23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Brazilci lahko zdaj stavijo na ponudbo za ponovni izvolitev predsednika Bolsonara za...

Brazilci lahko zdaj stavijo na ponudbo za ponovni izvolitev predsednika Bolsonara za FTX

Brazilians Can Now Bet on President Bolsonaro’s Reelection Bid on FTX

Izmenjena je bila borza kripto izvedenih finančnih instrumentov FTX terminska pogodba, ki brazilskim volivcem in trgovcem v jurisdikcijah, kjer je platforma na voljo, omogoča, da stavijo na izid naslednjih predsedniških volitev v Braziliji. Ker se v državi bližajo zdravstvena in finančna kriza, drugi mandat vodje države Jaira Bolsonara še zdaleč ni gotov.

FTX lansira Bolsonaro 2022 Terminska pogodba

Nova terminska pogodba, Bolsonaro 2022, poteče pri 1 USD, če sedanji predsednik zmaga na volitvah in 0 $, če mu ne uspe, je napovedal FTX. Brazilci se bodo na volišča odpravili 2. oktobra 2022, če pa noben kandidat ne prejme več kot 50% glasov, zmagovalec bo določen v drugem krogu, ki bo potekal oktobra 30. V primeru odpovedi predsedniških volitev ali razglasitve zmagovalca do konca 2022, bo pogodba prenehala veljati za 0 USD.

Brazilians Can Now Bet on President Bolsonaro’s Reelection Bid on FTX
Vir: FTX

Profil tveganja Bolsonaro 2022 se razlikuje od BTC, saj so možnosti za velike premike v katero koli smer bistveno večje, je opozoril posrednik. V teoriji bi morala biti cena enaka verjetnosti ponovne izbire, je komentiral kripto novice Portal do Bitcoin. To pomeni, če uporabnik oceni možnosti Bolsonaro na 52%, pogodba naj se trguje po ceni 0 USD. 52. V resnici pa igrajo vlogo tudi drugi dejavniki, kot so povpraševanje in ponudba ter kapitalski stroški. V času pisanja je zabeležena cena 0 USD. 488 in 24 h obseg se giblje okoli 3 USD, 000.

Kriza Covid, gospodarske perspektive boli kandidaturo Bolsonara

Bolsonarove možnosti za zmago na volitvah niso velike. Najnovejši podatki javnomnenjskih raziskav kažejo, da 45% Brazilcev ocenjuje njegovo upravo kot “grozno”, čeprav samo 24% odobri. Predsednikova priljubljenost se je v glavnem znižala zaradi poslabšanja zdravstvenih in gospodarskih razmer v zadnjem letu.

Z 435, 000 doslej umrlih, Brazilija je med najslabšimi Covid – 19 smrtnost v svetu. Številke, objavljene v začetku letošnjega leta, kažejo, da se je največje gospodarstvo Južne Amerike zmanjšalo za 4,1% leta 2020 in naj bi letos zrasel le za 3,6%. Trenutno brezposelnost presega 14%. K vsem številnim škandalom korupcije, ki so zaznamovali prvi mandat Bolsonara.

Brazilians Can Now Bet on President Bolsonaro’s Reelection Bid on FTX

FTX je vodilni posrednik na področju izvedenih finančnih instrumentov za kriptovalute, vendar njegove storitve in žetoni FTT v nekaterih jurisdikcijah, vključno z ZDA, niso na voljo. Podjetje s sedežem v Hongkongu ni registriran ponudnik v Braziliji. Kljub temu je platforma sklenila terminsko pogodbo, ki temelji na 2020 Rezultati volitev v ZDA februarja lani in uporabniki v drugih državah so lahko z njimi trgovali.

Letos jim je FTX ponudil možnost, da ugibajo, ali bo Donald Trump zmagal na 2024 predsedniške volitve. Trump 2024 je trenutno znaša 0 USD. 52 z dnevnim obsegom samo $ 14. Pogodba se bo “poravnala na 1 dolar, če bo Trump 1. februarja predsednik 2024, v nasprotnem primeru pa 0 USD … S katero koli razpoložljivo obliko zavarovanja lahko greste dolgo ali kratko, «podrobnosti FTX najdejo na svoji spletni strani.

Kakšna so vaša pričakovanja glede izida brazilskih predsedniških volitev? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Coinbase Announces San Francisco HQ Shutdown by 2022

Latam Based Exchange Bitso Gets Unicorn Status After $250 Million Funding Round

Oznake v tej zgodbi

Bolsonaro, Brazilija, Brazilci, posrednik, pogodba, izvedeni finančni instrumenti, volitve, borza, FTT, ftx, terminske pogodbe, terminska pogodba, predsednik , Cena, žetoni, trgovci, volivci

Zasluge za slike 1388665718: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, FTX Exchange,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments