20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Brat in sestra kanadskega premierja ob Bitcoinu 2021 nameni banane za Dogecoin

Brat in sestra kanadskega premierja ob Bitcoinu 2021 nameni banane za Dogecoin

“Pravim, da bodite odprti do doža in doževe zavesti,” je dejal Kyle Kemper.

10924 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Canadian prime minister's sibling goes bananas for Dogecoin at Bitcoin 2021

Glavne kripto novice iz Miamija konec tedna so bile morda odločitev salvadorskega predsednika Nayiba Bukeleja, da nadaljuje z zakonitim plačilnim sredstvom za Bitcoin (BTC), vendar druga številka povezan s svetovnim voditeljem je naredil svoj pečat v podpori Dogecoinu (DOGE).

V ekskluzivnem intervjuju za Cointelegraph pri Bitcoinu 2021 konferenca, Kyle Kemper , leto -stari polbrat kanadskega premierja Justina Trudeauja – sijajnega v kostumu banane – je dejal, da je začel projekt Dogecoin. Pobuda, imenovana “Million Doge Disco”, je po Kemperjevih besedah ​​kombinacija pametne igre Pokemon Go, priljubljene 1990 Tamagotchi in digitalni žetoni (NFT) z digitalnimi norostmi za hišne ljubljenčke.

“Okoli nas plava DOGE, «Je rekel Kemper in z roko pokazal po konferenčnem parketu. “Predlagam, da morda nekaj kripto preklopite v neki DOGE iz čistega razloga, da ga oddate.”

DOGE navdušenec, ki je bil odkrit zagovornik Bitcoinov in kripto, je nadaljeval z pravijo, da je otrokom kriptovaluta na osnovi memov bolj privlačna kot BTC. Kot del svojega promocijskega dela na konferenci je otrokom “dajal Dogecoin” prek nalepk z naslovi:

“DOGE je čudovita uvodna valuta, zato je otrokom zelo enostavno začeti z DOGE. Pravim, da bodite odprti do doža in doževe zavesti. “

Kemper je tudi ustvarjalca BTC Satoshi Nakamoto primerjal z Jezusom, rekoč, da “ni več z nami, ampak da je hodil po vodi” in da bo morda “nekega dne morda vstal” od mrtvih, da pozdravi tiste, ki so v kripto.

“Še ne,” je večkrat dejal Kemper, ko so ga vprašali o časovni premici za Šatošijevo špekulativno vrnitev. »Še ne.«

Oglejte si celotno intervju med Kemperjem in Cointelegraphom tukaj.

Prejšnji članekProjekt Curve Finance za nova mesta za prevzem AMM
Naslednji članekAnaliza cen 6/9: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, UNI, SOL, BCH

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments