimi jeziki, ki v ospredje postavljajo varnost in pravilnost. To je v skladu z našo vizijo finančne prihodnosti, kjer bo pametna pogodbena infrastruktura podpirala milijarde dolarjev vrednosti in izmenjavo po vsem svetu, «je dejal Kokinos.

Prejšnji članekPomanjkanje znanja je glavna ovira pri sprejemanju kripto, pravi nova raziskava
Naslednji članekAvstrijska pošta združuje tehnologijo NFT in NFC za digitalno poštno znamko

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments