18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice BSC's Impossible Finance zbere 7 milijonov dolarjev za večverižni inkubator DeFi

BSC's Impossible Finance zbere 7 milijonov dolarjev za večverižni inkubator DeFi

Protokol DeFi Impossible Finance gradi večverižni inkubator za širitev iz BSC.

1350 Skupno ogledov

4 Skupno delnic

BSC's Impossible Finance raises $7M for multi-chain DeFi incubator

Impossible Finance, protokol Defi, zgrajen na pametni verigi Binance, je zaključil 7 milijonov dolarjev financiranja semen, ki ga je podprlo več kot 125 institucionalni in angelski vlagatelji – s sredstvi, namenjenimi razvoju večverižnega inkubatorja DeFi.

Semenski krog so vodili podjetje tveganega kapitala True Ventures in kvantitativno investicijsko podjetje Alameda Research, podjetje za razvoj blokov verig Hashed in investicijsko podjetje CMS Holdings.

Nemogoče financiranje je bilo na BSC predstavljeno 9. aprila, protokol pa vlagateljem DeFi trenutno ponuja zamenjave žetonov, likvidnostne sklade in nagrade z žetonom Impossible Finance (IF)

Novo financiranje bo namenjeno razvoju večverižnega ekosistema za projekt, ki se namerava razširiti na podporo Ethereumu in Polygonu, skupaj z uvajanjem na drugi plasti (L2) rešitve in druge platforme v prihodnosti.

Kot del večverižnega ekosistema Impossible razvija tudi protokol za likvidnost avtomatiziranega tržnega akterja (AMM), ki bo deloval kot hrbtenica za decentraliziran inkubator in izstrelitvena ploščica za nove projekte DeFi. In seveda bo lansiral s tem povezan žeton Nemogoče decentraliziran dostop do inkubatorja (IDIA).

Načrti za razširitev podpore na Ethereum in Polygon so pravočasni glede na val nedavnih podvigov na BSC, vključno z vedno večjim seznamom vlek in preprog preprog. Postavlja se vprašanje, ali so vdori in izkoriščanja nekako endemični za delovanje platforme ali so le del naraščajočih bolečin?

V zadnjih tednih je bil protokol DeFi BurgerSwap v bliskovitem posojilnem napadu porabljen za 7,2 milijona dolarjev, skupaj s protokolom donosa Belt Finance, ki je izgubil 6,3 milijona dolarjev, ko je heker izkoristil napako trezor protokola.

PalačinkaBunny je utrpela $ 200 milijonov napadov s hitrim posojilom od hekerja, ki si je izposodil “ogromno količino” Binance Coin (BNB), nato pa nadaljeval z manipulacijo cene BUNNY-ja, vse to odložil in popolnoma naložil ceno sredstva. Špartanski protokol je bil v usklajenem programu odveden tudi 30 milijonov napad na svoj likvidnostni sklad.

V začetku tega leta so uporabniki projekta trezorja Meerkat Finance izgubili $ 31 milijonov na platformi zaradi domnevnega vlečenja preproge s strani razvijalcev. Uranium Finance, platforma AMM, ki je bila zgrajena na BSC, je bila vdrta – heker naj bi se naletel, da bi izkoristil napako v uranovi logiki modifikatorja ravnotežja in ukradel $ 50 v postopku.

Prejšnji članekŠanghaj: “Zelena luč” za rudarje? CZ ni odgovorna za BSC, Odstranite goljufije na televiziji
Naslednji članekDigitalna banka Anchorage ponuja posojila, ki jih podpira Ethereum, institucijam

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments