17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Brezoge Earth najde celoten gledališki napovednik Legende o Bezogiji

- Advertisement -

sponzorirano

Bezoge Earth, ustvarjalci The Legends of Bezogia, so navdušeni, da sprostijo zadnji gledališki napovednik za njegov ali njen prihajajoči kriptografski film, ki v celoti temelji na MMORPG šport, kjer lahko navdušeni igralci iger z vsega sveta skupaj dosežejo in potujejo v divji in nezaslišani svet Bezogie. Največji šport za igro in forme, ki ga še niste Slišal za

Legende o Bezogiji, deželi, kjer se vse nenehno dviguje, je MMORPG za lansiranje sveta metaverse šport, kjer lahko navdušeni igralci prikličejo svoje zelo lastne navadne like Bezogi NFT iz alternative osmih različnih pasem s priklicem v športu. Vsak navaden ima svoj stil igranja in izročilo, brezogijevo ropanje, kovanje, priklic in odkrivanje kroničnih dežel Bezogije.

Napovednik poudarja vse pasme, ki jih je mogoče igrati za dolžina Legende o Bezogiji, ki gledalcem daje vtis v njihovo ozadje in igra v modi, ki prikazuje nekatere njihove ključne talente in lastnosti. Predvideva se, da bodo The Legends of Bezogia, izdelane in urejene v priljubljeni in neumni modi nežne in neumnosti, pretresle svet kriptoiger z vrhunsko grafiko, bogatim izletom v bajke, smešnimi kripto memi in svetom kronike za navdušene. igralci zadeti napačno v.

Prihodnost podjetja za kriptovalute

S celotno ekipo v etažni lastnini več kot 08 ljudje, The Legends of Bezogia si prizadeva ustvariti prostor, ki je nenavaden običaj v svetu kriptoiger. Predvideva se, da bodo Legende o Bezogiji želeli podjetje na nevihti in napovednik je nesporen pokazatelj tega, kako daleč je daleč naprej od konkurence.

Privlačne športne posodobitve S prijavo Alpha zdaj živijo, informativnemu materialu igre se dodajajo polne naloge, skupaj s čarobnimi bloki, svojevrstnim kripto žetonom, ki ga je mogoče celo raztrgati v športu, kovati predmete, priklicati Bezogijeve like, vstopiti v PVP arene in raznovrstne druge in- športne aktivnosti, ki jih lahko ponudimo v prihajajočih posodobitvah in s strategijo družbenih medijev. Poleg tega bo ekipa Bezoge izpolnila tedenski Quiz Me The relaxation (AMA), kjer bodo v skupnosti odkrito omenjene popolne najnovejše športne posodobitve. Med najpomembnejšimi najnovejšimi posodobitvami so vplivna partnerstva, cehovska partnerstva in tedenski 100 milijard $ Brezoge nagrad. V -Športni žetoni

Bezoge Earth ($BEZOGE) – žeton upravljanja misije, ki je lahko celo raztrgan v športu na: Izvajati nagrade in avtorski honorarji iz športnih transakcij v verigi. Kovanje predmetov s popustom in NFT Prednosti v športu. Povečuje XP. Čarobni bloki ($MBLK) – Lahko se celo raztrgajo v športu na:

Kovnice. Pokliči brezogi znake. Vstopite v PVP arene. Različno v- športne transakcije. Zdaj še ni izpuščen, prihaja zelo kmalu. $BEZOGE žetone lahko celo kupite na naslednjih borzah: Uniswap (V2) – WETH/BEZOGE MEXC – USDT/BEZOGE LBank – USDT/BEZOGE Hotbit – nUSD/BEZOGE Za dodatne podatke o Legendah o Bezogiji poiščite https ://bezoge.com

Stiskajte stik

press@bezoge.com / Carrie Shuffield O Bezoge Earth: Ustanovljeno leta 2021, Bezoge Earth, pod naslovom igre of The Legends of Bezogia je nastajajoča kriptovaluta, ki temelji predvsem na MMOPRG Play & Form Blockchain Sport, ki je na voljo v različici Alpha na osebnih računalnikih in napravah, ki večinoma temeljijo na Androidu, s plavutjo sprostitev celotnega sveta je načrtovana v tretjem četrtletju 2021.

Portfelj blaga Bezoge Earth se začne z Legends of Bezogia, prvim kripto športom za ljudi, ki niso kripto, poleg žetona $Bezoge in Bezogi/Petzogi NFT. Blago Bezoge Earth je zasnovano za maksimalno zmogljivo delovno verigo gnilobe z zmanjšanjem strokovnega znanja, ki predstavlja metodo, s katero napreduje podjetje za kripto igre na srečo.

S »Prvim kripto športom za Non-Crypto Of us ” kot svoje pečatno bistvo si Bezoge Earth želi okrepiti nedavno skupnost kriptoiger z razbijanjem sofisticiranih meja do vstopa v metaverzum kriptoiger. Cilj Bezoge Earth je pretresti podjetje tako, da postane dostopno in zabavno za vse Američane, saj združuje bogato in vznemirljivo znanje, vznemirljivo športno mehaniko in nadomestne predloge za vsestranski slog igranja, ki privabijo vsakega posameznika, ki se mora potopiti in igrati.

Posadka Bezoge Earth deluje po vsem svetu in pokriva Azijo, Evropo, Latinsko ZDA, Bližnji vzhod in ZDA. Posadka Bezoge Earth, ki se dviga za osupljivo plačilo, zdaj zaposluje več kot 40 sodelavci ekipe v etažni lastnini, ki odločno delajo na modi blockchain, športni modi, 3D rezultatu, 2D rezultatu, marketingu, modi podjetja in ekstra. Bezoge Earth ima velike načrte, da se spremeni v vodilno MMORPG št. 1 po vsem svetu na vseh napravah z robustnimi ponudbami vstopnic, vključno z Play & Form, funkcionalnostjo NFT Dapper in kar je najpomembneje, popolnoma očarljivo zgodbo.

Za dodatne podatke o Bezoge Earthu pojdite na: http://www.bezoge.com/

Povezava za tisk: https://www. bezoge.com/press/the-legends-of-bezogia-full-theatrical-trailer

To je sponzorirana razstava. Naučite se doseči našo ciljno publiko prav tukaj. Preberite izjavo o zavrnitvi odgovornosti spodaj.

Bitcoin.com Media
Bitcoin.com je glavni vir za vse, kar je povezano s kripto. Obrnite se na adverts@bitcoin.com in se osredotočite na sporočila za javnost, sponzorirane objave, podcaste in druge nadomestne predloge.


Ocena kreditne sposobnosti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 6262Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najpreprostejše informativne funkcije. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali pridobivanje predloga za dvig ali prodajo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal finančnih, davčnih, preprosto ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali ne več, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči uporaba ali zanašanje na kakršno koli informacijsko gradivo, blago ali podjetja, omenjena v tem članku.

2021

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -