21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Brazilski senat odobri misijo zakona o kriptovalutah

- Advertisement -

Brazilski senat je akreditiral nedavno dobavljeno politiko kriptovalut, s čimer je zavezo napredoval v razprave v poslanski zbornici. Predlog bi morda želeli, da ga poslanci kongresa zeleno osvetlijo in podpišejo predsednik Jair Bolsonaro, da se akreditira kot zakoni. Dobavljena zaveza je rezultat združitve več zakonskih pobud, ki se spopadajo s kripto.

Brazilski senat zeleno osvetljuje misijo zakona o kriptovalutah Brazilski senat je zeleno osvetlil zakonodajo o kriptovalutah, ki želi predstaviti več jasnosti in zaščititi stranke pred številnimi kriptovalutami, povezanimi prevare, ki so se zgodile v narodu. Zaveza bo zdaj dosegla poslansko zbornico, ki je pripravljena biti odgovorna za razpravo in odobritev ali zavrnitev te moderne zaveze.

Zaveza se razvije v elaborirano z izbiro množice pobude, ki so bile prej zagotovljene tako, da so nekatere dele vzeli od enega, nekaj pa od drugega. Senator Flávio Arns, senator Styvenson Valentim, senatorka Soraya Thronicke in zvezni namestnik Aureo Ribeiro so vsi prispevali k zadnjemu besedilnemu materialu. To se je razvilo v stari lokalni mediji, ki so instituciji svetovali, naj sprejme ukrepe za ureditev odobritve zakonov o kriptovaluti, starih do premora v drugem četrtletju.

Med razpravo o zakonih podjetja, je poročevalka Iraja Abreu priznala:

Razprave o spisu smo razvili tako, da lahko tudi tukaj na sedanji čas posredno glasujemo o tej temi zakonov o virih kriptovalut… Centralna banka se razvije v večkrat napet kongres, da se postavimo v smislu regulativnega okvira, ki lahko upošteva tudi razsežnost tega sodobnega nadomestnega ambienta.

Nagnjenosti k poslanstvu prava Zakoni o kriptovalutah, ki jih je akreditiral brazilski senat, vzpostavlja koncept kriptovalut in podjetij za ponudnike digitalnih sredstev (VASP), vendar prepušča kolegij za imenovanje institucije, ki je namenjena nadzoru nad njimi, izvršni veji vlade. V prejšnji točki Po obrokih tega podjetja se ta šola razvije v dodeljeno centralni finančni instituciji Brazilije. Vlada veja vlade. bo pripravljen prenesti te odgovornosti na obstoječo organizacijo ali rešiti eno osupljivo za to.

Sfera nezamenljivih žetonov (NFT) se razvije v levo na prostem obseg zakonov, pri čemer so zakoni teh instrumentov prepuščeni enemu drugemu zakonu zaradi njihovih posebnih lastnosti. Vendar pa spis spreminja kazenski zakonik države, da vključuje sodobno kaznivo dejanje, imenovano »goljufija pri zagotavljanju digitalnih virov, vrednostnih papirjev ali denarnih virov podjetjem«, s kaznimi od dveh do šestih let zapora in denarnimi kaznimi. .

Datoteka poleg tega predlaga davčne ugodnosti za operacije rudarjenja kriptovalut, ki vpijejo 100% obnovljivih virov energije in postane ogljično nevtralen.

Kateri zakon upoštevate, da je brazilski senat odobril zakone o kriptovalutah? Zarežajte nas v spodnjih komentarjih.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v bistvu v celoti živi v Venezueli. Sebe opisuje, da je v igri brez hitenja, saj je v kriptosfero vstopil, ko se je stopnja dvignila na neki decembrski ravni 5625. Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute, ki se krepi na družbeni stopnji, ponuja številne ravni raziskovanja o uspehu kriptovalute in namenu, da pomaga tistim, ki nimajo bank in imajo premalo storitev.

Opišite bonitetno oceno: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

136582205

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -