18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice BTC potone pod 40 tisoč dolarjev, prilivi Bitcoinov do centraliziranih borz naraščajo

BTC potone pod 40 tisoč dolarjev, prilivi Bitcoinov do centraliziranih borz naraščajo

Prilivi Bitcoinov na centralizirane borze so narasli, kar je povzročilo medvedja ugibanja, da bi se kripto trgi lahko gradili do nasilnega izpiranja.

Lex Moskovoski, direktor informacijske tehnologije v Moskovoski Capital, je delil podatke, ki kažejo, da 22, 917 BTC je bil prenesen na centralizirano izmenjave v eni uri maja 000. Moskovoski je ugotovil, da je bil urni priliv največji od marca 2020 do “črnega četrtka”.

22, 917 #Bitcoin v eni uri je bil včeraj deponiran na borzi.

Temu urnemu prilivu se tekmuje šele marčevski 2020 zlom.

Ljudje so prestrašeni. pic.twitter.com/uH4lBL6Onk

— Lex Moskovski (@mskvsk) maj 18, 2021

pri čemer se odlivi z borz običajno sklepajo, da kažejo, da se kripto sredstva selijo v hladilno skladišče za varnost ali protokoli DeFi za ustvarjanje donosa, se prilivi razlagajo kot premeščanje sredstev na centralizirane platforme, ki jih je treba prodati.

Podatki, ki jih je zbralo podjetje za kriptoanalitiko Glassnode videl zaporedne najvišje dosežene vrednosti neto prenosa na Bitcoin na vodilno centralizirano borzo Binance. Podatke je Twitter analitik William Clemente III delil s svojim 70, 400 privržencev, ki na družbenih omrežjih sprožajo medvedje napovedi cen.

Največji dan prilivov BTC v Binance doslej. pic.twitter.com/HG56s37 mtv

– William Clemente III (@WClementeIII) maj 18, 2021

Grafikon prikazuje približno 35, 000 Bitcoin v vrednosti več kot 1,4 milijarde USD je bil deponiran na Binance v preteklih 48 urah.

“Počuti se kot kapitulacija,” je povedal Dan Held, vodja Krakenove rasti. Clemente je odgovoril: “Poglejmo še zadnji grdi likvidacijski stenj.”

Razlogi za veselje

Kljub temu, da se je cena Bitcoinov znižala na objavo lokalnih najnižjih vrednosti pod $ 40, , nekateri analitiki najdejo razloge, da bi bili bikovski.

Priljubljeni analitik Lark Davis je opozoril, da je nedavni padec spodbudil Bitcoin 14 – kazalnik relativne moči dneva na preprodanem ozemlju prvič po marcu 2020, ki kaže, da je nesreča lahko približuje se svoji planoti.

Drugi pozdravljajo kapitulacijo kot verjetni katalizator bikovega okrevanja in napovedujejo hitro vrnitev v zagon, ko se prodaja izčrpa.

Uporabnik Twitterja “YHRW 80” je med 2021 ugotovil naraščajoče tokove na trgu Bitcoin-ovih promptnih in izvedenih finančnih instrumentov in zaključil da je prevladujoče čustvo, ki zajema trge, prej “pohlep” kot pa strah.

Vendar se Bitcoinov indeks strahu in pohlepa ne strinja z analizo YHRW 80, ki trenutno stanje Bitcoin trga opisuje kot “ skrajni strah. “

Danes je bilo nekaj dobrodošlih novic, indijski mediji poročajo, da naj bi vlada države ponovno razmislila o načrtovani prepovedi kriptografije in ustanovila novo skupino strokovnjakov za raziskovanje regulacije kripto sredstev v Indiji.

Nekateri analitiki menijo, da je katalizator naraščajočih prilivov jutrišnji bližajoči se rok za kontroverznega izdajatelja stabilcoinov Tether, da razkrije svoje četrtletne finančne evidence v okviru poravnave z uradom državnega državnega tožilca v New Yorku.

)

Tether je prejšnji teden prvič objavil razčlenitev svojih rezerv in zatrdil, da so tri četrtine sredstev, ki podpirajo njegov stabilcoin, denar, denarni ustrezniki in druge kratkoročne vloge in komercialni zapisi.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments