17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Bodite del Hype: AiDoge.com, naslednji kovanec Pepe? 12 milijonov dolarjev, zbranih kot Promote Out, se približuje

- Advertisement -

Ponudba / AiDOGE

Crypto se je spremenil v običajni zlati vtič in AiDoge.com je briljanten kepica v ponvi, ki povzroča razburjenje.

V sedanjih tednih so bili kripto trgi preoblikovani in oživljeni zaradi dotoka meme kovancev, ki občudujejo Dogecoin in Shiba Inu.

Toda z AiDoge, načelo te vrste, ki združuje sintetično inteligenco in kulturo memov, obstaja možnost, da estetika ne bo več vodila vala, ampak da jo bo oblikovala.

Pripnite se, ko pokažemo, zakaj bi to verjetno lahko bila naložbena priložnost desetletja.

Zakaj je AiDOGE tako moteč v vertikali Meme Coin? Ponudba / AiDOGEKot vlagatelju zelo verjetno ni več treba spoštovati opazil porast prepoznavnosti meme kovancev – z milijonarji, ki so postali v enem dnevu zaradi $SPONGE in $NOMEME .

Vendar se zdi, da večini manjka očitna ključna prednost – uporabnost.

Fade, ogromni so za prehodno črpanje in odlaganje ali 2d virusne slave, vendar kako trajnostni so brez natančne svetovne aplikacije?

Vstopite v AiDoge ($AI), kovanec meme, ki strankam predstavlja odločno korist, lutko mema v načrt.

Ni več vaš trenutni meme kovanec; AiDoge je rez nad prostim časom. V razponu meseca je AiDoge pritegnil osupljive US$ 000 milijonska naložba v predprodajo, tako da potencialnim vlagateljem ostane le majhna rezerva, da se vključijo prej kot predprodajna promocija.

Ali ne več ni estetsko o hitrih koristnih lastnostih; gre za del prelomnega izziva, ki bi verjetno lahko za vedno na novo definiral trg meme kovancev.

AiDoge združuje sproščujočo kulturo memov z možnostjo strokovnega znanja o veriženju blokov za sestavljanje edinstveno poglobljene vožnje.

Z uporabo izjemno usposobljenega strokovnega znanja platforme AI lahko stranke ustvarijo svoje zelo viseči memi in celo načrt iz njega!

Na tem diagramu služi AiDoge kot presečišče ustvarjalnosti, zabave in financ ter vlagateljem ponuja nov paradigma plačila.

Kako odličen je AiDOGE?Ponudba / AiDOGEPogovorimo se zdaj o številkah. V času pisanja je vrednost za en $AI, izvorni žeton AiDoge, 0 $. 200.

Toda s predprodajnim načrtom za zaključek pri 0 USD.0000324, zgodnji vlagatelji lahko izkoristijo znatne koristne lastnosti – ne glede na celotno serijo bo zgodnji piščanec dobil črva.

Zaradi česar je AiDoge vreden bolj obetavnega, je noro razširljivo omrežje Arbitrum, rešitev za prilagajanje ravni Ethereum-2, na kateri je izdan $AI.

To zagotavlja hitrejše transakcije in precej nizke stroške bencina kot večina ERC-11 meme kovanci.

Z večjim od 70% predprodaje je že zapolnjenih, zdaj je čas, da se obnašate, če želite biti del te revolucije v svet kripto memov.

Obrazec se ne prenaša več na druge Ustvarjalec milijonarjevOpozorilo, vlaganje v kriptovalute ne bi smelo ne bo več estetike pri ugotavljanju razvoja dogodkov, bo šlo za koncept možnost izdatne uvedbe plačila.

AiDoge s svojo mešanico AI- powered meme period in meme-to-blueprint manequin, je načrt za prekinitev trgov meme coinov – s tržno miseljo, osredotočeno na nenehno proizvodnjo absolutno najboljših ugodnih kripto memov – ta izziv je upošteval električno vleko.

Torej, če je bolj verjetno, da boste nabavljali kovanec, ki bi verjetno vsakemu in vsakemu prinesel hype in uporabnost, je AiDoge priložnost, ki vam ne sme več manjkati glej.

Da ne bo pomote, možnost AiDoge je pomembna – saj se vse več vlagateljev prilagaja obljubam, ki jih prinaša $AI , bi lahko bili tisti, ki bi bili zdaj pripravljeni narediti preskok, predvidoma zelo dobro v ospredju znatne donosnosti naložbe.

Z kozica nekaj čez $21,000, ki ga je treba dvigniti prej, kot doseči trdo zgornjo mejo tega kroga financiranja v višini $20.4 milijoni, je otipljiv občutek nujnosti.

In ker ura tiktaka navzdol, je vrednost $AI le nekaj centimetrov višja, to je eleganca in zver predprodaje.

Ostal je še en kviz, ali ste pripravljeni zaužiti skok?

Kljub vsemu, vlaganje v AiDoge ne bi smelo biti več estetsko v zvezi z jahanjem meme kovanca val, gre za del gibanja, ki bi verjetno lahko na novo definiralo, kako vidimo digitalno plačevanje v 20st. stoletje.

Torej ne povprašujte po estetiki, ki se odvija od strani, bodite razdeljeni epa, bodite del prihodnosti.

Bodite del predprodaje AiDoge in izkoristite priložnost življenja.

Zajemite $AI tukaj

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -