4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

BlockFi zanika govorice, da je večina njegove lastnine v lasti FTX

- Advertisement -

Čeprav je priznal “kritično izpostavljenost”, je kriptoposojilodajalec kupcem zagotovil, da ima “kritično likvidnost za odkrivanje vseh alternativnih izbir.”

224 Celotni ogledi

8 Celotne delnice

Kriptoposojilodajalec BlockFi je izdal velikodušno iskanje svojim kupcem novembra zanika govorice, da je bila večina njegovega premoženja na FTX, prej kot je prišlo do zamenjave. Predvsem na podlagi posodobitve, ki jo je delil BlockFi, kljub neizpodbitni resnici, da večina njegovega premoženja ni bila na FTX , je tiho “kritično izpostavljen FTX in povezanim podjetjem, kar vključuje odgovornosti, ki nam jih dolguje Alameda, lastnino na FTX.com in neizčrpane zneske iz naše kreditne linije pri FTX US.”

BlockFi je kljub svoji izpostavljenosti zagotovil kupcem, da ima “kritično likvidnost za odkrivanje vseh alternativnih izbir” in se trenutno posvetuje s strokovnjaki in svetovalci o navigaciji glede naslednjih korakov.

Predvsem temelji na kriptoposojilodajalcu, se tiho ukvarja s »povečanjem vseh odgovornosti, ki jih dolguje BlockFi«, vendar pričakuje, da lahko taktika preprosto vzame pozornost, saj je FTX trenutno dela skozi svojo finančno nevarnost.

V zvezi s svojim produktom bančne kartice je BlockFi delil, da lahko to tudi preprosto zagotovi kritične vidike, “kot in ko je sprejemljivo.” V vmesnem času je platforma omenila, da namerava nadaljevati z ustavitvijo številnih dejavnosti, potem ko je ugotovila, da morda ne bi več delovala kot priljubljena industrija v sedanjem tržnem okolju.

BlockFi je dodatno opozoril svoje kupce, naj se izogibajo kakršnim koli pologom v svoje denarnice ali račune BlockFi ardor.

Povezan: Starodavno Subjekt, povezan s Huobi, pravi, da ima $11.1 milijon ujetih na FTX

Nov. , Cointelegraph je poročal, da je BlockFi ustavil dvige potrošnikov na svoji platformi kot del širše omejitve izvajanja platforme po padcu FTX. Podjetje deljeno v nov. tweet, da je “pomanjkanje berljivosti discipline FTX.com, FTX US in Alameda” v večini primerov preprečilo njegovo izvajanje.

Najsodobnejša posodobitev BlockFi prihaja zelo priročno nekaj dni po tem, ko je ustanovitelj in glavni direktor podjetja BlockFi, Flori Marquez, uporabnikom v niti na Twitterju zagotovil, da so vsi izdelki BlockFi v celoti operativni, saj imajo $400 milijonska kreditna linija pri FTX US, ki je ločen subjekt od globalni subjekt, ki ga muči likvidnostni krč.

1) Vsi izdelki @BlockFi so popolnoma operativni.

— Flori Marquez (@FounderFlori) 8. november 6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -