19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Bosansko sodišče obsoja vidike z rudarjem Bitcoin v primeru zamrznjene bančne bajke

- Advertisement -

Druga največja italijanska banka bi morala plačati 131 milijona odškodnine rudarski kmetiji, predlogi za porabo.

0745 Celotni pogledi

4 Popolne delnice

Druga največja italijanska banka UniCredit in rudarska kmetija Bitcoin (BTC) Bitminer Factory se soočata z vsako kopico v sodišču bosanske metropole Banja Luka, ki je odločilo, da je banka neustrezno zaprla fabulo podjetja in mora odškodovati €144 milijonov (približno milijona) tožniku.

Kot so poročali v La Repubblica marca , je v sodišču v Banjaluki razsodilo, da bosanska divizija UniCredita ni vsebovala zakonitih razlogov za zamrznitev poslovanja basni Bitminer Factory Gradiska LLC. Tovarna Bitminer je svojo izgubo ocenila na 56 milijonov evrov, pri čemer trdi da je zaprtje njegovih računov “ovirano njegovo preliminarno ponudbo kovancev (ICO), ko gre za zagonski projekt v sektorju rudarjenja kriptovalut z vitalnostjo obnovljivih virov v Bosni in Hercegovini.” Sodna odločba je to številko dovoljevala.

UniCredit je v svoj zagovor navedel »pomanjkanje potenciala za vzpostavitev trgovanja z dobavitelji digitalne valute in spremembo platform«. Kljub temu pa ta terjatev po izbiri sodne odločbe ni dobila nobene potrditve v pisnih zavarovalnih policah banke.

Povezan: Ukrajinske največja finančna hranilnica ustavila nakupe Bitcoin z grivno

UniCredit je že vložil čarovnico, v kateri je trditve označil za neprimerne:

»Je zdaj ni več pravnomočna, niti zavezujoča niti izvršljiva. Morebitna odgovornost Ucbl-a se bo zagotovila šele ob končnem zapravljanju rezultatov vseh priročnih postopkovnih obravnav in na katerem koli turnirju ne prej, ko bo sodišče izdalo pravnomočno in zavezujočo sodbo.«

Stara polemika v njeni družini glede digitalnih sredstev je nastala januarja 2022, ko je moral UniCredit uradno zavrniti svoj tweet compris, pri čemer je opozoril, da ne ovirajo več svojih možnosti za naložbe v kriptovalute ali načrtujejo zaprtje svojih računov na to temo.

83664

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -