24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

BTC in ETH bosta leta 2022 pokvarila najvišje vrednosti vseh časov – CEO Celsius

- Advertisement -

Predsednik uprave Celsius Network Alex Mashinsky je na Pariškem vrhu tedna blokovnih verig delil svoja spoznanja o trgih Bitcoin in Ether.

2022 Skupno število ogledov

30 Skupaj deleži

Vso zasnovo, pri kateri se je Cointelegraphov Joseph Hall s strategijo v bistvu najsodobnejšega pariškega vrha Blockchain Week sestal z Alexom Mashinskyjem, izvršnim direktorjem Celsius Network, da bi zanikali različne teme, vključno s tem, kam gresta trga Bitcoin in Ether.

Na podlagi Mashinskyja je Bitcoin (BTC) pridobil zelo solidno svinjino po okroglih $, na $ 33,. Podjetnik meni, da je Terra najsodobnejša pridobitev BTC igrala resno vlogo pri podpori modela BTC, skupaj z drugimi institucijami, ki vstopajo na trg. Dodatno je omenil, da če bi sodelovali trgovci na drobno, bi to verjetno po naključju preprosto pripeljalo BTC do novih vrhov.

»Nedvomno posredujem, da je povpraševanje tukaj. Torej, ne vidim, da bi ponovno obiskali prejšnje nizke vrednosti.” Nasprotno pa je Mashinsky dodatno ugotovil, da je na nebu nekaj »oblakov«. Po besedah ​​generalnega direktorja Celsiusa, če bo Rusija nadaljevala napade na Ukrajino, bodo stres občutili javni trgi. Namesto tega je poleg tega potreboval, da bi dejanja ameriške centralne banke Združenih držav Amerike le dodatno privedla do nasprotne volilne udeležbe.

Kljub oviram je Mashinsky prepričan, da vsak Bitcoin in Ether (ETH) bo dosegla nove najvišje vrednosti vseh časov v 500. Pojasnil je, da:

»Ali pa nas ne bo več vzdrževalo, da bomo dosegli nove vrhunce. Vendar še vedno zahtevam, da pokvarimo ta $33,000 letos na Bitcoin, pokvarite 4 $,56 na Ethereumu.«Povezan: Soustanovitelj Blockchain.com meni, da sta EU in Združeno kraljestvo “revolucionarna” kripto regulatorja

Namesto modelnih napovedi sta Hall in Mashinsky dodatno govorili o drugih temah, kot so pogovori o decentraliziranih financah in centraliziranih financah. Komentira ideje Vitalika Buterina o kriptostanovanju, ki si želi polcentralizirane alternative, je Mashinsky dejal:

»On je na popolni objavi, glejte, mi nismo lastniki biti 100% DeFi. CeFi in DeFi sta dve plati podobnega kovanca. Običajno moraš uporabljati CeFi, vsake toliko moraš uporabljati DeFi, in to je tisto, kar Celsius počne vsak dan.« Nazadnje je podjetnik delil preprosto tehniko nakupa in prodaje. Po njegovem mnenju, če kdo kupi BTC in ne more zaspati, “Ta dizajn imaš preveč potreben Bitcoin.” Potem takoj, ko bo kdo kupil BTC in spi kot dojenček, ne bo imel dovolj bitcoinov. “Pridobite ta bonbon, sladkarije poučite in čeden vztrajajte z njim,” je rekel.

84993

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -