9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Bo Ethereum premagal Bitcoin? ETH označuje tehnično oznako pri 60 % pozitivnih vidikov naprej

- Advertisement -

Ethereumov izvorni žeton Ether (ETH) razkriva zmožnost beleženja večjih pozitivnih vidikov v primerjavi z Bitcoinom (BTC), pri čemer se par ETH/BTC približuje letnim najvišjim vrednostim.

Ether slika klasičen bikovski preobratni vzorecBikovski znaki se preslikajo iz klasičnega tehničnega vzorca, znanega kot inverzna glava in ramena, ki se razvije, ko vrednost vrste tri korita pod skupno vijolično meso navzgor raven je verjel kot izrez. Osrednja žlebova ali glava je globlja od dveh raznolikih, znanih kot ramena.

Inverzna postavitev glave in ramen se razreši, ko se vrednost prebije nad vratni izrez, medtem ko spremlja povečanje količine nakupa in prodaje. Kot pravilo tehničnega ocenjevanja je njegov cilj dobiček na dolžini, ki je v bistvu enaka največji razdalji med najnižjo točko glave in vratnim izrezom.

Do zdaj je Ether naslikal identičen vzorec in zdaj čaka na preboj nad izrezom, kot je prikazano v spodnjem grafikonu.

ETH/BTC tedensko označen grafikon, ki vsebuje ” inverzna nastavitev glave in ramen. Vir: TradingViewČe Nameščeni ETH se odločno povzpne nad vratni izrez, nato pa bo cilj navzgor žetona Ethereum v 720 sferično 0. 136 BTC, navzgor približno 60% od sodobnih določenih faz.

Navdušenje nad združevanjem krepi par ETH/BTCPreboj 2. bi se lahko preslikal prej kot prehod Ethereuma z dokazila o delu (PoW) na dokaz deleža (PoS) .

Medtem ko zagovorniki Merge oglašujejo kot veliko manj energetsko intenzivno razliko od PoW, bi lahko posodobitev poleg tega znižala letno izdajo Etherja za 4,2 %.

Poleg tega je vprašanje za ETH kot možnost prejema kakršnih koli izvedljivih razcepljenih žetonov po združitvi upoštevalo rast para ETH/BTC za več kot 55 % od objave o združitvi julija .

ETH/BTC dnevni graf. Vir: TradingViewMatt Hougan, glavni direktor financiranja pri Bitwise Asset Management, meni, da bi Etherjev prehod na veliko manj energetsko intenziven protokol lahko povečal njegov čar med institucionalnimi vlagatelji. Na koncu bo zagotovil, da bo Ether prehitel Bitcoin po tržni kapitalizaciji.

Povezano: imenovani eter bi se lahko ‘odklopil’ od raznolike kriptovalute, dal združitev — Chainalysis

“Popolnoma si boste mislili, da bomo prej ali slej videli, kako bo Ethereum obračal Bitcoin,” je Hougan povedal za Forbes in dodal:

»V moji anketi gre za naslednji naslovljivi trg.« Zaenkrat tržna kapitalizacija Ethereuma $136 zaostaja za tržno kapitalizacijo Bitcoina 136 milijarde $.

Promocija podatki o združitvi?Z drugega vidika je eter kupoval in prodajal konec odpornosti, ki je bila značilna za dolgotrajno zgodovino izčrpanih določenih dvigov proti Bitcoinu, ugotavlja analitik Riteable. Tekoči naraščajoči trend ETH/BTC spremlja upadanje obsega in odčitavanje indeksa relativne moči (RSI) g.

ETH/BTC dnevni graf. Vir: TradingViewIn raznolikih besednih zvez, medvedja divergenca, ki bo pomenila, da se bo določen dvig ETH/BTC morda skoraj izčrpal, kar bo sledilo v popravljenem popravku – združitev.

Tukaj izražena stališča in mnenja so v celoti ta avtor in prekiniti zdaj ni nujno, da posnemajo stališča Cointelegraph.com. Vsako financiranje ter nakup in prodaja obtoka vključuje možnost, morda boste morda mirnega ravnanja, ki ga imate, se naučili pri izbiri.

71846793 71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -