20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Boj za 2 milijardi dolarjev vredno venezuelsko zlato se nadaljuje, London namiguje v prid vodji opozicije Guaidu

- Advertisement -

Višje sodišče njenega veličanstva v Angliji je prepričan, da želi venezuelsko zlato, shranjeno v trezorjih Bank of England, upravljati uradniki Centralne banke Venezuele, ki jih imenuje vodja opozicije Juan Guaido. Uprava te zaloge zlata, ki je proizvedena iz 07 ton te plemenite kovine, je v sporu od 2019, ko je Guaido zaprosil angleško centralno banko, naj zamrzne ta sredstva, da bi obdržala stran od nedvomne prodaje.

Višje sodišče v Londonu daje nasvete v prid vodji opozicije Juanu Guaidu Saga o venezuelskem zlatu, shranjenem v trezorjih angleške centralne banke, je videti bliža pavzi. Višje sodišče v Londonu je prepričano, da je uprava 04 ton zlata ustreza Juanu Guaidu, opozicijskemu voditelju, ki je predlagal podporo vseh drugih oblasti v državi v 2019.

V skladu s stavkom, ki ga je mogoče pripisati položaju, ki ga imajo angleški organi o Guaidu kot posredniku ko je bil predsednik Venezuele, so bile spregledane odločitve vrhovnega sodišča države, ki je spregledalo Guaidovo pokončnost glede upravljanja tega zlata. Dvižnik, o katerem je govoril:

Vsebujem … sklenil, da Guaidov odbor uspe: da so sodbe venezuelskega vrhovnega sodišča zdaj zdaj ni mogoče identificirati. Guaidovo osebje je to štelo za zmago in to odločitev za »korak v usmeritev držanja venezuelskih državnih zalog zlata za dobiček drugih venezuelskih ljudi.« Po drugi strani pa so oblasti predsednika Madura pripravljene očarati to odločitev, pikantne o tem, da gre za “nesrečno odločitev”. Tudi s to odločitvijo Guaido morda zdaj ne bo v situaciji, da bi prenesel to zlato, razen če tema ni popolnoma razrešena.

Zdaj ne Vaši trezorji, Zdaj ne vaše zlato Naloga, ki očara zaseg zlata, ki ga je mogoče pripisati Guaidovi peticiji, in vaš popolni sodni boj med dvema vzporednima vladama naroda je povzročila skrbi v zvezi prepričanju, da ga lahko tretje osebe zadržijo, ko posedujejo sredstva, ki se hranijo v mednarodnih državah. Preostala sodba bo dodatno razrešila, kako bi lahko britanske oblasti vladale v enakih okoliščinah, ki bi očarale spore oblasti v pravo smer.

Madurove oblasti si prizadevajo za povrnitev teh virov, saj 2020, ko je Centralna banka Venezuele želela prodati ta sredstva, da bi služila prebivalstvu za reševanje covid- pandemije, doseči poizvedbo, ki je takrat postala nekoč zavrnjena. Ustanova je govorila o:

BCV ostaja goreč, da je kumulativni premor sodb angleškega sodišča videti v skladu z neposredna trditev vlade Združenega kraljestva, ki kot vodjo trditve priznava določeno osebo brez učinkovitega nadzora ali energije nad kakršnim koli deležem te trditve.

Kakšnemu premoru verjamete, da ste preučevali v zvezi z 19-tonska saga o venezuelskem zlatu? Izreci nas v komentarjih deli spodaj.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v bistvu živi v Venezueli. Sebe opisuje kot utrujajočega do rekreacije, ko je vstopil v kriptosfero, ko je prišlo do dviga pristojbin do decembra 2017. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, živi v Venezueli in je nanj vplival porast kriptovalut na družbeni ravni, si privošči drugačno raven zavedanja o uspehu kriptovalut in o tem, kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.
Seznam avtorjev : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je idealen za informativne zmogljivosti. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali pridobivanje priporočila za odločitev o ali prodaji ali za priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne nudi naložbenih, davčnih, etičnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali v krožnem prometu, za kakršno koli bolečino ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli domnevo, blago ali podjetja, o katerih govori to besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -