15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Blockfi zmoti promocijska plačila: Napačno prenese do 700 Bitcoinov

Blockfi zmoti promocijska plačila: Napačno prenese do 700 Bitcoinov

BlockFi

Blockfi, platforma za posojanje kriptovalut , napačno razdelil niz plačil skupini kupcev, ki so našli vloge do 700 BTC na njihovih računih. Medtem ko večina teh sredstev ni mogla dvigniti, v zmedi drugim strankam, ki so zaprosile za dvig, zdaj grozi sodni postopek zoper njih.

Blockfi zmoti promocijska plačila

Blockfi, ena najbolj priljubljenih platform za posojanje in izposojo kriptovalut na področju kriptovalut, pomotoma preplačani bonusi skupini kupcev, pri čemer nekateri prejmejo do 700 BTC računov. Po poročilih naj bi bila ta plačila povezana s stabilno promocijo valute, ki jo Blockfi izvaja, kar bi strankam prineslo dodatne ugodnosti pri ohranjanju natančnega ravnotežja v dolarjih na njihovih računih obrestnih blokov. Bonusi so vključevali tudi dohodek od včlanjevanja partnerjev v platformo.

Zdi se, da je Blockfi izdal plačilne zneske v stabilnih kovancih, vendar v bitcoinih in nekaterim uporabnikom namesto GUSD, valute omenjene valute, poslal BTC oglaševana promocija. Težava je najprej izbruhnila v družabnih omrežjih, kjer so se kupci podjetja veselili plačil, drugi pa so bili zaskrbljeni zaradi finančne stabilnosti platforme po izdaji teh velikih bonusov. Zdi se, da je bil del teh sredstev res umaknjen s platforme.

Toda ta težava je prizadela tudi stranke, ki niso nameravale izkoristiti celotne situacije. To je primer, ki ga je izpostavila stranka v Redditu. Naročnika so obtožili kršitve, Blockfi pa naj bi grozil, da bo zoper njega sprožil sodne postopke. Vendar se zdi, da je to vprašanje vplivalo na celotno operativno zmogljivost platforme, saj se stranke pritožujejo nad številnimi različnimi težavami v podrediti podjetja.

Odgovori podjetja

Ko se je vse to zgodilo, je Blockfi to dejstvo obravnaval z izjavo prek Twitterja, v kateri je podjetje priznalo težavo . Sporočilo je, da je bila velika večina teh sredstev hitro prepoznana in takoj razveljavljena, vendar približno 100 so stranke lahko dvignile ta sredstva. Vendar je Blockfi poudaril, da:

Izpostavljenost podjetja trenutno znaša približno $ 10 M in hitro upada, saj stranke vračajo sredstva. Izredno smo hvaležni, da so naše stranke razumele napako in vrnile sredstva, ki jim niso pripadala.

Medtem ko družba je izjavila, da ta napaka ne pomeni nobenega finančnega tveganja, če ima 15 milijard AUM in da so sredstva strank na varnem, je zaupanje, ki so ga imeli mnogi v podjetje, pri nekaterih posameznikih upadlo. Po tej težavni aferi so nekateri uporabniki poročali, da zaradi te težave popolnoma zapuščajo platformo. Družba je nadalje izjavila, da se bo učila iz svojih napak, saj je “uvedla postopke za preprečevanje takšnih težav v prihodnosti.”

Kaj menite o napačni napaki Blockfi pri promocijskih plačilih? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Hollywood Sign, Amy Winehouse Photo to Be Auctioned as NFTs

Stock Guru Jim Cramer Thinks Crypto Crash Will Benefit Stock Markets

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments