0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Boj zaradi pravnih groženj rudarja Greenidge aktivistom zaradi "lažnih" trditev

Boj zaradi pravnih groženj rudarja Greenidge aktivistom zaradi “lažnih” trditev

Greenidge je zavrnil trditve, da trenutno vodi sodni postopek ali “preprečuje, da bi kdorkoli delil svoje stališče.”

1187

Skupni ogledi

5

Skupni deleži

Fight over Greenidge miner's legal threats to activists over ‘false' claims Fight over Greenidge miner's legal threats to activists over ‘false' claims Fight over Greenidge miner's legal threats to activists over ‘false' claims Fight over Greenidge miner's legal threats to activists over ‘false' claims

Greenidge Generation LLC, podjetje za rudarjenje Bitcoin (BTC) s sedežem v severnem New Yorku, je domnevno zagrozilo s sodnimi tožbami zaradi ponavljajočih se »dokazno lažnih« trditev lokalnih aktivistov.

Greenidge rudari BTC na svojo plinsko elektrarno v bližini jezera Seneca v Dresdnu, podjetje pa je vpleteno v dolgotrajno bitko z aktivisti, ki trdijo, da prakse podjetja škodujejo lokalnemu okolju.

Aktivistki Yvonne Taylor in Abi Buddington trdita, da jima je izvršni direktor Greenidgea Dale Irwin poslal “grozilska” pisma kot odgovor na njihov javni odpor proti podjetju. Pisma so bila od takrat javno objavljena in se nanašajo na uporabo “vsih pravnih sredstev, ki so na voljo”, če bodo aktivisti še naprej “namerno zavajali javnost z odkrito lažjo o delovanju našega podjetja.”

Taylor je soustanovitelj okoljevarstvene skupine Seneca Lake Guardian, ki je Greenidgea obtožil, da “izpušča toplogredne pline in vrača milijone litrov toplotnega onesnaženja nazaj v jezero Seneca”. vsak dan.” Buddington je večkrat nasprotoval podjetju in podvomil o skladnosti z zakonodajo in vplivih na okolje.

Med intervjujem za Spectrum News 1’s Capital Tonight oktobra , Taylorja so zaslišali o naravi pravnih groženj. Trdi, da jim je Greenidge zagrozil, da jih bo tožil, če v začetku tega meseca ne bodo ostali “tihi”, in predlagal, da so pisma del taktike prestraševanja.

“Kljub dejstvu, da je bilo to izjemno destabilizirajoče, se bojim za svojo varnost,” je Taylor povedala za Capital Tonight:

“Bojim se za varnost svoje družine. Čutim, da sem na strani pravice in imam pravico do svobode govora po prvem amandmaju.”

Greenidge se je odzval na Taylorjeve trditve in trdil, da ne izvaja sodnih postopkov ali “preprečuje nikomur, da bi delil svoje stališče.” Predstavnik Greenidgea je za Cointelegraph povedal:

“Če ste prebrali črke, na katera se nanašajo, boste videli, da tukaj ni bilo absolutno nobene grožnje. Poslali smo spoštljive zahteve, s katerimi smo želeli končati nenehne lažne javne izjave na več platformah glede Greenidgea in naše ekipe. Na netočne trditve smo podali podroben odgovor po točkah, kot smo to storili. v preteklosti.”