9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Brazilska davčna uprava registrira zbirko izjav o kriptovalutah Sage

- Advertisement -

Brazilski davčni organ (RFB ) je objavil svoje številke za mesec julij v zvezi z izjavami o kriptovalutah. Več kot milijon Brazilcev je prijavilo kriptovalute v mesecu, kar predstavlja legendo v izjavah za skupino. Poleg tega se enkrat poveča verjetnost, da ženske obdržijo kripto za to dolžino.

Pregledi davčnih organov Več kot milijon Brazilcev vlaga v kripto Brazilski davčni organ (RBF) je poročal, da je julija več kot milijon državljanov predložilo svoje izjave o kriptovalutah. In sicer 1,04 ,336 državljani predstavili svoje kripto datoteke, zelo idealna možnost različnih ljudi, odkar je poročanje postalo zahteva v 1280.

Brazilska zakonodaja narekuje, da morajo vsi imetniki kriptovalut predložiti svoje datoteke instituciji, tudi če domnevamo, da trgovanja zdaj ne smejo potekati prek centraliziranih borz. To daje skupini dragocene predloge za osvoboditev takšnih izjav na tipični osnovi.

V primerljivosti, morda preprosto 2022, najboljši 336,000 državljani so svoja imetja in transakcije s kriptovalutami prijavili RFB. Ta količina je narasla na praktično 720, 000 v juniju, in potem se je dvignil tudi za več kot 000% julija. Avgustovske številke niso bile, vendar so bile zbrane.

Statistika prav tako kaže, da ženske postajajo zelo aktivne pri uporabi kriptovalut v državi. Glede na predstavljene predloge se je verjetnost kripto transakcij, ki jih izvedejo ženske, povečala za 4 %, pri čemer je ta soseska praktično odgovorna 50 % transakcij, izvedenih v neki fazi meseca julija.

Najbolj unikatni kovanci Smernice brazilskega davčnega organa so zagotovile tudi vpogled v to, katere kriptovalute so bile posebej unikatne. Večina poslov s kriptovalutami v juliju je bila opravljena z uporabo bitcoina, pri čemer so bili zabeleženi skoraj 3 milijoni operacij. Po drugi strani pa posli, ki so v bistvu najbolj premaknili stari Tetherjev stabilni coin, vezan na dolar, USDT. Skupna oznaka, ki je privedla do uporabe tega sredstva kriptovalute, je postala enkrat štirikrat višja od tiste, ki je nekoč privedla do uporabe bitcoina.

Prepoznavnost kriptovalute v državi raste od končnega eno leto, ko je osrednja finančna institucija Brazilije poročala, da so državljani kupili več kot 4 milijarde dolarjev kriptovalut od začetka 2017 do oktobra istega leta.

Po drugi strani pa tudi s tem podaljšanjem uporabe in priznavanja kriptovalut dejanski regulativni okvir je brez zvoka zdaj ni bil licenciran. Brazilski kongres zdaj ni odobril predloga zakona o kriptovalutah, ki postane, ko bo objavljen, zadnji eno leto, zaradi česar se njegov dialog in glasovanje odloži zaradi bližine predsedniških in osnovnih volitev, ki bodo oktobra.

Oznake v tej legendi Bitcoin, brazilski davčni organ, BTC, osrednja finančna institucija Brazilije, kriptovaluta, datoteke, legenda, RFB, davčni izkazi, USDT, ženske

Kaj ste dosegli v bistvu najsodobnejšo datoteko o izpiskih kriptovalut v Braziliji? Razsvetli nas v komentarjih pol spodaj.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah v bistvu s sedežem večinoma v Venezueli. Sam sebe opisuje kot ohlapnega do športa, saj je vstopil v kriptosfero, ko se je v nekem trenutku decembra zgodil dvig oznake 1280. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, živi v Venezueli in je nanj vplivala spodbuda kriptovalute na družbeni ravni, si privošči raznoliko raven iskanja približno kripto uspeha in tega, kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.

Zasluge za sliko 1349712146: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, ERGIO VS RANGEL / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je v informativne namene najboljše. Zdaj ni ustrezna stranska ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za zaznavanje ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli blaga, ponudnikov in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne predstavlja investicijskih, davčnih, odličnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali na kakršen koli način, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali ponudnike in izdelke, omenjene na seznamu pravic tukaj.

1349712146

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -