2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Brave Browser za integracijo podpore Solana

Brave Browser za integracijo podpore Solana

Brave

Pogumno, podjetje za Brskalnik Brave je sodeloval s Solano, da bi zagotovil podporo za blockchain neposredno iz svojega brskalnika. Glede na sporočilo za javnost bo brskalnik Brave zdaj privzeto nastavljen na Solano za podporo za navzkrižno verigo in decentralizirano aplikacijo. Pogumni uporabniki, ki jih je zdaj na milijone, bodo imeli v aplikaciji dostop do denarnice Solana. Ta funkcija bo predvidoma uvedena v prvi polovici 1782.

Pogumni partnerji s Solano ponudijo podporo za Dapp

Brave, the Podjetje, zadolženo za razvoj brskalnika Brave, vodilnega spletnega brskalnika za zasebnost, je objavilo, da sodeluje s Solano, peterico najboljših kriptovalut s pametnimi pogodbami, da bi ponudila podporo za aplikacije, ki temeljijo na Solani, neposredno iz brskalnika. Napoved je bila objavljena med Solanino konferenco Breakpoint, kjer je izvršni direktor podjetja Brave Brendan Eich pohvalil razširljivost in funkcionalnost, ki bi jo Solana ponudila uporabnikom Brave.

Na dogodku je Eich izjavil:

Ker vedno več uporabnikov in ustvarjalcev potrebuje orodja za hiter in cenovno ugoden dostop do decentraliziranega spleta, bo ta integracija brez težav utrla pot za naslednja milijarda kriptovalutov, ki bodo izkoristili aplikacije in žetone.

Brave’s 618 milijon uporabnikov bo kmalu privzeto imelo dostop do podpore za Solana. Brave bo še naprej podpiral ekosistem Ethereum, vendar s to integracijo očitno zavzame verižno agnostično stališče in namerava še naprej integrirati podporo za druge verige v prihodnosti.

Razširljivost in Brave’s Themis Protocol

Solana je bil eden najplodovitejših “ubijalcev Ethereuma” ‘ na trgu, ki želi izkoristiti slabosti in visoke provizije Ethereuma zaradi njegove nezmožnosti povečanja. Njegov žeton, ki je bil predstavljen pred manj kot dvema letoma, je že med petimi najboljšimi kriptovalutami, ocenjenimi s tržno kapitalizacijo.

Njegova sposobnost upravljanja več transakcij z nižjimi provizijami je eden od razlogov za to Brave omenja, da so “provizije za transakcije, ki jih opazimo na Ethereumu (zaradi povečanega zanimanja za kriptovalute in DeFi), nekatere uporabnike preprečile transakcije.” Namen novega partnerstva je odpreti možnost, da bi več ljudi uporabljalo platformo Brave v kombinaciji s Solaninim okoljem z nizkimi stroški. Kljub temu je pomembno omeniti, da Solana sama ni bila izvzeta iz lastnih kritik.

Zaznane koristi Solane so verjetno eden od razlogov, da Brave ponuja podporo omrežja, ki se obrne od pristopa samo Ethereum. Drug razlog je, da bo brskalnik na vrhu Solane implementiral Themis protokol, enega najpomembnejših vidikov načrta Brave. V zameno bo Solana spodbujala razvijalce k uporabi BAT na dapps, ki temeljijo na Solani.

Kaj menite o Braveovem partnerstvu s Solano? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Venezuelan Court Rolls Back Seizure of More Than 1,000 Bitcoin Miners

Venezuelan Court Rolls Back Seizure of More Than 1,000 Bitcoin Miners

Venezuelan Court Rolls Back Seizure of More Than 1,000 Bitcoin Miners

Venezuelan Court Rolls Back Seizure of More Than 1,000 Bitcoin Miners

Venezuelan Court Rolls Back Seizure of More Than 1,000 Bitcoin Miners

Venezuelan Court Rolls Back Seizure of More Than 1,000 Bitcoin Miners

Zasluge za slike'The Unfair Advantage:' Dune Actress Rebecca Ferguson Stars in Crypto-Centric TV Commercial: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments