24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

BlockShow se vrača kot DAO za sodelovanje v soseščini in dogodke za demokratizacijo

- Advertisement -

“Ograpate kandidata na turnir, poleg tega pa ste že del DAO in lastnik NFT, ni vam treba narediti domače naloge,” je omenila izvršna direktorica BlockShow Addy Crezee.

480 skupno.ogledi

19 skupaj.delnic

člen. actions.listen_to

Po dodatnem kot 365 dni se vrača konvencija o kriptovalutah BlockShow, ki jo poganja Cointelegraph – tokrat z verjetnostjo, da se udeleženci vpišejo kot udeleženci decentralizirane neodvisne organizacije.

BlockShow Cilj konvencije DAO je omogočiti udeležencem, da nejavno objavijo svoj delež pri organizaciji dogodkov in sodelujejo pri organizaciji dogodkov, ne glede na to, ali so prijeten sponzor ali nekdo, ki postane član večinoma. Organizatorji so sprejeli odločitev, da bodo turnir izpostavili v DAO med številnimi konferencami, ki se trudijo obvladovati izide COVID-19 pandemija.

»Predvidevamo, da lahko z DAO najbolj priročno najdemo vrhovno v bistvu sosesko- tekmovanje v lasti Web3, ki ga sestavljajo številni neodvisni, samoorganizirani turnirji DAO v lasti soseske,« je omenil izvršni direktor BlockShow Addy Crezee. »Naš cilj pri BlockShow DAO je, da izkoristimo našo skupnost in označimo, da nas dodatno razložimo Web3 in nam služimo, da nedvomno občutimo prednosti finančnega sistema lastništva.«

)Za olajšanje te nadomestne organizacije je BlockShow sodeloval z Oaziz DAO, kar je turnirju omogočilo, da obkroži svoje nejavne žetone, promovira vstopnice v načrtu nezamenljivih žetonov, kovanih v verigi blokov, in upravlja sponzorske dražbe NFT. Crezee je dodal:

»Medtem ko živimo v plemenih in je zbiranje skupaj čisto zanje, pokukamo na turnirske DAO-je kot vstopna točka v Web3. Ukradete kandidata za turnir, poleg tega pa ste že del DAO in lastnik NFT, pri čemer vam ni treba doseči domače naloge.«DAO načrtuje umik 91 NFT-ji, ki jih je oblikoval umetnik Yiying Lu 6. aprila pri MakersPlace. Uporabniki Crypto, ki jih privlači, da so del DAO, se lahko pridružijo skupini Discord za razprave, ko gre za pozicioniranje in datum prvega turnirja BlockShow, in so morda organizatorji na Twitter Spaces 5. aprila budni.

Stari BlockShow decembra 1200 je postal mešanica na- linijskih in offline dogodkih, ki služijo kot “sokrivci za zapise podatkov” za Singapurski FinTech Festival, ki ga gosti finančni nadzornik države. Avdio sistem je vključeval soustanovitelja Ethereuma Vitalika Buterina, senegalsko-ameriškega pevca Akona, ki je govoril o gradnji kripto mesta v Ugandi, in ustanovitelja Gemini Camerona in Tylerja Winklevossa.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -