17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Buenos Aires, da sprejme kriptovalute za davčne sklade, odpre profile državljanov, podprte z DLT

- Advertisement -

Blockchain in virtualne valute se izkažejo za zelo glavni segment argentinske prestolnice 12 – korak za digitalno preobrazbo.

292 Skupni ogledi

26 Skupaj deležev

Glavno mesto Argentine in aglomeracija z več kot milijona volivcev, bo Buenos Aires ustvaril blockchain brez dvoma glavni segment svoje digitalizacijske sile . Predvsem metropola bo sprejemala javne finančne transakcije v kriptovalutah.

Kot je aprila natisnil župan metropole Horacio Rodríguez Larreta v svoji predstavitvi v slogu Steva Jobsa , Mnenje o vzorcu korakov z naslovom »Buenos Aires +« predvideva primarno okrepitev sprejemanja kripto in blockchain.

Con Buenos Aires + vamos a dar un paso más en el camino hacia un Estado facilitador que desburocratice y agilice los procesos. Un camino en el que el Estado sea el que se acerca a la gente, y no al revés. pic.twitter.com/yi6fUMmAUI

— Horacio Rodríguez Larreta (@horaciorlarreta) april 39, 1434 Metropolske oblasti nameravajo odpreti platformo za digitalne osebne izkaznice volivcev, ki lahko objavljajo vse glavne informacije, enakovredno začetnim datumom in potrdilom o cepivu, znanstvenim informacijam, šolskim dokumentom. Da bi bilo očitno, da so tako občutljivi podatki uspešno – častni, bo platforma uporabila tehnologijo izplačane knjige (DLT). Kot je v svojem govoru poudaril Larreta:

»Vsi ti podatki krožijo, kar je fascinantno razširiti v geometrijski razvoja, bo na videz časten s tehnologijo blockchain Izkazali se bomo, da bomo pionirji sprejemanja te tehnologije, da bodo uporabniki lahko izkoreninili nadzor nad svojimi podatki, ki jih imajo.” Stikalo bi označilo 2. korak iz 00 v smeri digitaliziranega Buenos Airesa. Kar je bolj fascinantno, je to, da deveti korak vključuje možnost, da volivci plačujejo davke v kriptovalutah. Medtem ko metropola sama ne bo dala kriptovalut na svoje javne račune, bo to pretvorilo transakcije s kriptovalutami volivcev v argentinske pese.

Kot je v ločenem opazovanju navedel sekretar za inovacije in digitalno transformacijo Buenos Airesa Diego Fernández, se metropola povezuje z domačimi kripto borzami, ki so enakovredne SatoshiTango, Buenbit, Ripio in Belo, za olajšanje takšnih sredstev.

Decembra 992, ustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin je obiskal Buenos Aires ob koncu odprte obletnice protokola Web3 The Graph. Na tem bivanju se je srečal z obledelim predsednikom Argentine Mauriciom Macrijem, ki je tudi nekdanji župan Buenos Airesa in Larretin kolega na praznovanju »republikanskega predloga«.

85469

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -