29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Britanski upravljavec premoženja Ruffer ustvari 1,1 milijarde dolarjev dobička iz bitcoinov

Britanski upravljavec premoženja Ruffer ustvari 1,1 milijarde dolarjev dobička iz bitcoinov

British Asset Manager Ruffer Bags $1.1 Billion Profit From Bitcoin

Britanska družba za upravljanje premoženja Ruffer naj bi bila je dejal, da je njegova naložba v bitcoin ustvarila približno 1,1 milijarde dolarjev dobička. Podjetje pravi, da je bil bitcoin “čudovita zaloga vrednosti” in da je dolgoročno še vedno optimističen glede kriptovalute.

Ruffer je zaslužil 1,1 milijarde dolarjev od naložbe v bitcoin

Podjetje za upravljanje premoženja s sedežem v Londonu, Ruffer, je razkrilo, da je v svoji naložbi v bitcoin v petih ustvarilo 1,1 milijarde dolarjev dobička mesecev, je Sunday Times poročal 6. junija. Podjetje ima približno £ 22 .4 milijarde ($ 32 milijard) v upravljanju od aprila 30.

Hamish Baillie, direktor naložb pri Rufferju, je dejal, da je podjetje za upravljanje premoženja prvotno vložilo približno $ 600 milijonov bitcoinov novembra lani, ko je bila cena BTC pod $ 20, 000. Direktor je podrobno opisal:

Ko se je cena podvojila, smo decembra in v začetku januarja svojim strankam vzeli nekaj dobička. Pozicijo smo aktivno upravljali in do prodaje zadnje tranše aprila je bil skupni dobiček nekaj več kot 1,1 milijarde USD.

Baillie je pojasnil, da so pregledi dražljajev spodbudili nekaj povpraševanja po kriptovalutah, in opozoril, da bi lahko zanimanje mlajših zanje upadlo, ko bi se končale blokade in bi se gospodarstva ponovno odpirala.

Direktor naložbe pričakuje, da bodo institucije da bi še naprej kupovali BTC za njihove portfelje in kriptovaluto sprejeli kot alternativno sredstvo zavetja.

Glede tega, ali bo Ruffer kupil več bitcoinov, je direktor dejal, da “zagotovo ni iz menija . ” Poleg tega je pozval “hiperbole in napačne informacije” v zvezi s porabo energije bitcoinov. Izpostavil je tudi “velike socialne koristi” bitcoinov v državah, kot je Venezuela. Baillie je menila:

Bilo je čudovito skladišče vrednosti.

Ruffer je prej pojasnil, da njegova naložba v BTC “diverzificira naložbe podjetja v zlato in obveznice, povezane z inflacijo, in deluje kot zavarujemo pred nekaterimi denarnimi in tržnimi tveganji, ki jih vidimo. ” Družba je še opozorila: »Zaradi ničelnih obrestnih mer je naložbeni svet obupno potreben za nove zavetja in nekorelirana sredstva. Menimo, da smo za to razmeroma zgodaj, ob vznožju dolgega trenda institucionalnega sprejemanja in financiranja bitcoinov. «

Reuters je v torek dejal tiskovni predstavnik Rufferja :

Dolgoročno nas še vedno zanimajo digitalna sredstva in njihova vloga pri ohranjanju resničnega bogastva. Kratkoročno smo po močnem zvišanju cene bitcoinov začutili, da bitcoin izpostavlja večje tveganje.

Kaj menite o Rufferjevi strategiji bitcoin? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Asset Managers Could Violate Fiduciary Duty If They Don't Consider Bitcoin, Says Finance Professor

Microstrategy Selling $400M Bonds to Buy Bitcoin — Holding to Exceed 100,000 BTC

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments