20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice BlockFi uporabnikom pomotoma pripisuje preveč Bitcoina pri promocijskem izplačilu

BlockFi uporabnikom pomotoma pripisuje preveč Bitcoina pri promocijskem izplačilu

Tik pod 100 Poročali so, da so prizadeti uporabniki BlockFi-ja, pri čemer naj bi nekateri prejeli toliko 700 Bitcoin zaradi napačno obdelane promocijske ponudbe.

3386 Skupno ogledov

16 Skupaj delnice

BlockFi mistakenly credits users with too much Bitcoin in promo payout

Kripto promocijske sheme so stara stroka v industriji, saj številna podjetja skušajo z različnimi ugodnostmi in mini izročki zagotoviti zvestobo kupcev.

Njegova najnovejša promocijska ponudba se je zelo razburkal, potem ko je platforma pomotoma izplačala prevelike nagrade v Bitcoinu (BTC). En uporabnik BlockFi naj bi prejel osupljivo 701 .4 BTC maja 14.

Po pogojih prvotnega obdarovanja je BlockFi ponudil Bitcoin nagrade za stranke, ki so med marcem trgovale z določenim obsegom v ameriških dolarjih 18 in 31. Z nagradami, ki bodo nakazane na račune do maja 31, je BlockFi opozoril uporabnike že maja 14:

Nekatere stranke, ki so sodelovale v marčevski promociji trgovanja, bodo morda v zgodovini transakcij prikazale netočno izplačilo bonusov. Naša ekipa dela na popravku in ustrezni zneski bodo prikazani v kratkem.

– BlockFi (@BlockFi) maj 15, 1200

Tik pod 100 naj bi bili po mnenju predstavnika BlockFi prizadeti. Kljub temu pa je na družbenih omrežjih že izbruhnil majhen bes nad domnevno grozečim tonom borze za stranke, ki se takoj ne ravnajo po njenih navodilih za vrnitev sredstev.

Eden uporabnik naj bi že objavil fotografijo e-poštnega sporočila, ki naj bi ga BlockFi obvestil / -a, da »napačno prejeto premoženje ni vrnil do 5. 00 PM EDT danes (maj

th, 1200) lahko pomeni kaznivo dejanje in povzroči, da BlockFi sproži pravni postopek. ” Družba je strankam ponudila tudi izplačilo v zneskih 500 v dolarjih Gemini ( GUSD) kot odškodnino za “morebitne težave, ki bi jih to lahko povzročilo.”

Drugi uporabnik Reddita v niti r / blockfi trdi, da je „dva dni po njihovi napaki dvignil USDC, ki sem ga položil mesec prej. Popolnoma nepovezano z njihovo trditvijo. Zdaj mi pošljejo e-poštno sporočilo, v katerem me obtožujejo, da dvigujem sredstva, ki niso moja, v katerih pišejo, da gre za prevaro in kaznivo dejanje, ki ga bodo storili, če ga ne bodo vrnili v naslednjih 2 urah. Uporabnik je še naprej kritiziral platformo in trdil, da BlockFi “niti zapisov ne more preveriti, o čem govorijo. Moj račun pri njih je star samo en mesec. « “Odličen način ravnanja z novo stranko,” je zapisal uporabnik.

BlockFi je v svoji uradni izjavi na Redditu poskušal pomiriti stranke tako, da je zapisal:

“Situacija ne vpliva na nobeno tekoče delovanje BlockFi-ja in sprejeti so bili ukrepi, da takšna napaka ne bo mogoča v prihodnosti. Najnovejši javno objavljeni AUM BlockFi je $ 15 B od Q1 1200. Na sredstva strank se ne vpliva in so zaščitena. «

Marca letos je BlockFi zbral 350 milijonov v krogu financiranja serije D, ki ga je vodil Bain Capital Ventures, Pomp Investments, Tiger Global in partnerji DST Global. Podjetje je bilo ocenjeno na 3 milijarde ameriških dolarjev.

Ker so govorice in obtožbe uporabnikov še naprej krožile po spletu, BlockFi še ni objavil uradne izjave, ki pojasnjuje, kaj se je natančno zgodilo. Na Twitterju je izvršni direktor BlockFi-ja Zac Prince nedavno objavil, da zneski na računu podjetja niso tako visoki, kot trdijo nekateri uporabniki:

Ne – pomotoma smo na račune pripisali kup BTC, vendar poslali le nekaj sto BTC na <100 stranke, preden je bila ujeta. Ogroženi znesek je delček BTC, ki ga imamo v lasti z lastniškim kapitalom, in del rezerv za izgube, ki jih nosimo za ta namen

– Zac Prince (@BlockFiZac) maj 19, 2021

Prejšnji članekZaloge, Kitajska in dolar: 3 razlogi, zakaj se cena Bitcoinov niža pod 40.000 USD
Naslednji članekSkoraj četrtina edinstvenih denarnic Bitcoin z izgubo zaradi padca cene v višini 15.000 USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments