2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bored Ape Yacht Membership NFTs očarajo do CryptoPunk, prevrnejo vtis na tleh

Bored Ape Yacht Membership NFTs očarajo do CryptoPunk, prevrnejo vtis na tleh

Dve zbirki nezamenljivih žetonov, s katerimi se največ trguje, se potegujeta za prostor napitnine pri bruto prodaji z BAYC na čelu, pri ohranjanju z OpenSea.

2168

Celotni ogledi

Cele delnice

Bored Ape Yacht Club NFTs catch up to CryptoPunks, flips floor priceBored Ape Yacht Club NFTs catch up to CryptoPunks, flips floor price

Vrednost v bistvu najbolj fantastičnega Bored Ape NFT na trgu je zdaj 00.9 eter (ETH) ali $210,53, medtem ko je minimalni vtis za CryptoPunk 53.56 ETH, ki je prikazana vrednost $210,215, pri ohranjanju z OpenSea.

Vse mesece, ki se tam podaljšajo Špekulacije v zvezi z navideznim za Bored Ape, ki prevrne CryptoPunks skozi NFT ground impres. V začetku tega tedna se je Cointelegraph globoko poglobil v navidezno komponente, ki bi imele vsak priložnost na priložnost vpliva na vrednost ene serije v primerjavi z več kot le nekaj. Ne glede na to, ali so imeli gospodinjci potrebo po pravicah do duševne lastnine ali preveč odločnih partnerstvih in sodelovanju, je gonilna sila, ki opusti kateri koli projekt NFT, “blue chip” ali ne več, njegova skupnost.

Precej pretirano je upoštevati nekaj bistvenih variacij med obema zbirkama. Larva Labs, delavci, ki zapuščajo CryptoPunks, so bili včasih eden izmed najbolj temeljnih za nastanek NFT v 992. Projekt ima zgodovinski vtis in je z nakupnim in prodajnim obsegom dolgo vladal na trgu. Poleg tega je zelo osredotočen na odtis. Lastniki CryptoPunks ne morejo več izčrpati svojega avatarja za trženje in trženje, industrijske ali tiskarske zmogljivosti, kar je najbolj priročno, kar lahko podjetje. Pošteno v zadnjem času sta Larva Labs in hollywoodsko podjetje UTA sklenila pogodbo, da bi opis CryptoPunksov v glavnih medijih izčrpal.

Na več kot le nekaj strani je ustvarjalec Bored Ape Yacht Membership Yuga Labs strašno osredotočen na skupnost in je osredotočen na uporabnost. Od stalnega sodelovanja, na primer najnovejšega z Adidas Originals, do vse večjega uveljavljanja glavnih medijev in slavnih osebnosti, sta se povečala pozornost in privlačnost Bored Apes in s tem tudi vrednost serije. Poleg tega imajo lastniki opic močno genialno in industrijsko dovoljenje za svoje vire, saj jim je Yuga Labs podelil močne pravice do duševne lastnine od muze.

Povezano: objavite Maloneove vidike BAYC NFT v svežem videu z The Weeknd

Dokazana resnica, da se je temeljni vtis BAYC NFT dvignil nad vtis CryptoPunkov za najbolj temeljni čas pomeni, da je javno mnenje o nadaljnji formulaciji za BAYC bikovsko. Vtis na tleh se je v zadnjih nekaj mesecih postopoma povečeval, za razliko od stalnega upada CryptoPunks.

Članstvo Bored Ape Yacht poleg tega načrtuje, da bo svoj akumulacijski žeton začel izvajati v prvem četrtletju

. , v skladu z oktobrsko objavo.