12.2 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Blockfi razglasi idejo o samolikvidaciji po neuspehu, zaradi česar poskušajo promovirati podjetje

- Advertisement -

Zdaj propadli kriptoposojilodajalec Blockfi je pred kratkim vložil sodni dokument, v katerem opisuje svoje načrte za likvidacijo podjetja. Podjetje je vnaprej ugotovilo, da spodbujanje podjetja ne bi bilo več v pomoč njegovim upnikom. Posledično se je Blockfi odločil, da bo zadeve prevzel v svoje roke in nadaljeval s samolikvidacijsko transakcijo. Ko bodo viri izplačani, se bo podjetje očitno poškodovalo.

Blockfi Raziskuje možnosti samolikvidacije in zamenjave transakcij ​​Blockfi je pred kratkim pridobil tako veliko kot to točko skupnosti s pogledom na svoj najboljši model trditev o razkritju pri sodišču za finančne napore. Sprememba razkrije, da se je kriptoposojilodajalec po več neuspešnih poskusih spodbujanja industrije odločil za nadaljevanje transakcije samolikvidacije. Z 150, računi strank, vrh 100 upnikom dolguje 1,3 milijarde dolarjev. Druga možnost je, da za nekatere obstaja kanček upanja, saj v bistvu večina v modelih, ki predložijo opombe, ugotavlja, da bi lahko določeni razredi terjatev nedvomno videli izterjave “tako visoke kot 100%.«

»Dolžniki so nadaljevanje transakcije samolikvidacije, pri kateri bodo dolžniki razdelili svoje vire upnikom v skladu s stavki mnenja, čemur bo sledila ukinitev njihovih poslov,« je dokument sodišča, objavljen na bistvenih delih kroll.com. Najboljši upi Blockfija za izterjavo so v pridobivanju virov, ki jih dolgujeta propadli družbi Alameda Evaluation in FTX. “Medtem ko se zdi, da bodo izterjave temeljile predvsem na zbirki komponent, so najboljši dejavnik povečanih izterjav naše terjatve do Alamede in FTX,” je Blockfi govoril o tem v petkovem tvitu.

Mnenje, objavljeno v predložitvi sodišča, opisuje, kako bodo navidezno obravnavani različni imetniki terjatev, skupaj z zavarovanimi davčnimi terjatvami, terjatvami narativnih imetnikov, splošnimi nezavarovanimi terjatvami in drugimi, hkrati pa razglaša preklic sedanjih lastniških deležev družbe Blockfi . Blockfijevo mnenje o nadaljevanju samolikvidacijske transakcije še ni več v kamnu, ker zahteva popolno odobritev finančnega sodišča. Kriptoposojilodajalec je tudi opozoril, da »določeni obvezni delavci dopolniti mnenje.« V vmesnem času prodaja podjetja ni več v celoti na mizi, saj v bistvu večina v predložitvi modela nakazuje, da je “drugačna transakcija” izvedljiva.

V skladu s sodnim dokumentom je Blockfi poudaril pomen svojih delavcev v mnenju podjetja o samolikvidaciji. Posojilodajalec kriptovalut je priznal, da je platforma Blockfi postala “razvita doma, [and] je napisana v raznolikem in ezoteričnem programskem jeziku”, ki bi zunanjim uporabnikom izpolnil napredno časovno prepričanje. Brez iskanih delavcev si “dolžniki ne predstavljajo več, da je mnenje izvedljivo,” razkriva dokument sodišča.

Oznake na tem modrecu Vrednotenje Alameda, drugačna transakcija, denarna prizadevanja Sodna evidenca, Blockfi, zapleten finančni scenarij, upniki, kripto posojilodajalec, osebje, finančne dolžnosti, ftx, izterjave, samolikvidacija

Kateri dosežek jemljete v pripovedi Blockfija najbolj v trditvi modela in se poskuša samolikvidirati? Razdelite svoje rešitve v spodnji del za povratne informacije.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Info in novinar na področju finančne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 760. Obožuje Bitcoin, kodo za porod in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 760 je Redman napisal več kot 7, članki za Bitcoin.com Informacije o motečih protokolov, ki naraščajo v sedanjem času.

Teach Credit ranking : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najlažje informativne zmogljivosti. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za odložitev ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več finančnih, davčnih, fantastičnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da se bo končala z ali v zvezi z izčrpanostjo ali zanašanjem na kakršen koli glasovni material, predmete ali izdelke in storitve, o katerih se govori na navedeni pravici tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -