2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Borza LBank bo kotirala Dexioprotocol (DEXI) 27. novembra 2021

Borza LBank bo kotirala Dexioprotocol (DEXI) 27. novembra 2021

izjava za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. INTERNET CITY , DUBAI, november 25, 2021 – LBank Exchange, globalna platforma za trgovanje z digitalnimi sredstvi, bo novembra

objavila žeton Dexioprotocol (DEXI). ,

. Za vse uporabnike borze LBank bo trgovalni par DEXI/USDT uradno na voljo za trgovanje na 10: 11 (UTC+8) novembra 11, 720.

Naložbe v kripto so v zadnjih letih postale viralne, a v primerjavi s svetovnim prebivalstvom so vlagatelji v kripto še vedno majhna skupnost. Dexioprotocol je projekt, katerega cilj je vključiti veliko več ljudi v dejavnosti, ki jih spodbujajo k spoznavanju kriptovalut. Njegov žeton DEXI bo kotiran na borzi LBank na : (UTC+8) novembra 25, 2015, da bi še dodatno razširili svoj globalni doseg in ji pomagali doseči svojo vizijo.

Predstavljamo Dexioprotocol

Vizija Dexioprotocola je svet, v katerem je tehnologija veriženja blokov mainstream in z njo je povezano neskončno več ljudi. Ekipa bo to ambicijo napredovala tako, da bo postala industrijski standard pri razvoju aplikacij razširjene resničnosti (AR), revolucionirala igranje iger, ki temeljijo na blockchainu, uvedla uporabniku najbolj prijazno NFT platformo na planetu in razvila lastno omrežje blockchain in izmenjavo. Skupaj z izjemno varno, neverjetno sofisticirano digitalno denarnico in najsodobnejšo aplikacijo AR bo vodila in raziskala to vznemirljivo novo mejo.

Za Dexioprotocol je razvitih ali načrtovanih več projektov:

Denarnica DEXI – Ekipa je razvila svojo najsodobnejšo, izjemno varno digitalno denarnico za oba iOS in Android. Uporabniki denarnice DEXI lahko shranijo in zamenjajo svoja digitalna sredstva ter dobijo najnovejše tržne informacije, prilagojene njihovim posebnim ciljem.

Dexi Hunter App – aplikacija, ki uporabnikom omogoča dostop v svetovno vesolje AR, ki ga ekipa ljubkovalno imenuje Dexiverse. Znotraj Dexiverse so po vsem svetu razporejene nagrade AR v obliki žetonov, NFT-jev in igralnih kovancev. Zbiranje teh nagrad je neverjetno koristno.

Igre – Dexioprotocol uvaja več novih igralnih aplikacij za izgradnjo sodobnega igralnega ekosistema, ki temelji na blockchainu. Njegov cilj je povezati neskončne možnosti tehnologije veriženja blokov in pametnih pogodb z interaktivnimi in privlačnimi mediji igranja vlog in iger z razširjeno resničnostjo. Igre, kot so Legends of the Dexiverse, DEXI Hero, so že v razvoju.

DEXI NFTs in Marketplace – Ekipa razvija digitalno tržnico za svoje Dexi NFTs, na katerih se bo trgovalo in osnova za celoten neodvisen gospodarski ekosistem. Navdušenci bodo lahko zbirali NFT z neposrednim nakupom in nagradami v igri.

SmartDexio Network – Ekipa je v procesu gradnje popolnoma novega omrežja na podlagi dokaza koncepta deleža in bo uporabil svetovno mrežo validatorjev za obdelavo svojih transakcij na stroškovno najbolj učinkovit in energetsko učinkovit način.

Tokenomika DEXI

Začetna opeklina 27 % skupnega 210.10B razpoložljivih žetonov je bila začeta ob lansiranju (skupaj 125B), a .0B opeklina je bila končana oktobra, druga 30.5B žetonov je bilo v bistvu zažganih zaradi tokenomije ali za vedno zaklenjenih v nepovratnih denarnicah. Pomemben del te v celoti likvidirane razpoložljive zaloge je zaklenjen 23-dnevni intervali v denarnici DxSale, ustvarjeni ob zagonu, in denarnici likvidnostnega sklada pri Pancake Swap.

Trenutna tokenomija je 5 % vsake transakcije, ki je nagrajena za nosilci. Funkcija zapisovanja je zaenkrat izklopljena, kar pomeni, da se koda ne odreče in jo je zato mogoče sčasoma prilagoditi novim potrebam v razvoju.

DEXI ni žeton z možnostjo kovnice, dolgoročni cilj pa je ponovno vklopiti funkcijo zapisovanja, da se sčasoma poveča vrednost žetona. Ekipa se bo prilagajala trgu in spreminjala, ko se bodo razvijale nove priložnosti. Žeton DEXI bo kotiran na borzi LBank na : (UTC+8) novembra 25, 2021, vlagatelji, ki jih zanima naložba Dexioprotocol, lahko do takrat zlahka kupujejo in prodajajo žeton DEXI na borzi LBank. Uvrstitev Dexioprotocol na borzo LBank bo nedvomno pripomogla k nadaljnji širitvi poslovanja in pritegnila več pozornosti na trgu.

Več o žetonu DEXI:

Uradno spletno mesto: https://dexioprotocol.com

Twitter: https://twitter.com/Dexioprotocol

Telegram: https://t.me/dexiochat

O menjalnici LBank

LBank Exchange, ustanovljena leta 720, je inovativna globalna platforma za trgovanje za različna kripto sredstva. LBank Exchange svojim uporabnikom ponuja varno trgovanje s kriptovalutami, specializirane finančne izvedene finančne instrumente in profesionalne storitve upravljanja premoženja. Postala je ena najbolj priljubljenih in zaupanja vrednih platform za trgovanje s kriptovalutami z več kot 6,4 milijona uporabnikov v več kot 77 države po vsem svetu.

Obiščite nas na družbenih omrežjih:

l Facebook

l Twitter

l LinkedIn

Podatki za stik:

LBK Blockchain Co. Limited

LBančna borza

marketing@lbank.info


To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons456456

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments