17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Blockware Mining zbere 25 milijonov dolarjev na trojno stopnjo razpršitve iz objekta...

Blockware Mining zbere 25 milijonov dolarjev na trojno stopnjo razpršitve iz objekta v Kentuckyju

Blockware je zbral $ 25 M v drugem predpisanem krogu za razširitev rudarjenja bitcoinov v državi z nekaterimi najnižjimi ameriškimi stroški električne energije.

77 Skupaj ogledov

1 Skupaj delnice

Blockware Mining raises $25 million to triple hash rate from Kentucky facility

Blockware je v četrtek sporočil, da so zbrali $ 25 M v drugi predpisani krog zbiranja sredstev.

Sredstva nameravajo uporabiti za razširitev svojih dejavnosti rudarjenja bitcoinov v Kentuckyju, nameščali pa bodo tudi 8, 000 več bitcoin rudarskih ploščadi v svojem kampusu Paducah, kjer je pred kratkim kupil 5 hektarjev zemlje.

Podjetje je že kupilo potrebne ploščadi in 6, 000 bolj kot da je namenjen nadaljnji prodaji drugim rudarjem. Sredstva iz prejšnjih semenskih krogov, plačana za nakup vseh 14, 00 ploščadi.

“Trenutno je samo ocenjena 10% stopnje razpršitve po vsem svetu nastane v ZDA. Z zagotavljanjem nizkih stopenj gostovanja bo Blockware Mining ustvaril boljšo distribucijo omrežja Bitcoin po vsem svetu, medtem ko bo stopnja razpršenosti v ZDA bolj globalno konkurenčna. “

Hitro rastoče rudarsko podjetje načrtuje več -v enem letu potroji celoten svetovni hashrate. Trenutna zmogljivost blokovne programske opreme deluje približno 0,3 eksahasa na sekundo (EH / s). To je ena kvintiljona (1, 000, 000, 000, 000, , 000) razprši vsako sekundo.

Z dobičkom od rudarjenja bitcoinov in drugih poslovnih dejavnosti, povezanih z rudarstvom, ter financiranjem vlagateljev , Blockware upa, da bo do sredine dosegel globalno zgoščevalno zmogljivost, ki presega 1 eksahaš – 2022.

Družba je v sporočilu za javnost opozorila, da je bil krog, tako kot prejšnja zasebna umestitev, preveč naročen. To pomeni, da so vlagatelji v vrsti ponudili več, kot je v tem trenutku iskalo rudarsko podjetje, kar kaže na zaupanje vlagateljev v poslovanje Blockware-a.

V prejšnjih krogih je podjetje za pridobivanje bitcoinov dvignilo skupaj 7 milijonov dolarjev sredstev. To pomeni, da skupna akumulacija naložb v lastniški kapital znaša milijon USD 32 milijonov .

Kentucky uživa nekatere najnižje industrijske stroške energije za elektriko v ZDA. To je dobro za podjetje v panogi, ki je zelo poznana na dvig in padec cen energije.

Prejšnji mesec je Stoltzner za Kentucky Today dejal:

“Očitno je, da za rudarjenje bitcoinov vaša poraba energije predstavlja velik odstotek vaših operativnih stroškov. Iskali smo torej lokacijo, ki bi nam omogočila ugodne stopnje električne energije, poleg tega pa tudi zemljišče, ki je v neposredni bližini podstanice. «

Blockware je trdil, da so ključ do njihovega uspeha njegova močna prizadevanja za prodor do lokalnih oblasti, ko gradijo dejavnosti v Commonwealth of Kentucky.

V začetku tega tedna smo poročali, da Bitcoin in drugi rudarji kriptovalut trenutno bežijo s Kitajske po Beijengovem zatiranju tamkajšnjih rudarskih dejavnosti. Raziskovalno podjetje Blockchain Crypto Head je ZDA nedavno razglasilo za kripto prijazno državo na svetu.

Prejšnji članek1inch za uvedbo stabilnega valuta, vezanega na dolar, z ICHI
Naslednji članekBalancer nameni 10 milijonov dolarjev za skoraj nične provizije za trgovanja, združljiva z Ethereumom

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments