17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

BlockFi je “prezgodaj” razposlal načrt reorganizacije, sodni spis odredil njihov umik

- Advertisement -

Dobava: Pexels Posojilodajalec kriptovalut v poglavju BlockFi je sprejel izjave o podpori, ki jih je dal v začetku tega meseca o načrtu reorganizacije, o katerem je govoril, da je bil izveden “prezgodaj”.

BlockFi je v petek izdal “popravljalno pismo zbirateljem”, ki ga je usmerilo sodišče, in jih pozval, naj prezrejo nekatere izjave, objavljene v sodnem spisu, na njegovem spletnem mestu in na Twitterju.

»Sodišče je BlockFi-ju naročilo, naj se vključi v ta pogovor v imenu uradnega odbora nezavarovanih upnikov (»odbor«), da pojasni, da sodni spis ni več odobril razkritja BlockFi-ja trditve ali zmožnosti BlockFi-ja, da zahteva sprejetje svojega pogleda,« v skladu s pismom.

Uradni odbor nezavarovanih upnikov BlockFi se očitno ne strinja s stališčem BlockFi o reorganizaciji.

Pismu je bil všeč razkorak, ki je napovedal, da “odbor med drugimi strankami ne podpira pogleda na reorganizacijo v preiskavi. Odbor med drugim meni, da pogled omogoča izdajo tožb proti, med drugim, nedavnim in zastarelim direktorjem in uradnikom BlockFi, ki so zagrešili primarno neprimerno ravnanje, ki je škodilo BlockFi in njegovim strankam.«

Odbor je govoril o tem, da se je poskušal pogajati z BlockFi, v tvitu o Bi bil slučajno celo nepristranski 11.

“Poskusili smo , resnično bister, za pogajanja z BlockFi. Ta prizadevanja so zahtevala, da večina ugotovitev naše preiskave ostane zunaj javne domene, da bi sestavili “stabilno ločeno mesto” za pogajanja. BlockFi je odločen prekiniti pogajanja.«

Blockfi je vložil tožbo za ekonomsko uničenje po FTX BlockFi vložil vlogo za poglavje gospodarski umor novembra po posledicah neuspešnega kripto nadomestka FTX.

Kriptoposojilodajalec je začasno ustavil dvige nov. 16, in govoril o tem, da je bil »primarno izpostavljen FTX« in njegovim povezanim družbam.

Od 2021, BlockFi je imel med $ milijardami $ milijard vlog strank in je posodil 7,5 milijarde dolarjev, v skladu z zastarelim poročanjem cryptonews.com.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Kratek 3-minutni pogled na današnje kripto novice!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -