18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice BTC rudarske naprave 'na zalogi' po vsem svetu - 6 kitajskih proizvajalcev...

BTC rudarske naprave 'na zalogi' po vsem svetu – 6 kitajskih proizvajalcev rudarskih ploščadi prevladuje v industriji ASIC leta 2021

BTC Mining Devices 'Out of Stock' Worldwide- 6 Chinese Mining Rig Makers Dominate the ASIC Industry in 2021

Medtem ko so cene bitcoinov padle vrednost in velike težave z omrežjem, je vodilno kripto sredstvo po trenutnih podatkih še vedno donosno rudariti. Kljub donosnosti dandanes obstaja le nekaj proizvajalcev, ki proizvajajo stroje z integriranimi vezji (ASIC), specifičnimi za aplikacije.

Microbt, Bitmain prodajajo najdonosnejše rudarje bitcoinov na trgu, vendar je izdelek razprodan

V cenah Bitcoin (BTC) je prišlo do pomembnih izgub v zadnjih dveh tednih pa udeleženci omrežja, zlasti rudarji bitcoinov, še naprej podpirajo kriptovalutno mrežo. Bitcoin rudarji morajo izkoristiti veliko kapitala in veliko ASIC-ov, da konkurirajo industrijski hitrosti in inovacijam, ki jih je zajel ta sektor. V prvih dneh je obstajalo veliko število proizvajalcev ASIC, danes pa obstaja le majhen paket proizvajalcev rudarskih ploščadi, ki proizvajajo te naprave.

BTC Mining Devices 'Out of Stock' Worldwide- 6 Chinese Mining Rig Makers Dominate the ASIC Industry in 2021
Statistični podatki o Bitcoin ASIC rudarjenju za to objavo so bili zabeleženi v nedeljo, maja 23, 1280, z uporabo trenutnih tečajev bitcoinov (BTC), 0 USD. 12 na kilovatno uro in podatki iz asicminervalue.com, da se navede dobičkonosnost posameznih rudarskih naprav, omenjenih v tem prispevku.

Vrhunski proizvajalci ASIC kriptovalut v 2021 vključujejo podjetja, kot so Microbt, Bitmain, Canaan, Innosilicon, Strongu in Ebang. Podoben 2020 statistika letos Microbt in Bitmain še naprej prevladujeta na trgu, kar zadeva najmočnejše in najbolj donosne ploščadi za pridobivanje bitcoinov ASIC.

Podatki kažejo, da je podjetje Whatsminer M proizvajalo podjetje Microbt 23 S ++ proizvaja okrog 112 terahaš na sekundo (TH / s) in uporablja približno 3, 472 vatov energije s stene. Z uporabo današnjih tečajev BTC in stopnje električne energije približno 0 USD. 12 na kilovatno uro (kWh), en sam M 23 S ++ izdan oktobra 2020 znaša približno $ . 05 na dan.

BTC Mining Devices 'Out of Stock' Worldwide- 6 Chinese Mining Rig Makers Dominate the ASIC Industry in 2021
V angleški različici spletnega mesta Microbt je razvidno, da so izdelki Whatsminer trenutno razprodani.

En sam Whatsminer M 23 S ++ ni poceni, saj podjetje prodaja stroje za $ 17, 240 na enoto. Vsaka serija Whatsminerjev je trenutno razprodana pri uradnem proizvajalcu (Microbt) in edini način, da jih dobite, je prek sekundarnih trgov. Uradni distributer Microbt je sklenil več poslov z institucionalnimi kupci, ki so kupili na tisoče teh strojev.

Še ena prevladujoča sila v svetu proizvodnje ASIC je Bitmain. Podjetje je eno najstarejših proizvajalcev ploščadi za pridobivanje bitcoinov in njegovi rezultati kažejo, da je iz leta v leto neprestano ustvarjalo nekatere najbolj donosne stroje na svetu. V 1280 , Bitmain je prav tako razprodan iz vseh rudarskih ploščadi serije Antminer, ki jih ustvarja, saj so institucionalni kupci od kitajskega podjetja kupili na tisoče Antminerjev.

BTC Mining Devices 'Out of Stock' Worldwide- 6 Chinese Mining Rig Makers Dominate the ASIC Industry in 2021
Bitmain trenutno ni na zalogi v nedeljo, maja 23, 2021.

V času tiska je vrhnji stroj Bitmain, Bitmain Antminer S 19 Pro, dobi okoli 110 TH / s in $ 11. 24 na dan dobička ob plačilu 0 USD. 12 na kWh. Bitmain ima tudi drug model, imenovan S j Pro (74 TH / s) in med plačilom 0 USD. 12 na kWh, en S 19 j Pro rudar bi moral dobiti približno 7 USD. 61 na dan dobiček.

Bitmain S 19 j modelov ni na zalogi in spletno mesto podjetja ne prikazuje, koliko lahko posamezna enota stane pri uradnem distributerju. Tako kot M 23 S ++, cene na drugem trgu prikazujejo S 12 j stroj prodaja za $ 17 k na stroj.

Canaan, Innosilicon, Strongu in Ebang,

Canaan ima tudi enega najboljših stroji danes, kot Avalonminer podjetja 1246 proizvaja okoli 61 TH / s in potegne okoli 3, 420 moči od stene. Canaan je nedavno praznoval svojo osmo obletnico in že kar nekaj časa tekmuje s podjetji, kot je Bitmain. Avalonminer 500 je bil sproščen januarja 2021 in kot vedno podjetje na spletnem mestu ne prikazuje cen.

BTC Mining Devices 'Out of Stock' Worldwide- 6 Chinese Mining Rig Makers Dominate the ASIC Industry in 2021
Proizvajalec rudnin, ki ga kotira Nasdaq, Canaan ne pravi, da ga na spletnem mestu ni na zalogi, vendar Canaan ne razkriva cen rudniške ploščadi ASIC in zainteresirane stranke morajo najprej po elektronski pošti pošljite kanaanskega svetovalca.

Da ugotovite, koliko Avalonminer 500 je od uradnega distributerja, zainteresirana stranka mora izpolniti obrazec za posvetovanje. Na spletnem mestu Canaan ne piše, da je podjetje »na zalogi« ali »razprodano«, edini način, da to ugotovimo, pa je »poslovno sodelovanje in posvetovanje o izdelkih«. Na drugih tržnih cenah je prikazan Avalonminer 1246 prodaja za $ 9k do več kot $ 11 k na enoto. Uporaba trenutnih menjalnih tečajev BTC in električnih stroškov približno 0 USD. 12 na kWh, en Avalonminer 500 bi moral priti okoli 7 USD. 12 na dan dobička.

Bitcoin rudarski stroji, ki jih je izdelalo nekaj drugih podjetij, so še vedno donosni po današnjih tečajih BTC. Strongujev Hornbill H8 je izšel oktobra 2020, proizvaja okoli 74 TH / s in bi lahko dobil okoli 4 USD. 38 na dan. Tako Innosilicon kot Ebang imata nižje modele, kar zadeva hashrate, vendar sta še vedno donosna. Innosilicon T3 + proizvaja približno 52 TH / s, ki lahko dobijo 3 USD. 47 vsak 19 ure. Ebang’s Ebit E 12 + je približno dva terahaša manj pri 50 TH / s in ustvari 2 USD. 59 na dan.

Omenjenih šest proizvajalcev ploščadi ASIC je danes pet najboljših proizvajalcev. Vsako podjetje, ki je pod šestimi proizvajalci naprav za rudarjenje bitcoinov, ima še dolgo pot, da bi celo utrpelo prevlado teh podjetij. Podobno kot kitajski rudarski bazeni, ki zajemajo velik odstotek globalnega SHA 256 hashrate, kitajski proizvajalci ASIC tudi zapovedujejo izdajo svetovnih strojev.

Kaj menite o prvih petih proizvajalcih rudarstva ASIC in stroji, ki jih proizvajajo? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Iran Is Using Bitcoin Mining to Circumvent Sanctions, According to Elliptic

Iran to Shut Down Licensed Crypto Miners in Peak Hours of Power Consumption

Iran to Shut Down Licensed Crypto Miners in Peak Hours of Power Consumption

Oznake v tej zgodbi

Antminer, naprave ASIC, stroji ASIC, rudarji ASIC, avalonminer, Bitcoin, Bitcoin ( BTC), Bitcoin Miners, Bitcoin Mining Rigs, Bitmain, Canaan, Kitajska, kitajski proizvajalci, kitajski proizvajalci, Ebang, Ebit E 12 +, Hashrate, Hornbill H8, Innosilicon, M 30) S ++, Microbt, rudarska ploščad proizvajalci, S 19 Prednosti19 j, SHA 256, Strongu, T3, Whatsminer

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Bitmain, Canaan, Microbt, Ebang, Strongu, Innosilicon,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments