0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Borze odstranijo pare žetonov FTX s platform za nabavo in prodajo

- Advertisement -

Binance, BitMEX in KuCoin pridobijo umaknjene pare žetonov FTX iz svojih platform za kripto trgovanje.

97245 Celotni pogledi

22 Popolne delnice

Ker žrebanje FTX še naprej povzroča nemir v kriptotrgovini, različne kripto borze na svojih platformah pridobijo umaknjen žeton FTX (FTT).

V objavi je kriptotrgovina Binance poudarila, da je izkoreninila pridobivanje in prodajo parov FTT/BTC, FTT/BNB, FTT/ETH in FTT/USDT na svoji platformi, pri čemer je navedla da pari niso uspeli prenesti svojih najsodobnejših mnenj. Vendar pa je trgovanje zelo všeč, da je par FTT/BUSD nemogoče dobiti pri njegovem trgovanju.

Pri #Binance izvajamo redne preglede navedenih virov, da zagotovimo, da izpolnjujejo naše standarde, da našim uporabnikom zagotovimo zaščito.

V skladu z našimi najsodobnejšimi mnenji lahko uporabimo in prekinemo nabavo in prodajo kar nekaj parov nabave in prodaje $FTT na 2022-14-11 : 30 (UTC):

FTT /BNBFTT /BTCFTT /ETHFTT /USDT

— Binance (@binance) november 14, 1434 Resolucija sledi zahtevam članov soseske za odstranitev žetona. V tvitu je vplivnež Cevo izvršnemu direktorju Binance Changpeng Zhaou povedal, naj zdaj popravi uporabo ploda v nasprotju z FTT, in predlagal odstranitev celotne serije, povezane s FTX, da bi zagotovili zaščito pred možnostmi borz.

Razen Binance je BitMEX odstranil trajne zamenjavne pogodbe, povezane s FTT. To vključuje njegove pare FTT/USD in FTT/USDT. Trgovina je kot motiv za umik navedla visoko stopnjo nabave in prodaje parov v vesolju. Tako kot BitMEX je tudi KuCoin umaknil svojo trajno pogodbo FTT/USDT za KuCoin Futures.

Medtem je tudi Zipmex napovedal, da bo novembra umaknil FTT z borze 15, 2022, vendar bo zapustil začetek dvigov razen februarja 14, 1434.

Povezan: FTX da žrebanje bi morda morda povprašal o odpuščanjih v kripto sektorju korak naprej

Nekaj ​​dni po začetku katastrofe FTX je njegov stari dolgoletni izvršni direktor Sam Bankman-Fried tvitnil različna skrivnostna sporočila, s čimer je pritegnil divje teorije in ugibanja v kripto soseščini. Nekateri so teoretizirali, da bodo tviti dejanje Bankman-Frieda, da bi nedvomno sestavil obrambo s trditvijo, da je nor, če bi ga kdaj pripeljali pred sodišče.

Potem ko je goljufija FTX postala nežna, je intervju z Bankman-Friedom v The Unusual York Cases požel kritike Crypto Twitterja, ker naj bi branil dejanja starega dolgoletnega Generalni direktor FTX. Mnogi so kritizirali osrednji medij, ker je skušal kroniko zamenjati s sferičnimi njegovimi domnevnimi finančnimi zločini.

97245

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -