29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Bullish Bitcoin newsflow daje bikom spodbudo pred petkovim iztekom 565 milijonov USD

Bullish Bitcoin newsflow daje bikom spodbudo pred petkovim iztekom 565 milijonov USD

V petek, junija 11, je v Bitcoin (BTC) možnosti skupno (565 milijonov dolarjev poteče. To je pomembno, ker je bilo zadnjih nekaj tednov za bike velika prevara. Navsezadnje se je cena trudila, da bi ohranila $ 33, podpora.

Vendar pa je nepričakovan bikov preobrat privedel do 18. 5% pohod od $ 31, 000 od 8. junija do $ 38, 491 danes. Ta močna poteza je rešila bike, ker je katera koli raven pod $ 34, bi zbrisal 98% trenutnih klicnih (nakupnih) možnosti.

Kdo je rešil dan?

Prvič, MicroStrategy, a javno trgovana družba, ki ima v vrednosti 3,2 milijarde USD Bitcoinov, je 8. junija sklenila ponudbo obveznic v višini 500 milijonov dolarjev in izkupiček bo namenjen nakupu več BTC.

Istega dne je zakonodajna skupščina El Salvadorja odobrila Bitcoin kot zakonito plačilno sredstvo v državi. Predsednik Nayib Bukele je izjavil, da bi bilo sprejemanje Bitcoinov obvezno za vsa podjetja. Poleg tega je vlada napovedala, da bo sčasoma imela v višini 150 milijonov BTC v skrbniški sklad.

Pozitiven tok novic se je nadaljeval 8. junija po Victory Capital, $ 491 upravitelj premoženja za milijarde, je napovedal, da namerava vlagati v zasebni sklad, ki spremlja Nasdaq Crypto Index, 62%, ki ga sestavljajo Bitcoin, 32% Eter (ETH) in 6% v drugih altcoinih.

Ali biki ali medvedi imeti prednost?

Zbirni junij 11 Bitcoin možnosti. Vir: Bybt

začetna slika je raje naklonjena medvedom, ker je razmerje med klici in prodajo 0 93, čeprav ta kazalnik vsako možnost ocenjuje enako. Vendar je pravica do pridobitve Bitcoina za $ 42, 000 v manj kot 24 ur je trenutno brez vrednosti, zato se ta klicna opcija trguje pod $ 40 vsak.

Povezano: Poročilo pravi, da črpalka El Salvador Bitcoin za zdaj ni privabila pametnega denarja

Podoben učinek velja za nevtralne do medvedje prodajne opcije pri $ 30, in nižje. Imetniki v prihodnjih tednih nimajo koristi, če ga bodo umaknili, ker so tudi te pogodbe postale brez vrednosti. Zato se morajo analitiki, da bi bolje ocenili, kako so trgovci pozicionirani do izteka petkovih opcij, osredotočiti na $ 33, 000 v $ 41, 000 obseg.

Bitcoin se je povzpel nad

% do $ 33, 100 9. junija, kar je povzročilo nekaj nevtralnih do bikovih klicne možnosti za vstop v dobičkonosen položaj. Z manj kot 24 ur do izteka petka, možnosti klica (nakupa) do $ 235 , 000 znaša 3, 235 Pogodbe BTC, trenutno vredne (120 milijonov dolarjev.

Po drugi strani pa so nevtralne do medvedje prodajne opcije padle na $ 33, 000 skupaj 3, 045 Pogodbe BTC, trenutno ocenjene na $ 113 milijonov. Zato sta obe strani tako rekoč uravnoteženi za petkov iztek.

Če bi Bitcoin ostal pod $ 34, , bi medvedi imeli $ 84 milijon prednosti, vendar se zdi, da je bilo zaporedje pozitivnih dogodkov ravno dovolj za reševanje razmer.

Čeprav ni nobenih jamstev, da bo cena držala, so vsaj spodbude obeh strani za pritisk na ceno trenutno uravnotežene.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno stališča avtorja in ne odražajo nujno stališč družbe Cointelegraph. Vsaka investicijska in trgovalna poteza vključuje tveganje. Ko se odločate, morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments