13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bonsai bonanza, ko Zenft studio v eni uri proda padec NFT v...

Bonsai bonanza, ko Zenft studio v eni uri proda padec NFT v višini 2 milijona dolarjev

Čeprav so kratkoročni tržni obeti za številne projekte NFT videti negotovi in ​​se številne nove izdaje trudijo pridobiti oprijem, je ena kaplja s temo vrtnarjenja morda dosegla nekaj rekordov s prodajo 8, 888 nefungibilni žetoni (NFT) v manj kot eni uri.

Studio nonfungible token Zenft je izdal linijo 8, 888 edinstvene rastline bonzai NFT, ki so bile v torek hitro razprodane, studio je vsako digitalno drevo prodal za 0. 08 Eter (ETH) ali približno $ 220 v času objave. Bonsaji imajo funkcijo razširjene resničnosti / navidezne resničnosti, njihova 3D zasnova pa je korak naprej od prejšnjih pikseliziranih 2D projektov. Studio je praznoval skoraj 2 USD 000, 000 prodaja s tvitom:

8888 bonsaj razprodan pod eno uro.

Večno smo ponižni.

– ZΞNFT Garden Society (@zenft_) 1. junija, 2021

Uspeh je nekoliko presenečen, saj NFT-ji po eksplozivni rasti v začetku tega leta ostajajo v krizi. Nove kapljice, kot so Crypteriorji, se trudijo popolnoma razprodati, zaradi česar je enourni dogodek določen podvig.

Vendar nekateri zbiralci sumijo, da je morda uspeh delno posledica pametnega trženja.

“Všeč mi je, kako izgledajo, a zdi se, kot da ljudje poskušajo poustvariti, kaj se je zgodilo z denarjem za tiskanje denarja Bored Apes,” je dejal eden od uglednih zbirateljev, ki je za Cointelegraph govoril pod pogojem, da ostane anonimen. “Počutim se nekoliko izčrpano, ko vidim, da se vesolje spreminja v črpalke in odlagališča zvezd.”

Bored Ape Yacht Club, še en nedavni uspeh ob padcu trga, je uspel pritegniti gorečo skupnost delno na zadnji strani doseganja uglednih vlagateljev in zbiralcev v prostoru NFT – in kot reče en zbiralec, kamor gredo kiti, sledijo manjši zbiralci ali “plankton” (včasih v njihovo škodo).

lol dolgčas opice so me nekega dne naredile po svoji meri in me spomnile na prodajo

> pozabil, nisem kupil nobenega

> cene so eksplodirale 10 x najmanj od prodajne cene

bolečina. https://t.co/OZL6woZD2Y

– VELIK DOG (@MoonOverlord) 2. junij, 2021

V intervjuju za Cointelegraph, “8ncient Gardener,” je eden od treh Zenftovih “vrtnarjev” (ali razvijalcev) dejal, da je trženje igralo pomembno vlogo – 8ncient “je skrbno skrbel za izdelavo naših daril , “Še posebej – toda navsezadnje je kakovost umetnosti tista, zaradi katere je bonsaj postal takšen hit.

“Mislim, da naša umetnost povsem iskreno govori sama zase. In vsi se lahko poenotijo ​​okoli bonsaja. Imeli smo opice, punke, voxo, peskovnik, kamele – vse te frakcije NFT, ki so se zbrale okoli bonsajev, «je dejal. “V svetu umetnosti pikslov smo naredili čudovite 3D bonsaje.”

– Marcus Bläsche (@direkkt) 2. junija, 2021

dokazi na verigi so nekoliko mešani. Trenutno je 1, 736 različnih imetnikov skoraj 9, 000 bonsaj, z več kot 22% oskrbe koncentrirano na dva naslova kitov NFT. Od tam pa strmo zapustijo številni naslovi, ki vsebujejo manjše količine bonsajev.

Čeprav je nemogoče povedati natančen vir uspeha, je Zenftov “Grove Councilor” “Justsomebonzai” trdil, da digitalna drevesa na koncu širijo veselje:

“Ljudje imajo resnično radi bonsaj, so čudoviti IRL in so lepi kot NFT.”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments