17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Britanska banka Natwest uvaja dnevno omejitev za prenose na borze kriptovalut zaradi...

Britanska banka Natwest uvaja dnevno omejitev za prenose na borze kriptovalut zaradi pomislekov zaradi goljufij

Velika britanska banka, Natwest , je omejila prenose sredstev na borze kriptovalut zaradi pomislekov zaradi goljufij in prevar, povezanih s kriptovalutami. Banka prav tako blokira plačila številnim podjetjem s kriptovalutami. Natwest pravi, da sta dve potezi potrebni za zaščito strank.

Natwest Places Limit on Transferns to Crypto Borze

National Westminster Bank, splošno znana kot Natwest, je glavna maloprodajna in poslovna banka v Združenem kraljestvu. Tiskovni predstavnik banke je v torek za Reuters povedal, da je banka omejila dnevni znesek, ki ga lahko stranke pošljejo na borze kriptovalut zaradi zaskrbljenosti zaradi naložbenih prevar in prevar.

“Videli smo veliko stopnja prevar z naložbami v kriptovalute, ki ciljajo na naše stranke v maloprodajnem in poslovnem bančništvu, zlasti prek spletnih mest v družabnih medijih, «je dejal tiskovni predstavnik in pojasnil:

Da bi zaščitili svoje stranke pred kriminalci, ki izkoriščajo te platforme, začasno zmanjšujemo največji dnevni znesek, ki ga lahko kupec pošlje na borze kriptovalut, in blokiramo plačila majhnemu številu podjetij s kriptovalutami, kjer smo videli še posebej pomembne stopnje škode, povezane z goljufijami za naše stranke.

Omejitev je začasna in je bila uvedena junija 24 za ciljanje številnih borz kriptovalut in podjetij za digitalno premoženje, je dodal tiskovni predstavnik da maksima znesek je običajno tisoč funtov, natančen znesek pa je odvisen od platforme.

Borze, ki jih cilja Natwest, vključujejo Binance, ki ga je britanski finančni regulator, Financial Conduct Authority (FCA) , je o prejšnjem tednu izdal obvestilo potrošnikom. FCA je dejal, da je Binance sredi maja umaknil svojo prošnjo za registracijo kripto podjetja.

V skladu s kripto uredbo se morajo podjetja, ki želijo zagotavljati storitve, povezane s kripto, registrirati pri FCA, ki nadzoruje spoštovanje zakonov, namenjenih preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma.

Maja je Natwest stranke opozoril z nasveti, kako naj se izogibajo kriptovalutam prevare. “Preprečili smo, da bi milijone funtov poslali kriptokriminalcem, ki izkoriščajo veliko zanimanje za valuto,” je takrat dejala banka. Aprila so poročali, da naj bi Natwest zavrnil storitve podjetjem, ki sprejemajo kriptovalute.

Natwest ni edina banka, ki nadzoruje transakcije s kriptovalutami. V začetku tega meseca je druga britanska banka TSB dejala, da namerava prepovedati nakupe kripto zaradi naraščajočih primerov goljufij.

Kaj menite o Natwestovi kripto politiki? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Ark Invest Files for a Bitcoin ETF

Deutsche Börse Group Acquires Major Stake in Swiss Firm Crypto Finance AG

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments