14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Broadcast Company Fox lansira NFT-je in animirano serijo, ki jo kurira Blockchain

Broadcast Company Fox lansira NFT-je in animirano serijo, ki jo kurira Blockchain

Fox Broadcasting Company, ameriška komercialna televizijska mreža oddaja podjetje z nezamenljivim žetonom (NFT), imenovano Blockchain Creative Labs, v skladu z nedavnim poročilom. Poleg tega Fox namerava izdati tudi novo animirano serijo na osnovi verige blokov, ki jo je ustvaril Dan Harmon, imenovano “Krapopolis.”

Fox vstopi v NFT Fray, želi predstaviti animirano serijo, ki jo je ustvarila Blockchain Technology

Televizijska mreža Fox s sedežem v New Yorku je priljubljeno podjetje, ki posluje že več kot 34 let. Korporativno radiodifuzno podjetje upravlja z različnimi zabavnimi kanali, vključno s priljubljenimi oddajami, kot so “The Simpsons”, “neprijavljeni”, “Beverly Hills” 90210, “” Melrose Place “,” Glee “,” Nip / Tuck “,” Party of Five “in še več.

Ta teden je izvršni direktor Fox Entertainment Charlie Collier govoril za Hollywood Reporter in pojasnil, da podjetje sredi gradnje hčerinske družbe Blockchain Creative Labs. Novo podjetje želi zagotoviti vrsto zabave, kjer se “umetnost sreča s tehnologijo.”

Collier je Hollywood Reporterju podal kratek povzetek, kako novo podjetje v blockchainu načrtuje združitev umetnosti in tehnologijo.

“Danes ne bi šli predaleč v to, toda Fox bo kot oglaševalsko, umetniško in umetniško navdušeno podjetje, Fox popeljalo oglaševalce v svet. žetonov, ki jih poganja blockchain, vključno z NFT-ji, «je dejal izvršni direktor Foxa.

Daniel Harmon se vrne s “Krapopolisom”

Collier se je o projektu pogovarjal tudi z Danielom Harmonom, ameriškim pisateljem, producentom, igralcem in komikom, ki je skupaj z Justinom Roilandom soustvaril oddajo “Rick and Morty”.

Soustvarjalec oddaje “Rick and Morty”, Daniel Harmon dela na blokovni animirani seriji, imenovani “Krapopolis.”

Th Generalni direktor Foxa je opozoril, da Harmon dela pri drugi televizijski seriji, imenovani “Krapopolis”, ki je “osredotočena na napačno družino ljudi, bogov in pošasti, ki poskuša voditi eno prvih mest na svetu, ne da bi se med seboj ubila.” Nova oddaja bo zasnovana s tehnologijo veriženja blokov in bo prva televizijska serija, ki je to storila, vztraja Collier.

“Danova serija, trenutno naslovljena Krapopolis, bo prva doslej v celoti kuriran na verigi blokov, «je med intervjujem dejal Collier. “In tako kot to počnemo za lastno animacijo, bomo tudi vašim znamkam pomagali, da se prek NFT-jev neposredno povežejo z oboževalci in navdušenci. Z in za vas bo Fox pomagal umetnosti spoznati blagovne znamke in tehnologijo. « Poleg tega, odkar je skupaj z Roilandom soustvaril animirano serijo “Rick and Morty”, Harmon od Big Time Studios Aims to Bring NFTs to the Masses, Set to Raise $21 Million in Funding ni ustvaril nove oddaje .

Michael Thorn, predsednik zabave za Fox Entertainment, je zadovoljen s Harmonovo vrnitvijo.

“Dan Harmonu prepusti, da mite zgodnje grške civilizacije spremeni v izjemno oster komentar današnje politike, zvezdništva in pop kulture,” je pripomnil Thorn.

Kaj menite o tem, da je Fox Broadcasting Company prišel v premoženje z nezamenljivimi žetoni in ustvarjanje blockchain oddaje z Danom Harmonom? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Big Time Studios Aims to Bring NFTs to the Masses, Set to Raise $21 Million in Funding

NFT Weekly Roundup: Earning Through NFTs, Legendary Muhammad Ali Collectibles, NFT Display in Times Square, and More

Oznake v tej zgodbi

Blockchain Series, Blockchain Show, Charlie Collier, Dan Harmon, Fox Broadcasting, Fox Entertainment, Justin Roiland, Krapopolis, Michael Thorn, nft, NFT , Nezamenljiv žeton, poročilo, Rick and Morty, televizija

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular