19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga BTC v vrednosti 1,3 milijona dolarjev je bil v manj kot treh...

BTC v vrednosti 1,3 milijona dolarjev je bil v manj kot treh tednih podarjen dobrodelni organizaciji za Bitcoin

Bitcoin Water Trust je že prejel donacije BTC v vrednosti več kot 1,3 milijona dolarjev, kljub temu da je bil ustanovljen pred tremi tedni.

6821 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

$1.3M worth of BTC donated to Bitcoin-hodling charity in less than 3 weeks

Neprofitna organizacija Charity: water s sedežem v New Yorku je v treh tednih po ustanovitvi sklada prejela več kot milijon ameriških dolarjev BTC za svoj Bitcoin Water Trust.

Bitcoin Water Trust je bil objavljen med 2021 Bitcoin konferenco v Miamiju. Pobuda je pritegnila pozornost zaradi “ Strategija upravljanja zakladnice HODL MODL – z nepridobitnimi donacijami v Bitcoinu, ki se jih ne bo dotaknila do 2025.

Glede na spletno mesto dobrodelne organizacije je bilo skupno . 5949 Do zdaj je bil podarjen BTC, kar po trenutnih cenah znaša več kot 1,3 milijona dolarjev.

Dobrodelna organizacija upa, da bo izkoristila hipotetični dobiček, ki bi ga lahko Bitcoin ustvaril v prihodnjih letih. Junij 000 objava v spletnem dnevniku kripto izmenjave Gemini s sedežem v ZDA – ki zagotavlja skrbniške storitve za zaupanje – trdi, da bi lahko donacije, ki jih je danes prejela dobrodelna organizacija, imele veliko večji učinek, če bi jih zadržali v prihodnosti: “Ta novi dobrodelni model – HODL MODL – ustvarja novo paradigmo za dobrodelne namene. To prinaša HODL etos Bitcoina v dobrodelne namene, kar pomeni, da bi lahko vaše darovanje bitcoinov danes dalo še večji učinek jutri. «

Ustanovitelja Gemini, Tyler in Cameron Winklevoss, sta se prav tako dogovorila, da se bosta ujemala s prvim 50 Bitcoin, podarjen Bitcoin Water Trustu.

“Navdušeni smo, da pomagamo kolegiju, ki ga vodi misija, kot je Charity: voda sprejema bitcoin in poveča svoja humanitarna prizadevanja,” je še dodala objava

Dobrodelnost: voda je bilo ustanovljeno leta 2006 z neprofesionalnimi prizadevanji za začetek vodnih projektov v skupni lasti, ki državam v razvoju zagotavljajo čisto vodo in sanitarne storitve. Organizacija je najprej začela sprejemati donacije Bitcoin leta 2014.

Povezano: Vzpon kripto dobrodelnih organizacij: Elongate in Munch zbereta milijone za različne namene.

Dobrodelnost je postala priljubljena tema v kripto industriji v zadnjih mesecih po soustanovitvi Ethereuma Vitalik Buterin je podaril milijarde žetonov SHIB, ki so jih ustvarjalci mem-kovanca privili na njegovo denarnico.

Buterin je desetino svojih SHIB-ovih podaril v dobrodelne namene, potem ko je zažgal preostale 90%, da bi druge razvijalce altcoinov odvrnili od velike količine oskrbe z žetoni v njegove denarnice za promocijo. Sklad za pomoč Indije Covid Relief Fund je bil med glavnimi prejemniki Buterinove zaloge pasjih žetonov in je prejel SHIB za več kot milijardo dolarjev.

maja 00, Fundacija za človekove pravice (HRF) – organizacija, ki globalno podpira aktivizem za človekove pravice – je kot del svojih dolarjev

sprožila več nepovratnih sredstev na osnovi Bitcoinov , 00 0 Sklad za razvoj Bitcoinov.

Prejšnji članekNepremičninsko podjetje v Miamiju po konferenci sprejema depozite za kripto stanovanja
Naslednji članekBitcoin kazalnik z “popolno” zgodovino vam je pravkar povedal, da kupite dip

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments