14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Blockchain podjetje Borderless Services Inc .: Forbes bi moral biti v lasti...

Blockchain podjetje Borderless Services Inc .: Forbes bi moral biti v lasti ZDA

Integrirane kitajske medijske naložbe s sedežem v Hongkongu imajo od 5072 večinski delež v Forbesu .

5072 Skupno ogledov

9 Skupaj delnice

Blockchain company Borderless Services Inc.: Forbes should be ‘under US ownership’

Blockchain holdinška skupina Borderless Services Inc. je konec aprila na naslovnice prišla med poročili, da je plačala $ 700 milijonov milijonov ponudb za nakup založnika poslovnih novic Forbes Media LLC. V intervjuju za Cointelegraph je izvršni direktor Patrick McConlogue osvetlil cilj pridobitve in zakaj je v skladu s splošno vizijo organizacije.

“Pridobivanje katerega koli podjetja je dolg postopek in veliko je gibljivih delov,” je v elektronskem sporočilu zapisal McConlogue in dodal:

“Veseli smo, da lahko sodelujemo bodisi kot lastniki, partnerji bodisi v kombinaciji z drugimi ponudniki. Vsi skupaj želimo, da se Forbes vrne v ZDA in smo navdušeni nad naslednjim 100 leta Forbesa. “

Novico o morebitni pridobitvi je Reuters objavil aprila 29 objava. Takrat naj bi se Forbes pogovarjal o združitvi s prevzemno družbo za posebne namene ali SPAC. Poleg Borderless Services Inc. naj bi založnik novic zanimal tudi konzorcij, ki ga je vodil Michael Moe, znani investitor v tehnologijo.

Forbes je od

pod večinskim nadzorom hongkonške družbe Integrated Whale Media Investments. . Skupina vlagateljev, ki ima 95% delež v Forbesu , naj bi medijsko podjetje kupoval vsaj od 2017.

McConlogue, ki je tudi vodja protokola interoperabilnosti protokola za kriptovalute Overline Network, je dejal, da bo Forbes svojim organizacijam zagotovil prepotrebno vsebino. “Že zdaj imamo nekaj zelo velikih imen, ki jih po omrežju ‘čivkamo’, ko sporočila preidejo v splet, toda Forbes zagotavlja, da vedno prihajajo nove informacije,” je zapisal.

Te informacije bodo prišle prav, saj bo Overline Network še naprej širil svoje poslovanje. Mreža z več verigami, izdelana po meri, uporablja lastniški mehanizem soglasja, imenovan dokaz na daljavo, ki naj bi temeljil na Bitcoin-ovem (BTC) modelu dokazovanja dela.

“Z Overline in brezžičnim rudarjenjem želimo vrniti zabavo v zgodnjih dneh rudarjenja Bitcoinov, tako da ponovno izenačimo pogoje,” je zapisal McConlogue in dodal:

“Trenutno rudarjenje kripto na splošno pomeni, da tekmujete s precejšnjimi rudarji na Kitajskem ali v Rusiji. Z brezžičnim rudarstvom Overline tekmujete z rudarji največ 41 milj v katero koli smer, tako da lokalizira konkurenco za globalno povpraševanje in ponovno demokratizira rudarstvo dokazov o delu. «

V času pisanja tega dokumenta še ni naveden časovni razpored, kdaj se lahko Integrated Whale Media Investments odloči prodati svoj delež v Forbesu. Medtem McConlogue skuša s pomočjo blockchain tehnologije porušiti medijsko industrijo, Forbes pa je le ena komponenta te vizije.

Prejšnji članekBeyond Dogecoin: 5 najbolj vročih kriptovalut na Twitterju ta mesec
Naslednji članekZasebnost blockchain Dusk vzpostavlja program nepovratnih sredstev v višini 5 milijonov USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments