17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Blockware Mining zbere 25 milijonov dolarjev - podjetje si želi, da bi...

Blockware Mining zbere 25 milijonov dolarjev – podjetje si želi, da bi “Hashrate v ZDA postal globalno bolj konkurenčen”

Blockware Mining Raises $25M — Firm Looks to Make 'Hashrate in the US More Globally Competitive'

V sredo je severnoameriški Bitcoin rudarska operacija Blockware Mining je objavila, da je podjetje zaprlo $ 25 milijon naložb. Po navedbah družbe naj bi Blockware Mining izkoristil financiranje za razširitev dejavnosti, “ki presega trenutno nameščeni severnoameriški odtis”.

Blockware dvigne $ 25 Milijon, nakupi 14, 000 ASIC Miners

Blockware Mining, bitcoin rudarska infrastruktura in operacija kolokacijske službe je pokazala, da je podjetje zbralo $ 25 junija 30. Podjetje s sedežem v ZDA trdi, da “ustvarja bitcoin pod tržnimi cenami” z uporabo treh različnih tokov prihodkov.

Blockware je specializirano za rudarstvo bitcoinov, nadaljnjo prodajo rudarskih ploščadi in storitve gostovanja. Družba pravi, da bo najnovejše financiranje pomagalo podjetju širiti in po $ 25 milijon zbranega kapitala, Blockware je pridobil več kot $ 32 milijonov vlagateljev skupaj.

V sporočilu družbe je zapisano, da od 2019 je bil osredotočen na pridobivanje rudarskih ploščadi in gradnjo Blockware-ovega Paducah, rudarskega obrata s sedežem v Kentuckyju. Nedavno financiranje je podjetju omogočilo nakup 14, 000 rudarske naprave za Q2 2021 in 8, 000 bo izkoristila operacija Blockware v Kentuckyju. Preostale rudniške enote bomo prodali drugim rudarjem bitcoinov, ki delujejo v ZDA.

“Uspešno smo se pogajali o nakupu močne dobavne verige rudarskih ploščadi, zapleten postopek zaradi pandemije še bolj zahtevno, «je v izjavi, poslani Bitcoin.com News, dejal Michael Stoltzner, predsednik in izvršni direktor Blockware Mining. Stoltzner se je dotaknil tudi dejstva, da so ploščadi za pridobivanje bitcoinov danes malo in da so bili viri namenjeni sklepanju poslov.

“Pomanjkanje ploščadi predstavlja pomembno oviro za vstop za podjetja, ki iščejo za vstop v to dejavnost smo namenili znatna sredstva za sklepanje več poslov in financiranje naše hitre rasti, “je dodal Stoltzner.

Po navedbah Blockware je poslovanje osredotočeno na Paducah’s 30 – megavatni objekt, kot ga ima zmogljivost za razširitev na 100 megavatov. Od ustanovitve v Kentuckyju je Blockware vzpostavil odnose z mestom Paducah, večjim gospodarskim razvojem Paducah, Big Rivers Electric, Jackson Purchase Energy, Paducah Power, upravnim oddelkom za industrijski razvoj okrožja Paducah McCracken in številnimi drugimi partnerji v skupnosti.

“Trenutno je samo ocenjena 10% hašrata po vsem svetu nastane v ZDA, «se je zaključilo Stoltznerjevo obvestilo o zbiranju sredstev. “Z zagotavljanjem nizkih stopenj gostovanja bo Blockware Mining ustvaril boljšo distribucijo omrežja Bitcoin po vsem svetu, hkrati pa bo hashrate v ZDA postal globalno konkurenčnejši.”

Blockware ni edino rudarstvo bitcoinov podjetje zbira sredstva. Prejšnji teden je Stronghold Digital Mining, Inc., ESG prijazen rudar kriptovalut, objavil, da je zbral $ 105 milijonov v dveh krogih financiranja vrednostnih papirjev zasebnega kapitala.

Kaj menite o Blockware Mining, ki zbira $ 25 milijonov? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Hydropower Stations Up for Sale Amid China’s Crackdown on Crypto Mining

Myriad Proof-of-Work Blockchains See Significant Hashrate Losses

Oznake v tej zgodbi

$ 25 milijonov, Bitcoin mining, Bitcoin network, Blockware, Blockware Mining, BTC Mining, Hashrate, Michael Stoltzner, mining, preprodaja rudarskih ploščadi, rudarske ploščadi, North American Mining, Stronghold Digital Mining, ZDA hashrate, US Mining

Zasluge za slike : Shutterstock , Pixabay, Wiki Commons

Omejitev odgovornosti : Ta članek je namenjen v samo za formacijske namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments