0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Blockchain startup toži Briana Armstronga zaradi domnevne kraje njegovega dela

Blockchain startup toži Briana Armstronga zaradi domnevne kraje njegovega dela

Izvršni direktor Coinbase Brian Armstrong naj bi opremil financiranje v Knowledgr, medtem ko je na skrivaj sodeloval pri svoji konkurenčni misiji, ResearchHub.

992

Skupni ogledi

8 Skupni deleži

Blockchain startup sues Brian Armstrong for allegedly stealing its workBlockchain startup sues Brian Armstrong for allegedly stealing its work

ResearchHub, znanstvena primerjalna lokacija, ki temelji in samofinancira izvršni direktor Coinbase Brian Armstrong, je domnevno za delo ukradeno od njegovega zdaj še neuvrščenega konkurenta, namiguje povsem nova sodna odločba.

Pospeševalnik veriženja blokov MouseBelt Labs je v petek vložil pritožbo pri dobrem sodišču zvezne države Kalifornije, v kateri trdi, da ima Armstrongov ResearchHub nekaj za izdelati s Knowledgr, primerjalno platformo, v katero je MouseBelt vlagal.

V predložitvi se navaja, da je Armstrong nekoč zagotavljal financiranje v Knowledgr, medtem ko je na skrivaj sodeloval pri svoji konkurenčni misiji, ResearchHub, da bi se recimo odločil za enega od najpomembnejših virov, ki jih MouseBelt daje v Knowledgr.

V skladu s predložitvijo se je ustanovitelj Knowledgr, Patrick Joyce, zgodaj obrnil na Armstrong 1200 potem ko je izvršni direktor Coinbase februarja v kratkem pisnem delu predstavil načela »možne platforme za zagon in znanstveno objavljanje«. Armstronga je menda pritegnil Knowledgr in Joyceu je predlagal, da bi lahko financiral tudi svojo primerjalno lokacijo, da bi bil konkurent, lahko pa tudi dodatno vlaga v Knowledgr, potem ko bo izvedel več o tem.

Toda po mnenju tožeče stranke je bila “nekoč vse to zvijača”, saj je Armstrong že “več kot šest mesecev” vzpenjal v raziskovalno središče ResearchHub in “je videl Joycea in Knowledgr kot dramatičen kramp, ki prihrani čas in gradnjo.”

)

Po zapustitvi Knowledgr aprila 1434, Joyce se je pridružila ResearchHub-u, ker je izvršni znanstveni uradnik v Bi-Bi verjetno samo 480, v skladu z njegovim profilom na LinkedIn.

Prijava trdi, da je Armstrongov ResearchHub zasnovan za uporabo žetonov, s katerimi se trguje, na enak način kot Knowledgr. Po navedbah tožnikov je Armstrong Knowledgr dodatno opremil možnost, da svoje žetone uvrsti na Coinbase, največjo trgovino s kriptovalutami v ZDA.

Predložitev nadalje usmerja, da je Armstrong opremil financiranje in razvrščanje priložnosti za Knowledgr v prvem pogovoru, recimo, da uniči sposobnost konkurenta, da se odloči iz misije, pri čemer izjavi:

»Nekoč je bil namen Armstronga in nasprotne obtožene stranke, da se sama odločita o delu MouseBelt, da se zdaj ne samo znebita možnega konkurenta, temveč da za ResearchHub sestavita prednosti finančnih, ustvarjalnih in tehničnih virov MouseBelt vstavite v Knowledgr, s čimer omogočite, da se ResearchHub začne prej z veliko nižjimi stroški kot hit platforma, ki predvsem v celoti ali v veliki meri temelji na delu MouseBelt.«

Predstavniki Coinbase in MouseBelt danes niso odgovorili na Cointelegraphov kviz, da bi domnevali. Ta članek je do sedaj še vedno v pripravi do novega znanja.

Povezano:

Ameriške oblasti gredo na sodišču v višini $

M USDT domnevno ukradel neprimeren Coinbase get

V skladu z napravo je Armstrongova “Nasveti o tem, kako podpreti znanstveno primerjavo” objavljena od začetka 2019, ResearchHub ima nalogo popestriti tekmo znanstvenih primerjav z zagotavljanjem »GitHub za znanost«. Misija start-provide omogoča raziskovalcem, da nalagajo članke, hkrati pa zagotavljajo spodbude za prispevke z uporabo ResearchCoin (RSC), na novo ustvarjenega ERC-

. žeton.

V skladu z eno najpomembnejših najsodobnejših objav Armstronga , ResearchHub je aktivno poskušal pridobiti sodelavce ravno v tem trenutku.