19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Britanska banka NatWest omejuje transakcije na kripto borze

Britanska banka NatWest omejuje transakcije na kripto borze

NatWest in druge britanske banke na visoki ulici so zaradi nedavnega regulativnega pritiska na sektor zavirali kripto robnike.

1852 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

UK’s NatWest bank limits transactions to crypto exchanges

Medtem ko se v Britaniji nadaljuje z zatiranjem kriptografskih podatkov, si je še ena glavna ulica okrepila prizadevanja za zmanjšanje uporabe digitalnih sredstev svojih strank.

Skupina Natwest je po poročanju junija

omejila dnevni znesek, ki ga lahko stranke pošljejo na borze kriptovalut zaradi zaskrbljenosti zaradi naložbenih prevar in prevar. poročilo Reutersa. Vendar pa ni bilo razkrito, kakšne so bile te nove omejitve glede na devizne prenose.

Začasna zgornja meja je bila uvedena junija 24. Omejitev je usmerjena na več borz kriptovalut, vključno z Binance. High street banka trdi, da služi 19 milijonov kupcev v Združenem kraljestvu

Tiskovni predstavnik NatWesta je izjavil, da je pred kratkim videl visoko stopnjo prevar s kriptovalutami, usmerjenimi na svoje stranke, zlasti prek spletnih mest v družabnih omrežjih. :

“Da bi zaščitili naše stranke pred kriminalci, ki izkoriščajo te platforme, začasno zmanjšujemo največjo dnevno količino, ki jo kupec lahko pošlje na borze kriptovalut, pa tudi blokira plačila majhnemu številu podjetij s kriptovalutami, kjer smo za naše stranke opazili še posebej veliko škodo, povezano z goljufijami. «

Omejitve, ki jih je naložil NatWest, nastopijo v času, ko britanski nadzorni organ, Financial Conduct Authority (FCA), zaostruje neurejene platforme za trgovanje s kriptovalutami.

Povezano: regulator Združenega kraljestva opozarja proti 111 neregistriranim kripto podjetjem … in FOMO

Aprila je banka izjavila, da bo zavrnila opravljanje poslov stranke, ki sprejemajo plačila v kriptovalutah, kot je Bitcoin, ki ga je posojilodajalec v Združenem kraljestvu opredelil kot „visoko tvegano.“

junija 20 Finančna institucija TSB Banking Group s sedežem v Združenem kraljestvu je sporočila, da bo prepovedala svojih 5.4 milijonov kupcev od nakupa kripto sredstev.

Omejitve se pri bankah na visoki ulici ne končajo. V ponedeljek, junija 28, je Binance suspendiran priljubljeni lokalni ponudnik plačil, Faster Payments, za svoje stranke v Združenem kraljestvu, ki dodatno omejuje možnosti premikanja GBP na borzo in z nje.

Prejšnji članekSpodbujanje “čistilcev”: sopredsednik skupščine blockchain želi “obrniti” kripto transakcije
Naslednji članekCoinbase ob globalni preusmeritvi razkriva načrte za trgovino s kripto aplikacijami

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments